Опасно шофиране: Коли карат в насрещното на магистрала "Тракия"

Глобата за деянието е 1000 лева
18 юли 2020 22:00, Нели Христова
33

Нов случай на опасно шофиране. От видеото, публикувано във Facebook, се вижда как няколко коли карат с включени аварийни светлини в една от лентите на насрещното движение на магистрала "Тракия".

Не става ясно какво е причината за тази постъпка на шофьорите, но според коментарите така са се опитали да спестят няколко километра, за да се върнат до отбивка на магистралата. Законът предвижда 1000 лева глоба и лишаване от книжка за три месеца за водача, ако бъде установен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
7
 
2
 
! Отговори
Човек от село преди 3 години
Първо разберете защо са принудени да правят това и тогава хейтвайте,имало е катастрофа и явно са им казали да карат в тази лента и да минат през най-близкият разклон.
25
3
 
11
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 3 години
<С видео материала,не може ли да бъде установен нарушителя и шест месеца затвор.Това я е нагъл,умишлен и целенасочен опит за катастрофа,и незачитане на закона.Според мен поне за 5 години без свидетелство за право управление и ако е хванат да шофира без него,поне 5 години затвор без право на никакви амнистия.Българина като цяло е дебелоглав и кредото в живото му е"Ба он,че ми рече,язека дека си го знам"
24
3
 
6
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
Закона добре предвижда , ама няма кой да ги хване. Необходим е хеликоптер да облита магистралите.
23
2
 
4
 
! Отговори
Кармагедон преди 3 години
Е тези що карат в аварийната я знам ,че у левата е насрещното?
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Законът предвижда 1000 лева глоба и лишаване от книжка"Законът може да предвижда всички, но щом няма контрол, няма полиция, няма КАТ където и когато трябва, все едно - няма закон!
21
3
 
6
 
! Отговори
хх преди 3 години
Малко е 1000 лв за това....
20
6
 
5
 
! Отговори
Kiko преди 3 години
Към автора на статията - сайта ви е сравнително безпристрастен в отразяване на събитията, затова например го отварям по 10-15 пъти на ден. Моля преди да публикувате нещо, проучвайте си нещата докрай, а не само да вадите от контекста. И в тая ситуация е редно да бъдат съдени КАТ, а не шофьорите каращи в насрещното!
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колоната беше предвождана от патрулка и измъкваше коли от катастрофата на камиона.
18
4
 
19
 
! Отговори
Kiko преди 3 години
Здравейте хейтъри! На някой направи ли му впечатление, че колите са повече от една?! Някой проучи ли въпроса, че имаше ПТП с обърнат камион на същото място, където загинаха 5 души на място преди дни? Някой сети ли се да пита защо КАТ - легалната касичка на държавата не отби движението десет км преди ПТП то? Или трябва да има задръстване, псувни и др подобни извращения в тази жега? Някой зададе ли си въпроса, че част от пътуващите возят бебета, възрастни хора, животни? Явно не!
17
3
 
12
 
! Отговори
Лунапарк преди 3 години
Шофирането в бг много напомня на видеоиграта GTA - няма правила, ако не те хванат.
16
3
 
23
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
глобата е смешна сравнение с нещата които могат да направят нарушителите! същото като с убиецът на М.Цветков! същото като много много останали случай на беззаконие и безнаказаност
15
25
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще карат дали са пари за кола и ще карат.
14
18
 
11
 
! Отговори
Gogo преди 3 години
Ми тоя калитко от снимащата кола какво се е впил в лявата лента. Няма работа там освен при изпреварване.
13
7
 
21
 
! Отговори
americano преди 3 години
Ужас! това в нормална държава не може да се случи!
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докога ще липсва наказание в НК за безотговорно шофиране както е навсякъде по света?Безотговорно шофиране, застрашаващо останалите участници в дяижението.ДО-КО-ГААААААААААА!!!!!??????
11
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казах го отдавна - изгубя ли близък заради нечии кeлeш, без да ме вълнува дали, как, и кога ще бъде осъден, директно му отсъждам и прилагам смъртна присъда при първа възможност. Това не може и няма да продължи много дълго.
10
4
 
27
 
! Отговори
Българин преди 3 години
В много държави застрахователите предлагат видео рекордер, който не може да бъде манипулиран и записа от него важи в полицията. Слага се на стъклото. Разбира се застрахования има премия от цената на застраховката ако кара с такъв. Ако в България се приложи, много бързо ще изчезнат такива тарикатчета.
9
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
така е като няма контрол. забелязвате ли как става все по по по зле всяка година? аз да ... блатото на Европа сме
8
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Г.Т.Абсолютно съгласен - не само Тиквоний е виновен, тази безнаказаност, продължава вече 30 години и НИКОЙ, ама НИКОЙ не иска да я спре!Гледаме всеки ден изцепки - кой карал с 300, кой блъснал на сфетофар друга кола, със 120, кой...А имаше един, май беше министър на транспорта, който уби собственото си дете, а съда го оправда с мотив "Не е длъж да знае правилата за управление на моторни шейни"!Иначе в закона е записано, че непознаването на законите не е оправдание!Та така, те!
7
3
 
19
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 години
До 2,3,4,5,6 и всичко по-нагоре ... какъв Бойко, какво правителство ... какви 5 лева?ИдЕота е решил да прави това и го прави, кой е виновен се пита в задачата? А отговора е еднозначен ... За протокола: Не харесвам и не тача ни Бойко, ни Хамстера, ни който и да е ...