Ревизоро: Няма да спра строежа на Алепу, ще стане хубав хотел

Според него има недоволство навсякъде, където се строи
16 юни 2020 13:08, Нели Христова
393
Ревизоро: Няма да спра строежа на Алепу, ще стане хубав хотел
Снимка: БГНЕС

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров - Ревизоро бе категоричен, че строежът на Алепу няма да бъде спрян.

"Няма да спра проекта , ако това ме питате, знам, че това ви е мерак на всички – да ходя като една екологична бухалка", Емил Димитров пред медии в Бургас, цитиран от БГНЕС.

"Няма да спра проекта. Не ми прилича на защитна стена, предполагам, че ще има отпред и хотел, много хубав хотел, добави още Димитров и каза, че навсякъде по Черноморието, където се строи, има недоволство", допълни той.

Димитров каза още, че каквото становище е трябвало да даде екоинспекцията, го е дала. Сега се чака прокуратурата. Екоминистърът прехвърли темата към инвеститора. "Ако някой ще се произнася, трябва да се произнесе собственикът – да каже какво е искал, какво са му направили", каза още министърът.

По-рано прокуратурата внесе протест срещу разрешението за строеж на "Алепу вилидж". А от строителната компания излязоха с позиция по въпроса.

"Приемаме с разбиране предприетите действия на всички компетентни държавни институции, както и бързата реакция на прокуратурата във връзка със строителството в местността "Алепу".

Искаме да подчертаем, че към момента на обекта не се извършват строителни дейности.

Уверени сме, че единствено компетентната позиция на прокуратурата и съда е в състояние да установи фактите и тяхната законосъобразност.

На всички организации и личности, които с думите и поведението си уронват престижа и доброто ни име, ще бъде потърсена съдебна отговорност."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне казва истината без да шикалкави. А относно кой ще ходи в този хотел, една промоцийка и малко рекламка на пиячка и чалгии и ще се напълни. *** народ, жаден за гезме у нас с лопатата да ринеш
299
0
 
16
 
! Отговори
До 315 , 69 преди 3 години
Те ше напишат подставено лице а истинския собственик е някъде във власта
298
0
 
31
 
! Отговори
Ноби преди 3 години
нокой не се е съмнявал, че ще спреш каквото о да е, гледай си там службата, да вземеш някой лев, че не ти остана много
297
0
 
28
 
! Отговори
69 преди 3 години
никой не казва кой е собственикът;) ще е интерсно да го напишете
296
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
поредния слуга на Буда, който прилежно изпълнява задълженията си, за което получава сигурно допълнителни стимули. цялата шайка е за затвора, но няма кой да провери един запис дали е истински и ако е истински какво правим?!? щото и къщата в Барселона е истинска, но и нея заметоха под килима с поредния скандал. управление чрез кризи. и яко лапане на милиарди. отделно лапане и на пурата на кмета на Симитли. Това е Лойко!
295
2
 
16
 
! Отговори
сокол преди 3 години
Забравете за туристи.Няма кой да ви пере парите.Вируса е тук и никога няма да изчезне.Изгубихте вярната посока.
294
4
 
35
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
Явно на Ревизоро му се осладиха парите. Време е да влезе с раирани дрехи на държавна издръжка.
293
4
 
14
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
2 неща са възможни да се случат в близките 40 години:1. Да дойде една страхотна приливна вълна и да приключат всички тези малумни хотели до брега!2. Руснаците да направят по модел на Поляците и без да искат да превземат 500 метра от сушата ни. Само разликата е че те няма да се върнат като са стъпили вече и хотелите рязко ще станат на руски олигарси
292
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Певизоро у затворо!
291
38
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма връщане вече назад. Да са мислили по- рано. Да правят хотела и това е. Който иска разни поляни и дюни да ходи в Гърция, а тук ще бъде както е сега с хотели до плажа и с повече барове и дискотеки и изобщо ще е по- различно. Който иска Гърция- Гърция, който иска Маями- там е още по- застроено...
290
4
 
51
 
! Отговори
Lossho преди 3 години
И испанците бяха така, но после събаряха с булдозери бетона по бреговете си, а хората участвали в това престъпление влязоха зад решетките.При нас е доста по-различно, но рано или късно ще се случи инпро нас испанския сценарий
289
4
 
35
 
! Отговори
Haide преди 3 години
кой е тоя Ревизор??! За какво го слушате тоя като Господ?! Стройте хотели, но народни, държавни, и всеки да може да купи акции, да инвестира и съответно да печели. Народа какво печели бе??? Аз като се родя в България, какво притежавам, какво ми се полага като част от тая държава?-нищо! Тая държава е частна. Робите слугуват за трохи, а бившите комунисти ги управляват! Какво притежаваш ти обикновен човеко?!Май само името си.. Аз какво печеля от златната мина Челопеч??? От АЕЦ Козлодуй ??
288
2
 
27
 
! Отговори
Дядо ви преди 3 години
На пъпа му да поникне тоя строеж! До време ще ги събаряме с булдозер.
287
1
 
28
 
! Отговори
М, да ... преди 3 години
До 289 АнонименПросто бедните не харесват богатите и затова трябва да протестират.----------Този строеж изграждан на богата на възможности местност говори за бедност на предприемачите, за алчност, за невежество, за стремеж / илюзорен/ за бърза печалба, а не за богатство, за висока култура, ... ! Онова което се строи ми прилича на общежитие или дом за социално слаби, но пък инвеститорите си представят/фантазират за богати/платежоспособни туристи!
286
1
 
17
 
! Отговори
Балъци преди 3 години
Ето какво става когато сляпото прогледнало! Ние цалъци ли сме какво!?
285
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Подпорната стена на плажа Алепу също бе коментиран от премиера. Според него това не е хотел, а ще стане местообетание за птици. Застрояването на плажа е било започнато през 2001 година, няма да се строи хотел там, категоричен е Борисов."========================================================Последно? Хотел ли е, стена ли е, подпора ли е?Хотел - Стената. Хотел - Подпряхме ви го.
284
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква е длъжностната характеристика на Министъра на околната среда и водите? Всеки да прави каквото си иска значи, а той да взема заплата за ...... ?
283
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
оставка
282
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а българина послушен,кротък,страхлив ,жалък- мъкаа ....на маса и пред компа "смелчага" , а инак овцаааа.....Нема такъв народ !
281
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Собственикът искал подпорна стена, но некадърните строители му направили хотел. Какво нещо са навиците...