Акция срещу битовата престъпност се провежда в Ябланица

На място се очакват главният прокурор и главният секретар на МВР
15
Акция срещу битовата престъпност се провежда в Ябланица
Снимка: БГНЕС

Акция на МВР и прокуратурата срещу битовата престъпност се провежда в района на Ябланица.

Проверяват се криминално проявени лица и автомобили в района, предаде БНР.

Тези дни органите на реда провеждат подобни акции в различни части на страната.

Очаква се в Ябланица да пристигнат главният прокурор Иван Гешев и главния секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато нас ни обраха едно време, полицаите ни накараха да се подпишем, че не искаме да се взимат отпечатъци и т.н. Щото така било по-добре за нас видиш ли. После естествено разследването беше прекратено, поради липса на доказателства, че се е случило нещо. После обраха и съседа докато спеше. Засне ги на камера, пак нямаше доказателства. Общо взето, доказателства винаги няма, защото полицаите не искат да има. Пък Гл. прокурор може да ходи всеки ден по села и паланки.
10
0
 
1
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Няма да се налага четене на комикси.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И никога няма да забравя, как на 20 години ме задъжаха, при случайнаа проверка, защото като си вадех документите им се сторило че съм имал прекалено много пари а аз имах около 350 лева на петолевки. Хаххаха! Скапаняци!
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОК ... аз съм криминално проявен. И какво става!? Обаждат ми се, че трябва да отида в полицията. И аз отивам. Какво ще стане? Ще вляза с една буца амфети ли? Не, ще сисшушкам и всичко ще е наред.
7
0
 
5
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
Най ме искефи миналото лято в Дерманци, като нахлу жандармерията и арестуваха разни баби, които продавали наркотици. Доста голямо село, има например три железарии. Парите на местните идват основно от Гърция и Испания където работят пролет и есен по овощни насаждения, а лятото само си харчат спечеленото.
6
0
 
7
 
! Отговори
Икономист преди 3 години
Главните прокурор и секретар на МВР-то по магистралата ли се очаква да пристигнат. Тази, която беше започната при управлението на БКП-то и другаря Тодор Живков, а все още не е завършена от охранителя му Бойко Борисов ?
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хващат ги и ги пускат десетки пъти от което те стават по нагли и не им пука, че ще ги хванат.Мене ме обраха и като им казах за полиция ми казаха по лошо за мене. Като подадох жалба полицая каза те имат адвокати защото изкарват добри пари.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като ходите из София се загледаите по първите етажи колко частично залепени изолации има това са банди рекетьори предлагат "евтино" после увеличават десетки пъти и заплашват. Мене ме изиграха и от тогава съм видял на много места залепени и дори свалени, но кюфтетата стоят.
3
1
 
2
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 3 години
през 80-90те години в САЩ бяха на мода филми за малки села из дивата индия , където власта е в ръцете на подкупни ченгета и алчни бизнесмени . ... "Как ще ги стигнем хамериканците...."
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само с акции няма да станат нещата. Такива проблеми изискват педантична проверка на обстановката в конкрената област. Първо се проверяват решенията на окръжните съдилища, сетне звената (службите) на ОДМВР, където "играят" многото пари и т.н. Това обикновено са икономическите служби. Те се подлагат на строг контрол. Паралелно се проверяват оплаквания от граждани срещу самоуправство и решения в ущърб на хората. С инцидентни акции ефектът няма да стане. Нещата са се оплели като свински черва.
1
0
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Този проблем с битовата престъпност не е ли от ресора на Окръжната прокуратура ОП и районните прокуратури РП на плевенска и ловешка области? Как точно в тези две области върлува не само битовата, но и икономическата престъпност?! Има РДМВР, да не би лица от нея да си затварят очите пред богати бизнесмени и едри земевладелци? Очевидно в дълбоката провинция действат други закони. Да се хване прокуратурата с решенията на ПОС и ЛОС през последните 3 години и ще проличи Темида какви ги върши.