Починалият в Благоевград - от вирусна инфекция, а не от ваксината

Поразени са вътрешните органи и основно белия дроб
97
Починалият в Благоевград - от вирусна инфекция, а не от ваксината
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Остра вирусна инфекция, която е поразила вътрешните органи и основно белия дроб, е причината за смъртта на 47-годишния Ивайло Даламангов от Благоевград. Това е установила направената в четвъртък аутопсия.

Още по темата

Районна прокуратура - Благоевград разпореди проверка за смъртта на мъжа, починал пет дни след ваксинация. Ивайло Даламангов бе намерен мъртъв в дома си в кв. Грамада във вторник около 22 ч.

"Мъжът се е ваксинирал на 11 март, като е пристигнал в имунизационния кабинет на РЗИ заедно с майка си. Поставена му е била ваксина от партидата, която на следващия ден - 12 март, бе спряна за употреба. При ваксинирането не е съобщил за някакви придружаващи заболявания", каза директорът на РЗИ д-р Калоян Калоянов, цитиран от "24 часа".

Полицаи са изискали документацията по случая от инспекцията, за да съберат материалите по разпоредената прокурорска проверка.

Майката на Ивайло е поискала да се направи аутопсия. Съдебният медик е установил, че вследствие от острата вирусна инфекция, мъжът е получил остра дихателна и сърдечна недостатъчност, което няма как да стане след ваксиниране. Мъжът е имал и придружаващи заболявания. Установена е хипертрофия на сърцето, което означава, че най-вероятно е имал и високо кръвно. Взети са хистологични проби, ще се изследва допълнително и дали не е бил заразен с коронавирус, като резултатите ще станат ясни до седмица.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 48 Я па тоз нямало как да стане....Ти не виждаш ли,че това е извадка цитат от статията.Не съм го писал аз тъпааак!В кавички е!Явно не си я прочел.
50
0
 
14
 
! Отговори
? преди 3 години
Според вас Австралопитека вожд, дали се е ваксинирал? *** е ,ама не чак толкова!
49
24
 
2
 
! Отговори
Д-р Митрев преди 3 години
Радвам се че истината излезе наяве! Така ще може да се продължи с ваксинацията.
48
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 34Ти не усещаш ли че с тоя т 7 п отговор който даваш на човека показваш единствено че си шм атка която първосигнално вярва на всичко което чуе. Хората задават въпроси и искат ясни отговори защото тук става въпрос за човешки живот изгубен може би вследствие на нещо което би трябвало да спасява живот. И тези отговори не трябва да са мъгляви от сорта на сигурно е имал това, може би онова. Това очакват хората а овцете...
47
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"мъжът е получил остра дихателна и сърдечна недостатъчност, което няма как да стане след ваксиниране"Я па тоз, нямало как да стане? Ми как става при повечето починали след Астра, Пфайзер и Модерна? Или ще гледаме и ще казваме като шопа "те такова животно нема"? Все си мислех, че научният подход не е да се отрича нещо, което се случва, а да се търси причината!
46
1
 
12
 
! Отговори
До до 40 преди 3 години
Нищо, може да си шибнеш една-две дози то Астрата - да ми докажеш, че си прав. Няма да ти навреди, нали така? Все пак като си се уредил с Пфицер явно имаш дълбоки връзки в партията-майка, за теб няма да е проблем да си вземеш още дози.
45
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, че си е вкарал модифициран вирус е пълно съвпадение, нали?
44
21
 
1
 
! Отговори
до 40 преди 3 години
ТРОГНАТ СЪМ, но съм се ваксинирал още преди месец с Пфайзер, за теб ще ти кажа че се пише Пфицер, защото най-вероятно трудно четеш на чужд език
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за майка му нищо не казват.Тя сложила ли си е ваксината?На него кръвното мериха ли му?А температурата?
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остра вирусна инфекция предизвикана от??
41
21
 
3
 
! Отговори
д-р ХАУС преди 3 години
в началото пискахте срещу РНК-ваксините, че щял да ви чипира, то като че ли не сте чипирани ... после АЗ била опасна, от окол 140 милиона ваксинирани, сигурно има 100 човека и обикновено това са странични реакции, каквито има при всички лекарствени препарати
40
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
''Съдебният медик е установил, че вследствие от острата вирусна инфекция, мъжът е получил остра дихателна и сърдечна недостатъчност, което няма как да стане след ваксиниране. Мъжът е имал и придружаващи заболявания. Установена е хипертрофия на сърцето, което означава, че най-вероятно е имал и високо кръвно. Взети са хистологични проби, ще се изследва допълнително и дали не е бил заразен с коронавирус''Еми значи той си е бил зле и си е мислил,че ако се ваксинира ще прескочи трапа.
39
1
 
18
 
! Отговори
До до 34 преди 3 години
Ми отстъпвам ти мойта доза от ваксината на Астра-Зенека и направо ще дойда на твоята аутопсия, става ли?
38
9
 
2
 
! Отговори
до 34 преди 3 години
СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ОТИДИ НА АУТОПСИЯТА И СЕ ПОИНТЕРЕСУВАЙ НА МЯСТО, хем ще ти покажат и препаратите
37
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи може да е имал и високо кръвно според тая експертиза. Е как тогава са го ваксинирали, нали ги преглеждат преди боц, мерят кръвно, температура (то страшния преглед ама както и да е) И защо мераклиите за ваксини не ги тестват поне с антигенен тест? Щото нали страшния вирус освен всичко друго може да го караш и без симптоми, тоест няма как да знаеш че си заразен. Ама това за безсимптомните нещо не е модерно напоследък. Защо ли?
36
2
 
1
 
! Отговори
до Хм!? преди 3 години
теб специално ще те уредим да си отидеш от COVID може 19 може и още като дойде 20
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най вероятно става на въпрос за нова"порода"Covid,ам чи тъй де,в стремежа си да оневиним нечия ваксина,защо пък да не си"промотираме"един нов щам-Собствено Производство!
34
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирусната инфекция е от ваксината. Хич да не се правят на ударени. Не искат да извадят просто статистиката колко процента от ваксинираните с АЗ излизат до 7-10 дни положителни за Ковид. Много са! Задух, тромбоза, за съжаление и летален изход.
33
2
 
1
 
! Отговори
До ДО 28 преди 3 години
Това го разбрах, не разбрах, кой е вирусът който я най-общо я е причинил, колко най-общо е заразен и от къде най-общо го е хванал.
32
0
 
4
 
! Отговори
до 31 Анонимен преди 3 години
да... има много вируси на глуп.осттаи ***.тията и не ходят в гората, а по хората