86 нови случая на коронавирус, двама души починаха

Варна е с най-много заразени за денонощието
20 сеп 2020 07:20, Александър Попов
54
86 нови случая на коронавирус, двама души починаха
Снимка: БГНЕС

86 са новодиагностицираните с COVID-19 лица за изминалите 24 часа при направени 2915 PCR теста, сочат данните в Националната информационна система.

У нас към момента са доказани общо 18733 случая на коронавирусна инфекция, 4 506 от тях са активни.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е Благоевград - 11; Бургас - 4; Варна - 19; Велико Търново - 6; Враца - 1; Добрич - 1; Кюстендил - 2;

Още по темата
Ловеч - 1; Монтана - 5; Пазарджик - 2; Перник - 1; Плевен - 2; Пловдив - 2; Разград - 1; Сливен - 1; Смолян - 1; София област - 4; София град - 12; Стара Загора - 3; Търговище - 2; Шумен - 2.

13 558 са излекуваните лица, 48 от които са регистрирани през изминалото денонощие. 723 са пациентите с потвърден COVID-19, настанени в лечебни заведения за болнична помощ. 37 от тях се намират в интензивни отделения или клиники.

Новият коронавирус е констатиран при 1050 медици, 2 нови случая са регистрирани през последните 24 часа.

Двама души са починали за последното денонощие, с тях от началото на пандемията стават 755.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро от щаба ще почнат да викат новата вълна иде с настъпването на зимата.
24
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Аз пък мисля, че въпросният Узунов би трябвало да отиде там, където почитат Аллах, тук имаме друг бог и той няма място тук, да не го държи някой с вериги , а ако не е в страната, няма място в този форум, тъй като демонстративно завира религията си в очите ни, а не изобщо че е еди-какъв си! Иначе казано, всеки има право да коментира, без да ни натриса разни ......
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
15 buhalka какви пари се усвояват, бе, сирсем, 1200 лв не стигат за лечението на пациенти с тежко протичане на болестта. Те даже не им пречистват кръвта със специален aпарат, защото не са предвидени пари за тази животоспасяваща процедура. А иначе лекарства, кислород - всичко това струва пари
22
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Узунов, ти Аллах ли си, че ще раздаваш правосъдие? И много добре знаеш, че дървен костюм е метафора и се отнася за всеки независимо от религията му, и най-вече коментарът съвсем не ти пожелаваше подобни неща, та да отвръщаш толкова злобно, просто не си справедлив в случая.
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма, как да бъде убеден единТъпак ,че вируса е опасен ,ако той лично не пострада от него(или негови близки)...
20
4
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Прекалявате с конспирациите, може поне донякъде да спазвате някаква дистанция поне! Що не видите, че тук всъщност мерките са хлабави и никой не ви е затворил в мазета, както и да плещите! Моя позната съвсем сериозно е питала в болниците къде да се пише, че е болна от вируса, та да и платят, отвсякъде са я изгонили, а някой я пратил в психиатрията. Аз също смятам, че най-правилният път е средния, но явно никак не е лесно да се прецени какъв е той.
19
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствената адекватна мярка за момента да се ограничи разпространението е учениците от горният курс да минат дистанционно. Така ще се освободи място за малките да са по 10-12 деца в клас, ще се облекчи инградският транспорт.
18
4
 
4
 
! Отговори
Полк. доц. Мангъров преди 3 години
Тия двамата са излезли големи каръци! Че мре ли се от коронка събота и неделя!? Виж вторник и сряда е друга работа.
17
1
 
4
 
! Отговори
една жена преди 3 години
Узунов, който копае гроб другиму..........., чувал ли си това? Гледай ти да не се окажеш в дървен костюм, и ми кажи къде човекът от коментара ти пожелава нещо подобно на тебе?
16
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смъртността в България е по- висока от миналата година, откакто започнаха да умират хора от вируса. В началото на годината беше по-ниска.
15
7
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
И като не е опасен вирусът, демонстративно да не слагаме маски дори за пет мин. и да се правим на безкрайно умни и велики конспиратори?! То е ясно защо сме си загубили огромна част от държавата, че и сега няма никой да остане да живее тук, а изчезналите навън да се правят на патриоти и да ме ругаят дето съм тук, че не сме си оправяли страната, а те със сигурност никога няма да се върнат!?
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До buhalkaТо парите не стигат, той за усвояване на пари говори. Абе кой в изпра мозъците безвъзвратно, че ги и изглади хубаво?
13
9
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Навсякъде вече се установи, че смъртността като цяло е по-голяма от м.г., също и тук. Починалите от вируса са два пъти повече от обикновения грип, при мерки и несвършила епидемия. Но не, ние сме много по-умни от Израел, от огромни и богати държави като Германия и Франция, взети заедно. Чуди ли се още някой защо сме първи отзад - напред? Аз също мисля, че не трябва да се затварят икономиките, защото ще има ужасни последствия.
12
5
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Всички невярващи, които познавам, са изключително при.митивни и задръстени хора - за тях изобщо няма ни Вселена, ни концлагери преЗ ВСВ, ни епидемии в миналото, ни действуващи ваксини, нищо, ниииииищо! Но същите тези нахално ходят по улиците, в училища и т.н., построени от нар. от тях наивници. И за сведение, аз също смятам, че трябва умерен среден път, за да не се затварят икономиките. Но да се отрича тотално, е признак на оли.гофрения. Не можел с маска 10 мин. в мола?!
11
7
 
10
 
! Отговори
buhalka преди 3 години
Тези резултати навеждат,че короната не е толкова опасна,колкото я изкарват.Почи за година с летален изход са под хиляда човека.Взеха ни хептен за ***,ама хайде да се усвоят едни пари!
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като нямам симптоми, дреме ми на оня работа. А пък колко са със симптоми на умопомрачение не е истина. А за тях карантина?
9
5
 
0
 
! Отговори
Очител преди 3 години
Мисла ,чи българското образование не е на необходимото ниво!!Заплатти са ниски и няма стимул да работиш. На запад зимата ехеееее повичи.
8
6
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
БОГ да пази БЪЛГАРИЯ
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коронавируса подреди материалният свят !
6
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прави ли ви впечатление, че Откакто във Видин няма болница и тиквата борисов прокуди докторите, вече месеци наред там няма хора с коронавирус. Интересна работа. Но най-добре е да тегли нов петмилиарден заем, да купи чували и хладилници за десетина хиляди Евро, а останалите пари да ги окраде и складира в шкафчиту. Това поне го може.