Опасно шофиране: Коли карат в насрещното на магистрала "Тракия"

Глобата за деянието е 1000 лева
18 юли 2020 22:00, Нели Христова
33

Нов случай на опасно шофиране. От видеото, публикувано във Facebook, се вижда как няколко коли карат с включени аварийни светлини в една от лентите на насрещното движение на магистрала "Тракия".

Не става ясно какво е причината за тази постъпка на шофьорите, но според коментарите така са се опитали да спестят няколко километра, за да се върнат до отбивка на магистралата. Законът предвижда 1000 лева глоба и лишаване от книжка за три месеца за водача, ако бъде установен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
13
 
! Отговори
Г.Т. преди 3 години
Само една молба към всички "снимащи" - Моля научете се как да си държите телефона докато снимате, чв ставаме разногледи покрай тъпите филтри
5
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глоба 1000лв и 3 месеца без книжка??? За опит за убийство? При скорост 140км/ч всеки удар би завършил със смърт!Две неща трябва да се случат в мамковината, за да спрат простотийте - да започант да събират глогите, а не само да ги регистрират и да започнат да отнемат наистина документите!За съжаления, подобна тенденция в тиквостан, не се наблюдава!
4
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицаи са отбивали движението и са пращал хората в насрещното. После са им написали и актове. Приятел ми се обади и каза, че са спрели 11 коли.
3
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези кадри да не са от миналата седмица, когато имаше тежко ПТП и полицията връщаше автомобилите обратно? Дайте дата и час, местоположение и тогава пишете за нарушителите!
2
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са видимите резултати на баш чекмедже бабаит. За да може да краде повече и да тъпче в чекмедженцето, ви направи магистрала с детелини на сто километра една от друга, и който подмине отбивката предпочита да се върне в насрещното, пред възможността да се клатушка още три часа, я го види някой, я не.
1
6
 
29
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 3 години
Тоалетната на Европа ! Коли карат в насрещото.Каруца ,пред къщата на Доган в Бояна за 5 милиона евро.