Тревожно расте броят на заразените медици във Видин

Това доведе до затварянето на неврологичното отделение
18 апр 2020 08:29, Александър Попов
27
Тревожно расте броят на заразените медици във Видин
Снимка: БГНЕС

Тревожно расте броят на заразените медици във Видин. През последното денонощие са регистрирани три нови случая на положителни проби за COVID-19 и общият брой стана 9.

Още по темата


Това е наложило затварянето на неврологичното отделение поради липса на персонал, заяви на редовния брифинг на националния щаб ген. Мутафчийски.

Неврологичните случаи се насочват към Лом.

В Хасково има трима заразени медици, във ВМА и "Пирогов" – по един, както и в Бургас един.

Общият брой на заразените медици е 69.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
ББ - Доктор преди 4 години
Като свърши медматряла и няма кой да работи ББ става Доктор. Ако не го бива го правят медсистер. Ако и това не става - САНИТАР, да *** болните.Тогава може да се похвали колко е направил за поданниците ...
12
0
 
1
 
! Отговори
BG преди 4 години
Време е мед персонал да заведе дело срещу ..държавата'' .
11
3
 
7
 
! Отговори
До Пламен преди 4 години
По-вероятно е цяла Румъния и Молдова да се върнат в майка България. Без Трансилвания. Тя е унгарска. Видин е бил дори столица на България, когато Румъния не е съществувала.
10
4
 
3
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
ГЕРБ на първи тур, евала. Преди 15 години още трябваше да се присъедини Северозапада към Румъния! Ама все се намират разни "патриоти" ШОПЕ с четирицифрени заплати и тумбаци, да се издразнят публично. Дебелото Лили всеки петък си я знаехме в Парламента, обясняваше/плачеше какво ли НЕ се прави за пътя Ботевград-Враца. Вече е късно. Джелял Касапина чака едни пари за региона, като най-беден в Европа. Ако трябва ще ги запали трите града, по трупове ще върви, само да потекат кинтите към Барцелона
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те като останат в цялата страна без специалисти ще ги питам откъде ще извадят нови...щото не ги пазят.Виж за чужбина изнасяме най-доброто защ.облекло,отделно вместо постоянно тестване на слънцето и кохортата му да бяха тестували мед.персонала по отделенията малко.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако някой има нещастието да е болен от друга болест, но няма къде да се лекува и си замине за сметка на короната ли ще го броят или да не се е разболявал сега както тиквата го рече ни спасява от вирусО.
7
2
 
6
 
! Отговори
Георги преди 4 години
Как очаквате да не се разболява медицински персонал уж защитен с допотопни облекла?Между другото австрииските медици се радват на модерни български защитни облекла!
6
2
 
6
 
! Отговори
Ами преди 4 години
Само един ако не е спазил мерките за безопасност, е достатъяен да зарази много свои колеги ! Затова трябва всичко да се спазва стриктно !
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе нали във Видин няма корона! Има всичко ръкавици, скафандри (космически), ама вирус нямало!Що лъжете, че имало болни?Преди няколко дни им затвориха устата на медиците, а сега изведнъж, лелее проблем!На кой да вярваш?
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 12Трябва да правят тестването във вкъщи.Сега един човек ако е болен обикаля цялата болница за да го тестват и после някой друг пипа входната врата и не си измива ръцете. бута си лицето и се заразява.
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да е за поука на министерството! Да не затварят и да не унищожават съществуваща материална болнична база, че наистина може да потрябва. В нашия областен град унищожиха две болници със собствен парк и с няколко отделни сгради, насъбраха всичко в един комплекс.
2
2
 
34
 
! Отговори
Спрете да си слагате преди 4 години
Парцали на лицето и да си мислите че ще филтрират 0.4 микрона вирус. Той си минава през парцалите наричани маски. Трябват сертифицирани такива, ffp2 ffp3 n95 с парцали не става. Малко по сериозно.
1
1
 
25
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
Защо досега мисирките не питаха Щаба не се правят тестове на лекари в болниците в страната коити имат достъп с болни и дават консултации?, Като не се прави доста лекари ще бъдат заразени? Както правят тестове на полицаи така и на тях трябва да направят?