Критично е състоянието на жената, пометена от дрогиран в Самоков

Марихуана и кокаин са открити в кръвта му
Обновена: 13 юни 2020 16:35 | 13 юни 2020 16:32, Петя Славова
97

Критично е състоянието на 49-годишната жена, която беше блъсната от дрогиран шофьор в Самоков.
Още по темата

Пострадалата е с множество травми, близките ѝ призовават да се дари кръв, предава Bulgaria ON AIR.

"Опасността за живота ѝ остава, с множество травми е, а шофьорът е бил с два вида наркотици в кръвта - абсолютно неадекватен, не е могъл да си каже името", обясниха те.

Марихуана и кокаин са двата вида наркотик, открит в кръвта на 24-годишния шофьор. Органите на реда са назначили и обиски в дома му във връзка с това.

Той е познат на полицията, имал е и предишни нарушения - карал е без книжка отново под въздействието на наркотици.

Прокуратурата ще поиска постоянното му задържане под стража, по закон той може да получи от 1 до 6 години лишаване от свобода.

Младежът прегази жената два пъти с джипа си при опит да паркира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
23
 
! Отговори
не тъпо ! а умно... преди 3 години
предложение...Тези който разпространяват наркотиик директно 20г. затвор ,ако съдейства и предаде този който го зарежда присъдата му на половина ,а баш,,майстора за 20г на каменна кариера ! А да видим ще има ли горд дилър с кола, батки ,бригади и не знам си какво...Само че тато дето се прави на корав ,май тези неща технично ги пропуска и води символична война ,иначе е много против пиенето и наркотиците ,ама на думи !
28
7
 
11
 
! Отговори
Mършите преди 3 години
Хората за едно опряно коляно от ченге екзекутор чупиха и палиха тука убийства всеки ден на невинни ... вдигнете се там напомпани по залите на един *** фурашка не сте се опрели сега ще ви глобяват и по 2 бона ако ги докоснете . Е какъв е смисъла да скачате на слабите и да работите и да сте зависими от тея това е пропилян живот ... пак гласят там манолови , асансьоричици , славита а държавата замина
27
4
 
12
 
! Отговори
Предложение преди 3 години
Нека който бъде хванат да кара дрогиран , да му се отнема правото да шофира ....или направо във затвора да ходи ,минимум за 5 години.
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокуратурата явно има за цел преразпределението на богатството, картините и античните вещи от едни бизнесмени на други, "наши хора", смазване на опозицията, а на тези от СпП - и превръщане на арестантите в следствения арест в безволеви, психично и физично смазани човeкоподобни. Прокурорите трябва да бъдат държавни обвинители, но те винаги са били маша на управляващите. Напълниха Прокуратурата с "милиционери, които нито ще се намесят по смъртта на М.Цветков,нито при това ПТП-престъпление.
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Максимално допустимото наказание. Да беше останал да помогне, да си плюе на петите
24
2
 
12
 
! Отговори
ПСИХО-ТРОЛ преди 3 години
НЕКА ЖЕРТВАТА ДА ТЕЖИ НА СЪВЕСТТА НА КОРУМПИРАНИТЕ ИНСТИТУЦИИ,ОРГАНИ И СЛУЖИТЕЛИ НА НАШАТА СМЕШНА ДЪРЖАВА-СЪЩИТЕ,КОИТО НЕ СА ВЗЕЛИ МЕРКИ ПРИ ПРЕДИШНИТЕ ИЗСТЪПЛЕНИЯ НА ТАЗИ ЧОВЕШКА О.Т.Р.ЕПКА...В НАШАТА СМЕХОТВОРНА ДЪРЖАВИЦА НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ НИКЪДЕ,НО ДАНО ТАМ НЯКЪДЕ ГОРЕ ВСЕКИ ДА ОТГОВАРЯ ЗА ПОСТЪПКИТЕ СИ....
23
4
 
29
 
! Отговори
Бърборин преди 3 години
Това ли е цената на един живот .....от Една до Шест години, пази Боже от такава справедливост. Това не е никакво Наказателно право, а някаква жестока смешка.
22
2
 
26
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
Голяма част от проблема не е в закона, а в прокуратурата. Прокурори стават тези които хал хабер си нямат от правосъдие и в последствие не могат да напишат едно читаво обвинение. Следващите по некадърност стават съдии, а отличниците адвокати.
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 20 Никой нищо не е подарявал на българите сме се борили за тази държава бе .
20
2
 
26
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
Не се тревожете за момчето.Утре,вдругиден,ще е на свобода и пак ще се вихри.Да усещате как лека полека се потулва всичко за Милен Цветков?Какво стана с дела,присъди,гаранции?Или ГЕРБ си спаси децата,пък който отишъл при св.Петър - отишъл.Нали чухте - е**ал съм ги с 200!
19
12
 
13
 
! Отговори
няма такава държава преди 3 години
Това става ако на племе като българско, което не може дори да управлява катун се подари "държава".
18
2
 
24
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Ахам... Виновният е само "дрогираният", жертвата е само "жената". Ако беше известна щеше поне име да си има и нямаше да е само статистика в новина от 5 реда. Загрижените за правосъдие за Милен Цветков къде са сега? 20 коментара общо
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом два пъти е прегазил, това е равносилно да прегази двама души, от което следва че не от една до 6 а от 10 до 12 в затвора без право за обжалване!
16
3
 
26
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Неадекватни и зле изпълнявани закони с множество вратички за измъкване на тарикатите . Некомпетентни и лошо обучени полицаи. Мързеелив и корумпиран съд... Това е проблема . Баце какво се ослушва ? Ооо, жал му е . Гарван, гарвану око не вади . Нали и той е бивш гангстер, дилър и автоджамбазин . Как да посегне на своите ? ... Иначе пък си тика гагата във ВСИЧКО. От строене на пътища до лекуване на коронавирус . Ама да направи пътищата безопасни - не може . Да дойдат избори ли чака ?
15
3
 
20
 
! Отговори
Бахму майката преди 3 години
закона пази наркоманите. Тоя кво е правил в джипа си надрусан бЕ?!И тва след случая с Милен Цветков...ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ?!
14
2
 
25
 
! Отговори
Психотест преди 3 години
Ma paзбира се че за прегазване 2 пъти на човек, надрусан и напушен до козирката, осъждан, познат на полицията, закона предвижда 1-6 години. Виж, ако имаше някой да го пребие на мястото, това заслужава поне 10-15 години.Палци горе за българското правосъдие!
13
2
 
21
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Какви 6 години макс бе?10х6 минимум, да изработва обезщетението, за жената в Урановите мини и канала Русе-Варна.Чак на 84, първото първото преразглеждане за предсрочно освобождаване,без гаранция,че ще бъде одобрен!!!
12
4
 
5
 
! Отговори
от Индия преди 3 години
До АнонименНие ги изгонихми от тука! Не ги изтраяхме!
11
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обратно в индия
10
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Два пъти!? Веднъж заради марихуана и веднъж за коката. Ами дайте му и двойна присъда!