BG море: Не пуснали мъж на наш плаж, нямал онлайн резервация

От ваканционния комплекс обясниха, че е станало недоразумение
Обновена: 6 юли 2020 21:00 | 6 юли 2020 20:47, Веселина Йорданова
167

Пореден абсурден случай на Българското Черноморие. Мъж разказа в социалните мрежи, че не е бил допуснат на плажа на "Дюни". От ваканционното селище обясниха пред Bulgaria ON AIR, че става въпрос за недоразумение.

Вчера по обяд бившият журналист Стефан Баев решава да отиде със семейството си на плажа във ваканционно селище "Дюни". На портала обаче е спрян от охраната.

"Обяснението ме шокира - защото плажът е онлайн резервиран. Поглеждам, плажът е празен, поглеждам него и казвам: "Извинявайте, не разбрах? Как мога да стигна до този плаж?". Беше ми обяснено , че от този портал на този плаж не мога да вляза", каза журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Стефан и семейството му са отпратени и посъветвани да влязат от друг портал, където има свободна зона за туристи, които не са техни гости.

От ваканционния комплекс заявиха, че е станало недоразумение и не съществува подобна опция като онлайн резервация за плаж при тях. Но в пакета за техните гости влизали и безплатни чадъри и шезлонги, както и свободна консумация на баровете и ресторантите на плажа.

"Нашите туристи си имат гривни, по това ги отличаваме от други туристи, които се опитват да се възползват от безплатния "Ол инклузив". Ако искат да ползват базата на "Ол инклузива" - също има вариант, срещу 80 лв. могат да ползват всички барове, ресторанти, басейни", коментира генералният директор на "Дюни" Николай Янков.

След гневния пост в социалната мрежа обаче, вече може да се отиде свободно на плаж в зоната пред хотелите.

"Нямахме никакви проблеми с влизането, предупредиха ни само, че трябва да си плащаме чадърите и шезлонгите и не можем да ползваме "Ол инклузива", каза Христо Ламбов.

На плажа има и летовници, които смятат, че в социалните мрежи тече негативна кампания за българското Черноморие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
20
 
! Отговори
до бау преди 3 години
*** Плажа не е частен, хората идват в хотела ти заради плажа, ако искаш да са доволни ще чистиш и на тези които не са в хотела ти но са на плажа. Като не чистиш и тези дето си излъгал да се хванат с хотела ти ще избягат.
15
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българското черноморие- любимо място за всеки мазохист.
14
3
 
15
 
! Отговори
чалгата не прощава преди 3 години
Като цяло мнозинството от служителите в България са недостатъчно квалифицирани за позицията която заемат, няма значение банки, общински служители .., а тези по морето дето ги наемат за сезона - са под всякаква критика.
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до БауТи олигоофрен ли си бе?Кой плаж със спасители и който е безплатен не се чисти от общината?
12
19
 
7
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Слагайте ми минуси, но Дюни беше едно прекрасно място с много добра организация. Не виждам нищо ненормално да се иска голяма такса за плажа, тъй като ще ае ползва и олл инклузив целия ден. А според мен даже не трябва да се пускат външни хора без гривни, както беше до сега! Я вървете пред скъп хотел в Турция или Гърция със собствени чадъри и се настанете без пари на плажа пред него, като си носите бири и сандвич!? Дали?
11
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алооо, синята ризка, човека просто иска да се попече на този плаж. Не ви иска да използва нито шезлонгите ви, нито чадърите ви! Плажа не е на хотела, синя ризко умрялааа!
10
17
 
4
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 7Няма да пуснат, да. Този плаж не се чисти и поддържа сам, принципно. Все някакви пари трябва да дадеш за това.
9
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисооооф де си, кво баламосваш народа какво е на практика.....трагедия
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Осигуряват безопасност на туристите си, от всякакви Крадци и Наркотрафиканти !!! и други психопати.
7
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аааа, добре че има някой да подаде сигнал иначе няма да пускат хора на плажа макар и да искат сами да си забият собствен чадър и да си опънат собсвени шезлонги примерно.Мутрагенщинска Ганьовщинска простотииия!
6
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Южното мутроморие морето на Батките и шматтките....бягайте по най бързия начин от там
5
6
 
9
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Скандално! Веднага да се отрази в медиите!
4
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Гърция частни плажове няма, плажовете са на народа. Само в гербава България има такива простотии.
3
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе тоя боклуук с ризката няма ли кой да му каже, че олинклузива важи само на територията на хотела??? А Шезлонгите са частни- да.. на хотела, но аз ако отида на тоя плаж и седна на моя хавлия никой не може да ме изпъди от плажа, защото пясъка под който сдъм седнал с хавлийката си не е заплатен от хотела, а само шезлонгите!
2
4
 
34
 
! Отговори
V преди 3 години
80 лв КВО МУ ПЛАЩАШ ??? Направо за без пари :))) мафията герб и публичната собственост . герб си е рекет група а не партия.
1
5
 
37
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Вече ще знае ,че на плаж се ходи навсякъде но не и при мутри