Рекорд по заразени с коронавирус – 104 души за последните 24 часа

Излекуваните за денонощието са 41 пациенти
Обновена: 11 юни 2020 07:50 | 11 юни 2020 06:30, Александър Попов
357
Рекорд по заразени с коронавирус – 104 души за последните 24 часа
Снимка: БГНЕС
Пореден втори ден на висок брой на новозаразените с коронавирус, показват данните на Националната информационна система.
 
Продължават да се покачват случаите на заразени с коронавируси у нас. За последното денонощие са отчетени нови 104, което е с 25 повече от предходния ден, показват данните на Националната информационна система. 
 
Така общият брой на заболелите с коронавирус у нас става 2993.
Още по темата
Направените PCR теста за последното денонощие са 2308. 
 
Активните случаи в момента общо са 1162. Хоспитализирани са 187 души, като в интентизво отделение са 17 - с четирима повече за последните 24 часа.
 
Излекуваните за последното денонощие са 41 пациенти, така общият брой на преборилите коронавируса са 1664. 
 
Няма починали, сочат още данните.
 
Това е трите ден на покачване на заразените, а вчера правителството реши да удължи епидемичната обстановка до 30 юни. От мерките, които са запазени и след 15 юни, остава задължителното носене на маски в градския транспорт, както и поставяне на карантина за влизащите в България от страни с висока заболеваемост от COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
6
 
4
 
! Отговори
бай мангау преди 3 години
полетите на шведите излизат ли?
227
9
 
3
 
! Отговори
сигурно се майтапиш преди 3 години
До Анонимен 263и как някой умира в къщи ей така ??? доколкото знам процеса не е мълниеносен и гогато нормалните хора им се влоши положението отиват в болницата !! ти явно пишеш от африка ...е там може и така да умират но в европа ??
226
1
 
17
 
! Отговори
ей днес преди 3 години
не се научихте да давате инфо. Къде са случаите? Пазарджик, Сливен, Родопите? Да гадаем ли? А е важно в кои групи се въди вируса!1!
225
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РАВНОСМЕТКАТА!!!!!! След Три месеца операция"шок и ужас"след три месеца ежедневно облъчване,че виждаш ли идвал краят на света,резултата имаме разсипана държава а вирусът продължава да циркулира с още по голяма сила!
224
14
 
14
 
! Отговори
маската преди 3 години
така така, нали искате да ходите без маски и в магазина. не ви увира главата, ама като ви ги наденат и по улиците (5 бона глоба) ще почнете да се извинявате. Ама аз .... Е споко, аз знам че на *** трудно му влиза в главата, затова трябва да му влезе от другаде.
223
10
 
6
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Некъф........ Май ще играе брадвата по главата на Бойко и ония плешивия....... Май искаш да правиш компания тя оня дебел толуп от Кюстендил дето заплашваше генерала?
222
7
 
10
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Истерията трябва да продължава с пълна сила, а в същото време без да се раздухва много по медиите, има няколко срещи между европейски министри и лидери, които вече са взели решение, да се преструктурират цели отрасли и икономики, така че да бъдем по-малко зависими от китайската икономика, и да отрежем всички връзки между китайската и европейските икономики!Същото е положението и в САЩ , това си е конспирация, и под повърхността се извършва най-важното, а иначе истерията отвсякъде върви!Кев!ЦРУ
221
9
 
6
 
! Отговори
значи преди 3 години
ако смъртността е 4-5 % след 20 -на дена от тези заразени трябва да починат 4-5 човека !! а странно как така няма починали вчера когато УЖ вируса е опасен и карантината беше нужна ?
220
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затваряйте бързо границите за всички! Връщане на кпп-тата, и всички по-домовете! И така до изборите когато, да им се даде възможност да отидат до урните да гласуват!
219
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
плюскахте и се наливахте по празниците, искахте си старият начин на живот, а именно връщането към безсмисленото нищоправене навънДоста сте прозрачни с това елементарно вменяване на вина. Не минава този номер.
218
11
 
22
 
! Отговори
Hiding in Hyde park преди 3 години
И аз не вярвах, но вирусът се превърна във факт, когато се заразих от лице, което работи на първа линия в чужбина. Веднъж попаднал в къщата ти всички се заразяват. Някои ги побиват студени тръпки, кашлица, синузит, болки в главата. Най-големият симптом е загуба на вкус и мирис със седмици. Аз съм под 30, без никакви заболявания и имах ужасен синузит, загуба на вкус, мирис и ужасни болки в главата, все едно те прорязват с нож. За мен това нямаше нищо общо с настинка.
217
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повече тестове, повече заразени.
216
12
 
23
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
Не разбрахте ли че този "щаб" си "нагласява" "данните",както е угодно на БОКО ТИКВАТА!!!!!Ако сега не "скалъпят" нов изфабрикуван пик на вируса,"Цар Тиква и "кохортата" му трябва да си ходят,защото скандалите станаха много напоследък и като прибавим и "присвояването" на бизнеси това няма да продължава дълго!!!!Но "търпеливият" български народ си заслужава всичко,което се случва,чакайки друг да му свърши "работата"!!!!Няма да стане.......
215
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мерките трябваше да има, информацията беше малко и тревожна. Ама само едните голи мерки не стигат, трябва да са подкрепени от нормална здравна система (каквато нямаме) и много, много тестове (както направиха нормалните държави). Белите и богати държави го правеха, а горките ние треперехме и разчитахме на "балкански ген", ракия, чесън, БЦЖ-та и пр. заклинателни мерки.
214
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината е че всеки човек който няма симптоми може да бъде писан че е болен ако го тестват. Според мен най-добре е да тестват само симптомните.
213
8
 
11
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
Василев, поинтересувай се от резултатите от тестването в Пловдив- има ги вече качени! От над 1150 тествани с пср тест НЯМА нито един положителен. Това показва засега, че българина като цяло изобщо не се е срещал досега с вируса! Така че теорията на Мангъра яко издиша. Чакаме да почне тестването на 3500 души в Бургас. Но и там резултатите няма да са много по- различни..Вируса го вкарват в БГ лилявите прибиращи се от чужбина! И ако дойдат от чужбина туристи по морето, и там ще пламне..
212
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
реалнафантазия,Окей, но нека тези, дето ни плашеха как ще мрем яко по Влеикден, бъдат съдени за разпространяване на дезинформация. Стиска ли ти, а? :)
211
7
 
8
 
! Отговори
Некъф преди 3 години
Май ще играе брадвата по главата на Бойко и ония плешивия
210
4
 
8
 
! Отговори
До 239 преди 3 години
Викаш освен позьорство и крадене,друго да не очакваме от Вожда Слънце?
209
12
 
12
 
! Отговори
N преди 3 години
Върнете веднага мерките! Те единствено водят до намаляване на броя заразени лица. Не ги ли върнем ще станем като Бразилия, Италия и др.