Екшън: Патрулки гониха напушени младежи из Пловдив

Блъснали патрулката, наранили ръката на полицай
29 мар 2021 10:28,
39
Екшън: Патрулки гониха напушени младежи из Пловдив
Снимка: БГНЕС

23-годишен младеж и 20-годишната му спътничка са арестувани след автомобилна гонка и преследване из улиците на пловдивския район "Южен", съобщава БНТ.

Патрулката проверявала сигнал за момче и момиче, които според очевидци имали марихуана в автобила си.

Униформените спрели колата малко след 17 часа вчера на улица "Димитър Талев" и поискали документите. Според очевидци на мястото, младежите били видимо притеснени и наоколо се усещала специфичната миризма на марихуана.

В това време момичето се опитало да изхвърли плик, а в следващия момент младежът вече форсирал двигателя. Въпреки опитите на полицаите да го спрат, той потеглил рязко като ударил и патрулката.

При инцидента единият от служителите на реда е наранил ръката си в предното стъкло.

Започнала гонка по улиците на район "Южен", която стигнала до най-крайната зона на кв. "Остромила". В преследването на бегълците, което продължило близо час, се включили още патрулки.

Когато видели, че няма изход, двамата оставили колата и продължили да бягат към известен жилищен комплекс. Преди да влязат в сградата, на самата бариера, те били арестувани.

Тестовете за марихуана и на двамата са положителни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се карайте, на всички ви децата ще пушат коз и ще се радвате да е само това.
33
0
 
5
 
! Отговори
Koko преди 3 години
То и рапа вече не е като едно време. Сега само някви гнусни нареждащи наркомани. Няма бъдеще помнете! Заради социалните мрежи и достъпа на всеки *** да GSM с интернет. Всеки *** има достъп до facebook, tiktok, instagram и т.н. И докато родителите бачкат нямат време да проследят с какво се занимават децата им в интернет.
32
3
 
6
 
! Отговори
Оазис преди 3 години
Трябва да са турчета или помачета, наематели в някой от Оазис*и,те.
31
1
 
13
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Търсили са кого да изхакат на сфетофар отзад.....
30
1
 
5
 
! Отговори
Да преди 3 години
До Тато из ПравецДишаха лепило
29
1
 
13
 
! Отговори
5KOV преди 3 години
наркомани рапчалгари ...
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За нивото на средния бг селянин, сме много добре в нашата страна...
27
19
 
5
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Куките не ли сетиха, че да устройват гонки в града не е най-сполучливия подход в случая? Сигурно момчето и момичето щяха да са виновни ако беше станала беля, а?И за какво? Пушили трева... хахаха. Нормалните държави са в процес на легализация, но бегето и тук е 200 години назад.
26
12
 
6
 
! Отговори
ти преди 3 години
До КирилПожелавам ти най-напушените и безвредни деца, някой ден като бягат от полицията да минат на червено, да сгазят цялата ти рода, майки, деца, сестри, бащи и тн, да останеш сам с един крак, инвалид. Тогава искам да ги защитаваш пак тревоманите и себеподобните на теб!
25
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нарушители-ОК.Ама това ,че някой се е обадил да ги издъне...само шпиони стана в тая държава ама ловят само мишките пък "големите"-"благодарим за обаждането" и до там...
24
6
 
5
 
! Отговори
бб преди 3 години
важното е да не правят гонки...трева и наркотици може, гонки не! пускайте ги, че избори идват.
23
0
 
7
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Яко филми са гледали ахаххаха, спътничката му ахаха мега сте неадекватни пръснах се от смех
22
4
 
20
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
До КирилКирче, тревата е толко беэвредна, че няма 60 годишни които да я ползват. 60-70 годишен нapкoмaн не съм виждал, а пияници и на 80 се търкалят по улиците!!
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 14 какви деца 24 годишни?
20
25
 
13
 
! Отговори
Кирил преди 3 години
Браво на полицаите. Това е най-смисленото нещо, което са свършили в живота си. Да хванат 2 напушени деца. Между другото тревата е доказано най-безвредната субстанция от всички, които легално поемаме и е разрешена в повечето европейски държави, но понеже може да си я гледаш в саксия и да не плащаш на някого е ЛОШААААА. Пушете тютюн, той е по-полезен.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 14 какви деца 24 годишни?
18
11
 
9
 
! Отговори
1 преди 3 години
Само в бг няма проблем да пиеш всяка вечер до откат с една шепа хапчета, ама да си свиеш един джойнт е висша ерес. Алкохола буквално е клетъчна отрова и убива всеки един орган. Особено нагънатия. Крайно време е да се легализират, защото ползите от това са много от икономически до психологически, но чакай българина да знае... как така ще се сети че сина му друса щото вкъщи е ад, а не щото са го карали лоши приятели. И за да имаш здравословна връзка с тези пороци първо се започва в семейството.
17
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кво лошо са направили...Пушили трева?!
16
6
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ Е, ЧЕ НЕ СА СПРЕЛИ ИЗОБЩО ЗА ПРОВЕРКА И СА ИЗХВЪРЛИЛИ МАРИХУАНАТА С ПЛИКА ДОКАТО СА ГИ ГОНИЛИ ТОВА Е!!!---------------------------А ЧЕНГЕТАТА ГИ Е СТРАХ ДА КАЖАТ ИСТИНАТА, ЧЕ ОНЕЯ ДРУГИТЕ ПРИ ПРЕДИШНАТА ГОНКА С КЕЛЕМЕТО БЕЗ КНИЖКА ГИ УВОЛНИХА :D НО ТАМ СИ ЗАСЛУЖАВАХА !! ТОВА ДА БИЯ НЯКОЙ С БЕЛЕЖНИЦИ И ТЕ ДА СА 4-*** ДУШИ БЕШЕ БЕЗОБРАЗИЕ !!!
15
2
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Агонията човешка край няма