Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас

211 са случаите, от които 33 са в интензивно отделение
12 юли 2020 07:30, Петя Славова
38
Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

211 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас, показват данните от Националния информационен портал. За последното денонощие са направени 2 806 теста и така общият брой на потвърдените с COVID 19 станаха 7 175.

Още по темата

В момента активните случаи са 3597, като хоспитализираните са 532. В интензивно отделение се намират 33 души, а излекуваните за последните 24 часа са едва трима души. Общият брой на справилите се с болестта са 3 311.

Новозаразените по области са: Благоевград 13, Бургас - 12, Варна - 10, Велико Търново - 9.В градовете Видин, Враца и Габрово няма нито един нов регистриран случай. Същото е и в Ловеч, Монтана,Ямбол, Разград и Русе.

В Добрич има трима новозаразен, в Кърджали - 1, в Кюстендил - 8, в Пазарджик - 6.В Перник случаите са 4, в Пловдив- 23, а в Силистра и Сливен са по двама.

В Смолян има 8 новозаразени, в област София - 6, в София-град - 94. В Стара Загора и Шумен има по три нови случая, а в Хасково и Търговище - по 1.

Няма данни за починали от коронавируса в последното денонощие и така броят на жертвите от вируса остава 267.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
211 от 2806 е 7.5%. До скоро беше около 5%.
117
9
 
7
 
! Отговори
Харабейшио преди 3 години
Онзи ден водих котката на ветеринар. На стената висеше едно информационно табло от комунизма, с написани всички болести и вируси по животните, класифицирани по опасност. На първо място бяха корона вируси - малко опасни.
116
1
 
6
 
! Отговори
Уйде коня преди 3 години
София замина. До един месец наистина ще имаме 70% заразени. Без значение какво казва статистиката.
115
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 121 Харабейшио.Ако беше чел малко повече, нямаше да си толкова сигурен.
114
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНе есамо в България ив други страни през уикенда намяла бройката в Понеделник супер малко заразени, но във Вторник картинката се променя драстично
113
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименМного просто.Защото на гръцката граница изследванията са на случаен принцип, а в лабораториите главно на контактни на заразени или заподозрени.
112
3
 
1
 
! Отговори
До Митака преди 3 години
Не е все едно дали мафията е на власт или не.
111
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, тикво, кой ще тръгне на почивка в Гърция с кашлица или температура? Много ясно, че болните не се редят на границата? После, на границата тестват ВСЕКИ ПРЕМИНАВАЩ. В България се тестват хора със симптоми, или тези, които са били в контакт със заразени. Абе, ви тоя мозък въобще изполвате ли го за нещо?
110
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Времето на тия статистики изтича заедно с това на мафията, инквизиторите от щаба и всички рекламни агенти на измислената пандемия. Ще *** до здраво.
109
3
 
4
 
! Отговори
Професор Ноле преди 3 години
Абе нямаа страшно, но такъв вирус няма!Вижте српските патриоти как масово протестират - тях що не ги хваща?
108
7
 
2
 
! Отговори
Харабейшио преди 3 години
С нетърпение очаквах тази новина! Никой не твърди, че вирус няма, твърдим, че мерките са меко казано неадекватни - носене на мръсни парцалчета на муцуната, затваряне на търговски обекти, да не говорим за първоначалното затваряне на паркове, спортни центрове и др. Още по-недаекватно е поведението на медиите.
107
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още някой мач или безмасков протест няма ли да направите???
106
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези, дето пожелават ковчези на непознати, които изразяват мнение нямат място при нормалните хора. Това са болни мозъци, зли и агресивни. Трябва да ги трият.
105
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гърците изследват на границата си с България по 3000 човека дневно в една полева лаборатория и откриват 3-*** заразени.У нас работят 20 лаборатории в цялата страна, едвам са изследвали 2700 човека и са открили над 200 заразени. Защо има такива големи разлики във възможностите на лабовете и броя заразени?Може би защото гръцката лаборатория не играе български политически игри?
104
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Митакабсп са виновни, защото изобщо не се интересуват от здравните проблеми на хората! за тях е важно да бутнат правителството на всяка цена, която ще се заплати от простите хорица!
103
1
 
4
 
! Отговори
До Бау преди 3 години
Игнорирай - само да почнеш с морала и бройките, аз ще ти напомням как стоят нещата - кой тества, кой си почива, кой кара автобуси от цяла България и ги стоварва в центъра на София и .т.н.
102
3
 
15
 
! Отговори
Митака преди 3 години
5 пари не давам дали на власт ще е бойко или радев. Все тая - царя или костов беше преди 20 години. Сега радев или бойко. Тези хора са защитени, както и близките им. И са си направили парите. Заради техните циркове обаче - хиляди хора се блъскат на тези манифестации един върху друг и ще се увеличат болните от вируса. Ей за това ме хвана яд
101
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителството да подава оставка, защото още от началото на епидемията не се справя и налага погрешни мерки.
100
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХА-ХА-ХА !!!Къде го прочете, че търците са направили 31 000 теста. И са само 100 заразените. Половината българи отиват с направени тестове. Те от 9 юле казаха, че ще правят максимално по 3000 теста на ден и после се отказаха. Нали сме безопасни, защо тогава искат от нас тестове и ни поставят в карантина в чуждите държави. Те са ***, но ти си най-умният и знаещ. Цирккаджия. Заради такива като теб, много от нас няма да може да излезнем навън. Арогантен т ъ п ъ н а р.
99
3
 
3
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До До БауТреперя :D Как ще се справя с такъв мъдър човек? :( А сетих се! Ще го игнорирам! :D ОСТАВКА! (примерно)