Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас

211 са случаите, от които 33 са в интензивно отделение
12 юли 2020 07:30, Петя Славова
38
Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

211 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас, показват данните от Националния информационен портал. За последното денонощие са направени 2 806 теста и така общият брой на потвърдените с COVID 19 станаха 7 175.

Още по темата

В момента активните случаи са 3597, като хоспитализираните са 532. В интензивно отделение се намират 33 души, а излекуваните за последните 24 часа са едва трима души. Общият брой на справилите се с болестта са 3 311.

Новозаразените по области са: Благоевград 13, Бургас - 12, Варна - 10, Велико Търново - 9.В градовете Видин, Враца и Габрово няма нито един нов регистриран случай. Същото е и в Ловеч, Монтана,Ямбол, Разград и Русе.

В Добрич има трима новозаразен, в Кърджали - 1, в Кюстендил - 8, в Пазарджик - 6.В Перник случаите са 4, в Пловдив- 23, а в Силистра и Сливен са по двама.

В Смолян има 8 новозаразени, в област София - 6, в София-град - 94. В Стара Загора и Шумен има по три нови случая, а в Хасково и Търговище - по 1.

Няма данни за починали от коронавируса в последното денонощие и така броят на жертвите от вируса остава 267.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, че Тръмп е сложил маска, не значи че маската пази. То и още милиони сс с маски, ама заразата си я има.
137
4
 
0
 
! Отговори
Zhekov преди 3 години
Сън не спят тролчетата,явно са вдигнати хонорарите и са поставени нови задачи.
136
5
 
2
 
! Отговори
Баче Кико преди 3 години
Взех да се обърквам - значи хората които масово минават гръцката граница са здрави и заразни почти няма, но тези същите здрави задължително трябва да носят маски, за да пазят другите. Не разбирам.
135
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върху прозореца само да плюя или да се изпикая също?Сега рзбрах защо се носели гащите - като пикаш, да спира капчиците и да не заразиш някого с коронавирус.
134
6
 
3
 
! Отговори
Харабейшио преди 3 години
Кога ме видя и прецени колко съм интелигентен? Нямам склонност да плюя, когато съм в магазина, нито където и да било другаде. Човекът е еволюирал до днес, сблъсквайки се с всевъзможни вируси и бактерии и нашите организми са способни да се справят с нещо нормално, като вдишването на нормално количество вируси и бактерии в нормална среда. Скоро ходих и в болница, това което силно ме впечатли, че нито един от лекарите не носи маска в болницата! Компетентните лица не носят маска.
133
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-накрая и Тръмп сложи маска.Най-големият противник на маските и човека който твърдеше че вируса е безобиден.Всички ще се огънт пред вируса. Някои ще го направят по трудният начин.Вируса е по-голям от човека.А няма мозък............ХА-ХАПредставете си колко сте умни щом едно безмозъчно ви направи за смях.
132
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
139 България е в чакалнята за еврозоната, не се дава такъв шанс на "мафиотско правителство". Червената мафия все още трови държавата.Радев е политически труп.
131
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярвам на достоверността на тестовете. Нито на маските като предпазно средство.
130
4
 
6
 
! Отговори
ех харабешио преди 3 години
Ти видимо не си интелигентен човек, първо, сравняваш обикновените корона-вируси при котките с нов корона-вирус при хората; После, естествено, имаш проблем да разбереш за какво се носят маските. Ще ти кажа как да тестваш - *** при прозореца и плюй върху него. После си сложи "парцалчето" и плюй пак. Кога има повече слюнка върху прозореца? Ако си се справил с поставянето, би трябвало при ползването на маска, да си задържал капчиците в нея. Ей това е смисълът от маската.
129
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неизменна част от борбата срещу мафията е ликвидирането на инструментите за налагане на диктатура. Така че "вирусът" е пътник.
128
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не подхожда на една страна, която е в чакалнята за еврозоната, да е извън списък а на сигурните държави.
127
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пандемията заминава заедно с мафията и нейните медии.
126
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Положението е зле от десетилетия, а тея нещастници сега решиха да протестират...Къде бяхте, когато масово изгониха трудоспособните в чужбина? Защо досега не протестирахте, докато народа умираше от глад? Защо всичките безработни преди вируса не излязоха да стачкуват, а си стояха мирно и кротко вкъщи и си пиеха ракията,а властта ги мачкаше? Сега ли разбрахте, че ни управляват мутри? Допреди 2,5,10,20 год. кви ни управляваха, светци? Ех народе все с *** напред, кога трябваше да роптеш траеш
125
5
 
5
 
! Отговори
Митака преди 3 години
Не било все едно дали мафията е на власт. Мафията винаги е на власт. За 30г. и това ли не рабрахте. Добре да кажем има избори, градската десница ще вземе между 5-8 процента. Те уж нали били по читави. Не знам дали е така и не ме интересува. Съответно - правителство правят коалиция - бсп, дпс, а може и с чалгаря слави. И какво от това.А хиляди хора манифестират и се заразяват сега и ще умират след седмици.Домусчиев го вдигнаха на крака за 3 дни. Дали е така и за хората.
124
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 134Пишеш глупости. От сополивия нос ли си ги вадиш?0 от 300 за вчера.Това доста значителна част ли е?
123
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смъртоносен вирус НЯ-***. Не се хабете.
122
8
 
6
 
! Отговори
Харабейшио преди 3 години
До АнонименАз мисля, че носенето на тези парцалчета на лицето е по-скоро вредно, отколкото полезно. Предвид, че основното предписание е да не се пипа лицето - слагайки този ***, който цял ден се носи в джоб, под брадичка, пипа се с ръце, също така се намества постоянно с ръка, как си имслите че това нещо изобщо пази? Има ли технически параметри за глемината на отворите на плата? Или прсто трябва да ходим увити с нещо? Аз мога да си сложа и мрежичка на лицето и по смисъл, ще съм с маска.
121
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доста значима част от починалите в България през последните три месеца са от този вирус, а епидемията в България едва сега започва.
120
7
 
11
 
! Отговори
Хипохондрик преди 3 години
Вчера в България са починали 300 човека. От тях ни един с коронавирус.Страшно е. Ужас направо.Днес ще ходя с две маски една върху друга.
119
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маски навсякъде и контрол за това. Ако трябва да използват и индийския метод за очовечаване с тоягите.