57 нови болни от коронавирус, четирима са починали

7 от новозаразени деца
Обновена: 5 май 2020 08:15 | 5 май 2020 08:07, Камелия Цветанова
408
57 нови болни от коронавирус, четирима са починали
Снимка: МС

57 са регистрираните нови случаи на коронавирус за последното денонощие в страната. От тях 15 са в болница.

Общо инфектираните с COVID-19 у нас са 1158. Това съобщи секретарят на Националния оперативен щаб доц. Димо Димов.

Още по темата

В София има 6 нови случая, две от лицата са приети в болница. Във Видин - 22, Ямбол - 11, Плевен - 7, Хасково - 4, Благоевград и Монатана - 2, Велико Търново - 1.

7 деца между 4 и 18 г. са новозаразени.

Сред медецинския персонал дал положителна проба за коронавирус има общо 182 случая, 5 са новите.

Четирима са починали през последното денонощие и така броят им става 78.

2 лица на аерогара София са показали повишена температура и симптоматика. Приети са в болница за изследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Биографията на този господин няма ли да напишете в статия. Кои е, кое е семейството му, жена, деца, битие, жизнен път, професионална квалификация
265
15
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
ПОЧИНАЛИ УМРЕЛИ ТРУПОВЕ ЧУВАЛИ, ПОЧИНАЛИ УМРЕЛИ ТРУПОВЕ ЧУВАЛИ, ПОЧИНАЛИ УМРЕЛИ ТРУПОВЕ ЧУВАЛИ И Т.Н.......................
264
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неизбежно е при отпадане на мерките да няма увеличаване на заразените. Явно тактиката ще е на приливи и отливи. Нищо няма да проработи ако има много заразени и хора покрай тях под карантина. Всеки човек под карантина е потенциален безработен. Но тъ'пия кръчмар едва ли може да разбере това
263
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Досега най - голямото серологично проучване е на бързите медици, като от 770 тествани, 266 са го изкарали. Повечето не са имали никакви симптоми и от всички положителни случаи няма нито един починал. Което прави смъртност точно 0.00%
262
2
 
2
 
! Отговори
кака ти преди 4 години
До ПРОФЕСОР ПРЪЦБих казала, че много правилно се изпръцкахте - такава е истината.
261
7
 
4
 
! Отговори
баба преди 4 години
До бояришникТи вероятно си типичен пример за диванната армия . Куражът ти стига да се правиш на такъв, какъвто не си - страхливо недоразумение , безработно поради липса на умения.
260
5
 
22
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ПРЪЦ преди 4 години
продължава внасянето на заразата от други държави което говори за лошо управление на кризата...или не точно управление а хаос -търчане след заразени пристигнали от някъде си-излъгали че пътували с такси а всъщност били в автобус????-колко хора са заразили?--а държавата търси таксиджията---смех-голем...болни пристигат от холандия с положителен тест още от там????безобразие--безхаберие--безотговорност--кризата трябваше да се управлява-а не да търчат след нея и чекай да видим какво ще стане???
259
2
 
6
 
! Отговори
Бсп преди 4 години
Бсп
258
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който иска да се пази да си се пази сам.
257
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Велик държавник, стратег и строител на съвременна България! Изведе ни в труден момент! С вас сме господин Борисов!
256
4
 
13
 
! Отговори
бавно керванът преди 4 години
Идат гергьовските кервани с тежки багажници, а вътре агне и домати. Следва отбелязване на Деня на храбростта с юнашко напиване и ядене до отказ с бачо, под нежните грижи на булката, балдъзите и братовчедките. И всичкото това отбелязване - на село, под асмата. Не вирус, ами триглав змей ще пребори софиянецът, като изпие бутилка-две от лютата ракия на тъста, като му погостува по Гергьовден! Наздраве! Вирус ли - нЕма такова нещо, лъжете!
255
7
 
8
 
! Отговори
Радев преди 4 години
Избави нас от лошото
254
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха-ха. На кръчмари и хотелиери им прилоша... Ами никой няма да им седне на масите...Sorry! Тази бройка така или иначе ще се увеличи и пак ще се въведат ограниченията.
253
15
 
9
 
! Отговори
бояришник преди 4 години
Русотюфлеците на копейкин по цял ден седят скрити вкъщи, не си подават зурлите навънка от страх и пишат коментари как българите били страхливци... рубладжийски нон сенс...
252
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мечо Пух:Колкото повече, толкова повече!Правиш 500 теста - хващаш 21 заразени.Правиш 1500 теста - хващаш 57 заразени.Дет са вика: Колкото повече, толкова повече!А ние сме ид ио ти!
251
3
 
1
 
! Отговори
Груме стойнов преди 4 години
Стига толкова о брее
250
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най - голямото огнище е в София. Защо не се направи едно проучване в София според тебе? Защото ще се види, че стотина хиляди поне са го изкарали.
249
3
 
8
 
! Отговори
пенда преди 4 години
Искам да поздравя новия говорител на НОЩ с прекрасното му поведение, цивилизован изказ и чаровна усмивка. Така трябваше да е от самото начало, а не да има ярост и да се нареждат легла...
248
7
 
10
 
! Отговори
1984 преди 4 години
До Бай ГаньоБай *** е против комунизма, но милее за КПП, доносници, фашистки практики и вярва на всичко, което му кажат управляващите. Явно, подобно на идола си, е чел само Винету и всякаква друга литература му е чужда.
247
9
 
11
 
! Отговори
до 249 преди 4 години
Това е преднамерена запланувана реакция ; изведнъж с намаляване на мерките на извънредното положение да се увеличават заболелите от вируса.За да може после политиците да ви трият сол на главата .- " ЕТО НА НИЕ ВИ ОТПУСНАХМЕ ,ВИЕ НИ СЕ КАЧИХТЕ НА ГЛАВАТА " - ТОВА ЩЕ КАЖЕ БОРИСОВ ! Запомнете думите ми ,вичко е дивиденти за този човек с тиква на главата.