151 с коронавирус при 8649 теста, починалите за 24 часа са 8

232 души са излекувани от вируса
20 авг 2020 06:25, Александър Попов
92
151 с коронавирус при 8649 теста, починалите за 24 часа са 8
Снимка: БГНЕС

151 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през изминалото денонощие след направени рекордните 8 649 теста, показват данните на Единния информационен портал.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е Благоевград - 24; Бургас - 3; Варна - 12; Враца - 3; Добрич - 11; Кърджали - 6; Кюстендил - 1; Ловеч - 1; Пазарджик - 7; Плевен - 3; Пловдив - 19; Разград - 1; Русе - 8; Смолян - 5; София област - 1; София град - 19; Стара Загора - 7; Хасково - 2; Шумен – 5; Ямбол - 8.

Още по темата
Доказаните у нас случаи на новия коронавирус са общо 14 820. Активните случаи са 4362, излекуваните лица са 9931, от които 232 са регистрирани през последното денонощие.

782-ма са пациентите с потвърден COVID-19, които са настанени в лечебни заведения за болнична помощ. От тях в интензивни структури се намират 60.

Националната информационна система показва, че у нас коронавирусна инфекция е констатирана при 815 лица-медицински служители. 8 нови случая са регистрирани през изминалите 24 часа.

527 са починалите лица, при които е бил потвърден COVID-19. За последното денонощие са 8.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
27
 
! Отговори
Доц. Дамян Илиев преди 3 години
Корона истерията ще изчезне в момента в който спрете да си правите тестове и да пълните джобовете на коронаджиите. Колко от тези 151 "заразени" от днес имат симптоми за заболяване, според световните медицински стандарти? PCR теста в никакъв случай не може да бъде критерий за това дали един човек е болен или не. Още по-малко, дали е вирусоносител. Отложете екскурзията си до Гърция. И без друго в момента това си е чист мазохизъм. Отложете постъпването си в болница, ако това не е толкова належащо.
40
3
 
27
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
До Анонимен: Защото, ако не беше медийният вой, вирусът щеше да си премине мирно и тихо вземайки своето и да утихне, както прави всеки вирус. Но така нямаше да има психоза. Хората нямаше да разберат, нямаше да се уплашат. А целта беше сковаване от страх.
39
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбирам , че фармацефтите ще печелят от тази пандемия, но защо и медиите продължават да ни облъчват с неверни вести? Първо тестове, после ваксини, то е ясно , но защо е това подковаване? До кога?
38
1
 
7
 
! Отговори
doggy преди 3 години
Дали не премахнаха от бройката на новите случаи вторите и третите тестове?
37
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко свърши стига вече сте броили
36
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
колко от вас философстващи тук са имунолози че ми мъдрувате за имунитет има ли няма ли. Колко от вас четат нещо по сериозно по темата осввен *** хаберлер.....плюхте Мутафчийски че бил хирург пък се изказвал, вие какви сте....
35
2
 
13
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До Анонимен 19Провери където можеш какво е теорията на игрите! Става дума за поведенчески модели на индивиди, малки и големи групи хора, в случая за контрол на масите....! Ако ти е интересно! Витанов с неговия пренебрежително високомерен стил сложно и увъртяно каза, че така ни контролират!
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нищо ново,пишем бройки от Бургас на Варна и Добрич, кск ще трепем сезона на Кара дениз мутристан
33
7
 
14
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Добре добре,масово на плаж човечета!Най-добрата превенция срещу вирус е слънце,морска вода,горещ пясък,бира,миди и мацки по монокини!
32
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29Не се ли преситихте вече от тези теори на конспирациите? Те са признак на невежество, ще знаете.
31
9
 
9
 
! Отговори
факт преди 3 години
никой няма за какво да се сърди на Витанов - той е само един книжен плъх, който цял живот писал ненужни дисертации за поредната куха титла.. от такива наука да очакваш е смехотворно
30
5
 
26
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
При масово заразяване три месеца са си абсолютно достатъчни за Стадиен имунитет. Най вероятно много без да знаем сме изкарали вируса и се получава точно това, че няма вече кой да заразява.
29
6
 
13
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Личното ми мнение е, че масова ваксинация няма да има. Ще се появи някаква ваксина. Ще си я поставят доста хора. Ще умрат от нея десетки. Ще се вдигне врява и после всичко ще утихне. Както утихна психозата по СПИН, по птичи грип, по свински грип, по ебола и прочие опасни болести. Нов световен ред няма да има. Дори си мисля, че расизмът ще разцъфти, а той е естественият регулатор срещу либерализма.
28
8
 
11
 
! Отговори
до 18 преди 3 години
"Покажи ми доказателство където пише колко ги интубираха и после пак се заразиха, и пак ги интубираха"Няма стаден имунитет, ако запазваш анти тела за около 3 месеца.Интубацията е крайна мярка. Ако си достатъчно крехък, че вируса те тръшне до степен да те интубират, може и да не оцелееш.Ако пък случайно оцелееш, най-вероятно ако пак се заразиш, 2ра интубация може и да не изтраеш и заминаваш на оня свят.Това, че не е стигнал човек до интупация не значи, че не организмът не търпи щети.
27
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Натискът продължава, няма значение броя на заразените, нито пък тестовете. Бавно , но сигурно ни подготвят за ваксината, т.е. ни слагат хамута . Някой, ако си мисли, че вече не ни насаждат новият световен ред, жестоко се лъже! Просто това е началото...
26
2
 
16
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 3 години
До АнонименКой го карал, след като 8к човека са минали тестовете и са отрицателни ?Просто по-трудно се разпространява заради жегата и понеже хората все още гледат да спазват горе долу някакви правила.
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корупционния вирус трябва да бъде излекуван
24
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МУТРАТА ПАК ИЗЛЪГА
23
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще си отшуми и тоя вирус.Явно с обхвата му на заразяване пада моща му.Докато за година-две не изчезне напълно.Взе си своето,така че е време да заживяваме с него и да го възприемем като нещо неприятно,но не и панически страшно.Хубаво е човек да си спазва хигиена,дистанция,където може,маски,дезинфекция,проветряване и толкова.Не може в изолация да го чакаме да си тръгне.Хубаво е,че намаля бройката на хората със симптоми.Дефакто това е най-важно.
22
6
 
24
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
К'во стана ве, хипохондрици?! Тестовете се увеличават, заразените намаляват.