151 с коронавирус при 8649 теста, починалите за 24 часа са 8

232 души са излекувани от вируса
20 авг 2020 06:25, Александър Попов
92
151 с коронавирус при 8649 теста, починалите за 24 часа са 8
Снимка: БГНЕС

151 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през изминалото денонощие след направени рекордните 8 649 теста, показват данните на Единния информационен портал.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е Благоевград - 24; Бургас - 3; Варна - 12; Враца - 3; Добрич - 11; Кърджали - 6; Кюстендил - 1; Ловеч - 1; Пазарджик - 7; Плевен - 3; Пловдив - 19; Разград - 1; Русе - 8; Смолян - 5; София област - 1; София град - 19; Стара Загора - 7; Хасково - 2; Шумен – 5; Ямбол - 8.

Още по темата
Доказаните у нас случаи на новия коронавирус са общо 14 820. Активните случаи са 4362, излекуваните лица са 9931, от които 232 са регистрирани през последното денонощие.

782-ма са пациентите с потвърден COVID-19, които са настанени в лечебни заведения за болнична помощ. От тях в интензивни структури се намират 60.

Националната информационна система показва, че у нас коронавирусна инфекция е констатирана при 815 лица-медицински служители. 8 нови случая са регистрирани през изминалите 24 часа.

527 са починалите лица, при които е бил потвърден COVID-19. За последното денонощие са 8.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
9
 
41
 
! Отговори
Друльо преди 3 години
Мангъра излезна прав за разлика от оная плешевейка Годжи.
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонимен 17Високомерното снисхождение и важното говорене по принцип е характерна черта на хората от академичните среди. Нещо като професионално заболяване. Ако не се държат по този начин, съвсем никой няма да ги слуша.
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До *** до 11А вие защо го слушате. По медиите се появяват всякакви хора, с титли и без титли и приказват какво ли не. Ако не разбирате от предмета - преценете, кой говори. Математиците в повечето случаи не разбират от епидемиология, освен ако тя не е била специален предмет на научните им изследвания. А в България епидемиологията не цъфти и не връзва, доколкото знам.
18
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 15Покажи ми доказателство където пише колко ги интубираха и после пак се заразиха, и пак ги интубираха щом ти си гений?!
17
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 11Да бе - математик! Ама с каква мазна високомерно нахилена физиономия обяснаваше теорията на игрите!?
16
3
 
10
 
! Отговори
Серсем до 11 преди 3 години
Ами като е само математик ,защо именно се изживява като епидемиолог и се появява по медиите с разни цифри да всява паника.
15
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Рано или късно всички ще се заразим и ще преминем през тази извънредна обстановка.А тогава никой няма да се страхува вече."гений, няма дълготраен имунитет срещу вируса. и да го изкараш, не си имунизиран до живот.дълготрайни са щетите дето ти нанася на дробове и други органи
14
6
 
21
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До ПАЦИЕНТНа ден намаляваме с около 250-300! Включително с коронавирус! Тoвa e eдин oт нaчинитe дa ce държи нaceлeниeтo в cъcтoяниe нa трeвoжнocт!Зaщo ce нaпрaви? Кaтo пooтминe иcтeриятa щe рaзбeрeм мoжe би, чe нeщo ce e прoмeнилo, чe някoи ca удeceтoрили бoгaтcтвaтa и влacттa cи.........! A някoи нaпрoтив - щe ca зaгубили мнoгo!Някoи държaви минaхa изoбщo бeз cтруктури кaтo НOЩ! Хoрaтa тaм cи вършaт рaбoтaтa бeз мнoгo мeдиeн шум и бeз ДOПЪЛНИТEЛНO ЗAПЛAЩAНЕ!
13
3
 
21
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Кой ще отиде доброволно да му правят тест за корона срещу 100 лева, при това да изтърпи да му бъркат дълбоко в гърлото и в носа. Аз щях да повъна направо от този тест. Да не говорим за носа колко е гадно да ти го натикат. Работодателят ме прати на тест и ми го плати, иначе нямаше да отида изобщо. Пробата беше отрицателна, но нямах и никакви симптоми.
12
1
 
12
 
! Отговори
Серсем до 5 преди 3 години
На теб май не ти е ясно за какво говориш е той. Нямаше в предвид за момента болните ,а колко нови и каква аритметична прогресия щяло да стане. Какво стана в крайна сметка? Има ли някаква разлика с началото на епидемията? В началото към 1000 теста да напомня и по малко правиха,а сега на протестите де се вика си храчат и пикаят един срещу друг и го няма предричанията епидемичен взрив.
11
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До *** лъжематематика Витанов къде се покриКакво искате от човека, той е математик, а не епидемиолог. Работи с прости зависимости. Динамиките в тенденциите не са за него.
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В БГ винаги е на опаки.Не само с вируса а с всичко.Ето горивата като падаха на световните борси у нас си стояха скъпи,че чак реши правителството държавни бензиностанции да прави!Сега вирусът заразява все повече по света,у нас намалява.Може и друго да е,да идва със закъснение тук,нали сме в трета глуха...
9
3
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Това е странно! По света растат, само у нас - намаляват!Както казваше някога един пияница : "Чудна птица е пИтелят, пие вода пък не пика!"
8
8
 
13
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Сега ще видите колко много народ ше измре!Ама яко ще измре!!!!
7
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дека е Плешо?
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затихва затихва и май доста народ го изкара без да усети,което е добре.
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СерсемКолко цифри има в 14820? Май не ти е ясна математиката.
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
60 човека се борят за живот в интензивни отделения,другите колко новозаразени са открити е без значение.Рано или късно всички ще се заразим и ще преминем през тази извънредна обстановка.А тогава никой няма да се страхува вече.
3
9
 
27
 
! Отговори
ПАЦИЕНТ преди 3 години
2017 ГОДИНА БЯХ ЗА 5 ДНИ В ХИРУРГИЯ В БОЛНИЦА В ГОЛЯМ ГРАД. ЗА ТЕЗИ 5 ДНИ ИМАШЕ ОБЩО 24 ПАЦИЕНТИ ОТ КОИТО 3 ПОЧИНАХА. РАЗБИРАТЕ ЛИ, НЕ В ИНТЕНЗИВНО А В ХИРУРГИЯ. ВЪПРОСА МИ Е, САМО ОТ КОВИД ЛИ СЕ УМИРА?
2
3
 
20
 
! Отговори
Серсем преди 3 години
Алооуууу , ей, лъжематематика Витанов къде се покри с неговите таблици и пет цифрени числа? Онея врачки де ги дават с импулсите телефони по телевизията по ще познаят от него. Ай сиктир на такива ментаци сложени за нещо да лапат пари.