41 са новите случаи с коронавирус у нас. Починал е един човек

В интензивни отделения са 12 души
Обновена: 6 юни 2020 09:30 | 6 юни 2020 07:50, Петя Славова
178
41 са новите случаи с коронавирус у нас. Починал е един човек
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От изследваните през последното денонощие 1196 проби 41 са с положителен резултат. Това показва Националната информационна система. Разпределението по области е, както следва: Благоевград – 1; Бургас – 1; Враца – 2; Габрово – 1; Кърджали – 2; Пазарджик – 2; Плевен – 1; Разград – 3; Сливен – 6; София област – 7; София – 13; Шумен – 1; Ямбол – 1.

Още по темата

Общо потвърдените до днес 6.06. случаи на коронавирус в България са 2668. Активните случаи са 980. Излекувани са общо 1528 лица, като 138 от тях са регистрирани през последното денонощие.
В лечебни заведения за болнична помощ се намират 147 пациенти с доказан COVID-19, като 12 от тях са настанени в интензивни структури.
 
Националната информационна система показва, че до момента медицинските служители, при които е констатирана коронавирусна инфекция у нас, са общо 288 лица. За последното денонощие са регистрирани 2 нови случая - на медицински сестри от Самоков.

160 са общо починалите лица, при които е бил доказан COVID-19. Последният смъртен случай, регистриран към 5 юни, е на 60-годишен мъж от Пазарджик, хоспитализиран в УМБАЛ "Свети Георги", гр. Пловдив. Няма информация пациентът да е имал придружаващи заболявания.
 
Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на семейството и близките на починалия мъж.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До девизът миА бе тоя дето е Сложил МИНУСА, иска да си смел.МАРШ ТОГАВА НА ПРОТЕСТ!
117
10
 
16
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Няма да оскотяваме заради ирационалните страхове на овцете. Ще си ходим и на плаж, и на кръчма, и на театър, и на мач, и където си искаме.Веднъж се живее и няма да пилея време в щуротии.
116
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 125Американците имат направени над 20 милиона теста. Това не са всички но са много.
115
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 7 милиона население тази бройка не е много.
114
2
 
7
 
! Отговори
До 106 преди 3 години
Явно не си разбрал и проумял как се правят изследванията като стандарт във всички страни.Ние сме ДЪРЖАВА с население ПО МАЛКО ОТ ЕДИН ГРАД КАТО УХАН,и процента на изследване е на 1000 души .Едно е 60-70 милионна или още по огромните,друго е 7милиона.Никоя държава не може да тества всички ,а и видяхме как уж здрави след 10 дни са с коронавирус.Тотова е като СПИНа,както пише тук един ,трябва да се пазиш,защото не знаеш как ще те споходи.А че има и неоткрити е несъмнено ,но ще си живеем сКовида явн
113
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Охооо, троловете вече са на смяна!
112
8
 
9
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
ББ каза, който го е страх, да носи маска, а останалите кой как си знае. За разните му там "разумни", "отговорни" или както там искат да се самонаричат мишките, могат да си стоят и вкъщи цяло лято. Това не ме бърка. Тяхна си работа. Само на мен да не ми се бъркат, че ще им ***!
111
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пийте си кафето у дома,пийте си ракийката у дома.яжте си кифтаците у дома.Полезно и евтино!
110
9
 
16
 
! Отговори
Ха икономика преди 3 години
Не ми пука за икономиката, аз искам да съм жив. Какво ще ям и колко ще мизерствам ще го мислим после - важно е да съм жив, че иначе може да съм от 20те процента с болки в гърлото, а тогава става страшно.
109
5
 
9
 
! Отговори
До 117 преди 3 години
Да прав си, то в целия свят вдигат бройката заради Разкритията на Бошков ! Хахахах как не се сетихме ?!
108
7
 
11
 
! Отговори
Сърп и чук преди 3 години
Въпреки Греб, Бай Тошо пак ви спаси! Хранил Ви и инжектирал в годините на социализма и това се вижда от МКС - факт! Вирус има и тук, но болните са нищожно количество! Поклон на другаря Тодор Живков! Не случайно Ипон е създадена да го охранява лично! Факт ли е - факт е?!
107
9
 
15
 
! Отговори
Един от масите преди 3 години
Честно казано на мен ми пука повече за здравето отколкото за така наречената икономика, да не говорим, че ако не си бизнесмен , а обикновен човек на заплата не виждам какво те касае? И преди и сега си взимаш 1000 лв заплата. Не ми пука за бизнеса, на бизнеса кога му е пукало за мен?
106
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки път когато Васил Божков излиза с нови разкрития се увеличават и случаите на ковид, за да се смени дневния ред. Скоро ще станат 100 и хайде пак КППта тва онова.
105
3
 
5
 
! Отговори
девизът ми преди 3 години
Аз не съм Смел, аз съм Разумен!
104
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На никой в тази държава не му пука за икономиката.Давате ли си живота за нея?
103
7
 
6
 
! Отговори
Затваряй преди 3 години
Ставаш сутрин, изхождаш се, отиваш на работа, прибираш се, ядеш, спиш. Това ще е ежедневието ни до победата над вируса. Е някой може и да нямат работа - така че те ще пропуснат и яденето. Който иска нещо различно е егоист!
102
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АКО Я КАРАМЕ ТАКА - АВГУСТ ЩЕ РМЕ ПОД КЛЮЧ.НАПРАВЕТЕ НЕЩО, ЗА ДА НЕ СТАВА!
101
4
 
4
 
! Отговори
До 91 преди 3 години
Ти май не си разбрал КОЙ ИЗЛЪГА ЗА КОСТИНБРОД ,другарю млади и каква беше всъщност истината и опашатата лъжа.Тандемът Манолова-Бареков осъществи тази ,,пиеска-измама" след която Манолова стана омбудсман,Бареков-евродепутат ,а Орешарски премиер и поиска Пеевски за шеф на ДАНС.И никой не беше наказан че това мероприятие/плюс ТВ предаване !?!?!?/ беше в деня за размисъл и противозаконно Ей така вие комунистите изопачавате истината и саботирате в цялата си история!
100
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До По добреСЕГА Е ДОСТАТЪЧНО, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ РАБОТИ.
99
4
 
9
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Ба! Като мине сезона на туризма, пак ще има пандемия, поне някое грипче по така, някой нов щам и заразка! За да сте кротки, да имате страх и чувство за вина, че сте притеснили Вожда, който сън не спи от мислене как да ви угоди! А защо ли да се провеждат избори в тази сложна извънредна обстановка. Сега мерките се разпускат, колкото БСП да си проведе мероприятието и смени вироглавата Корделия и назначи на нейно място Гьорги Гербов или подобна ***! Направо БКП ще стане.