Реаниматор към протестъри: Постоянно заменям празни с пълни трупни чували

Д-р Александър Серафимов е разгневен от всички, които отказват да спазват противоепидемичните мерки
Обновена: 26 ное 2020 13:25 | 26 ное 2020 13:20, Ния Христова
577
Реаниматор към протестъри: Постоянно заменям празни с пълни трупни чували
Снимка: Pixabay
"Мисълта, че безхаберни и безотговорни индивиди, като тези пред здравното министерство днес, блъскащи и плюещи полицаите, не само, че ме демотивират и отвращават, но и ме вбесяват!". Това написа в профила си във Фейсбук реаниматорът д-р Александър Серафимов.
 
Той се обърна с гневен коментар към всички онези, които отказват да спазват противоепидемичните мерки, а вчера влязоха в сблъсък с полицията при поредния протест в столицата.
 
"До всички протестиращи и нежелаещи да спазват мерките!!! Знаете ли какво е това? Нарича се трупен чувал и от няколко дни не спирам да разменям пълни за празни.
 
Е, писна ми да си скъсвам гъза от работа, да не спя, да не ям, защото нямам време и в крайна сметка всичко да е напразно! Защото в интензивното болните с ковид са вече толкова зле, че не можете дори да си представите! Гледката е ужасна!!! Да не говорим, че няма лекарства, няма персонал или наличния такъв вече е на ръба на силите си или е заразен! Колегите продължават да работят, макар и болни! Не малко от тях пък вече не са сред живите, заради тая коварна болест! Бесен съм!!! Да, реаниматор съм и това ми е работата!
 
Но мисълта, че безхаберни и безотговорни индивиди, като тези пред здравното министерство днес, блъскащи и плюещи полицаите, не само, че ме демотивират и отвращават, но и ме вбесяват! Какъв човек трябва да си, за да поставяш малоумните си доводи пред живота!? Съвест нямаш ли, бе? Ако не за себе си, помисли за майка ти, баща ти, брат ти, сестра ти... Ще умрете от глад ли за 1 месец или ще свърши света ако не ходите в мола, във фитнеса или на дискотека? Не се опитвам да плаша никого с поста си и снимката! Не се опитвам да внушавам съчувствие! Изморен съм и физически, и психически! Яд ме и ми е болно, че съм свидетел на всичко това! Нека е светъл пътят на всички, загубили битката с COVID-19, каквито са последните им одежди - жълтите чували! До всички останали: Желая здраве! Аз продължавам да се боря, въпреки всичко и всички! Но докога", пише д-р Серафимов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


577
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Доста важно!А ти кой си? Със сигурност е по-полезен за обществото от теб, задклавиатурен плъх
12
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто пpocтаците в България са много и трябва някъде да си избиват комплексите.Там могат да ги вразумят, като ги полеят хубаво с вода. Втори път няма се наложи...
11
4
 
17
 
! Отговори
Исмаил Иса преди 3 години
Имам въпрос към г-жа Ния Христова: думата "протестъри" на какъв език е, понеже не я намирам в тълковния речник?
10
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами какво да се прави на хората пък демокрацията не им е подарък, демокрацията трябва да се отстоява всеки ден. По-добре демокрация и трупове отколкото диктатура и трупове. Катo дойдат комунистите хем ще пълните чувалите, хем няма да може да мрънкате даже бананите и тоалетната хартия ще изчезнат, а заплатите ще са 3 долара.
9
45
 
20
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Абе докторче, вие първо спрете да убивате балъците имали глупостта да се оставят в ръцете ви да ги ''лекувате'', а после критикувай протестиращите! Колко болни умряха у дома си и колко при вас в болниците!? Май съотношението е рязко във вашата страна на кантара!?
8
42
 
14
 
! Отговори
Доста важно! преди 3 години
Само пък ме интересува дали е разгневен Д-р Александър Серафимов. Само да попитам... кой е този?
7
39
 
31
 
! Отговори
журналистическо дъно преди 3 години
Време беше снимка на трупен чувал да излезе на първа страница на днес.бгСледващата стъпка е направо да снимате трупове, към статиите си. Журналистическо ДЪНО!
6
13
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки е прав от своята си камбанария. Този човек вижда умрели и умиращи хора всеки ден, изтощен е, и е напълно прав да е бесен.Други хора са преболедували безсимптомно, банката им звъни всеки ден да си търси ипотечната вноска, уволнили са ги от работа, защото бизнеса е замрял, нямат пукнат лев да изкарат дори седмицата...те също имат право да са бесни. Гладът в по-силен от страха.Всеки е бесен за нещо в този живот. Всички ще умрем рано или късно.
5
18
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, някой трябваше да им го каже в лицето! Протеста е политически, а ситуацията в момента е нещо съвсем друго. Тук спекулациите са недопустими. Хотелиерите и ресторантьорите не са от най-бедните, както и собствениците на молове и фитнеси. А те най-много се противят.
4
49
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този "реаниматор" явно хич не си върши работата.
3
13
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казал си е мнението човека, а ако наистина е имало да плюят полицаите, тва вече е пълна простотия сякаш, че кой знае какво ще стане малко да си седят по къщите а като искат ей ти парк, пейки никой не ги спира, какво е тва незнам само буистват.
2
28
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затвор за протестиращите по време на пандемията!Господ да ги накаже,след като държавата се страхува от тях!
1
26
 
27
 
! Отговори
Ковид психар преди 3 години
Ужасен ужас. Всичко живо ще измре. Няма да стигнат чувалите. Добре че е студено, че и хладилници няма.