Слънчев бряг готов за сезона, 4 м разстояние между чадърите

Официално стартът на лято 2021 ще бъде даден на 1 юни
27 май 2021 14:15, Красимир Ангелов
44
Слънчев бряг готов за сезона, 4 м разстояние между чадърите
Снимка: БГНЕС

Плажните ивици в Слънчев бряг – северна, централна и южна, са готови за новия туристически сезон и очакват първите туристи, съобщава концесионера.

Навсякъде пясъкът е почистен и обезпаразитен, поставени са всички чадъри и шезлонги.

На Северния и на Южния плаж чадърите са подменени с чисто нови. Спазени са всички изисквания за безопасност и с оглед на ковид-мерките, чадърите са разположени на разстояние от 4,5 метра едни от друг, отбелязват концесионерите.

Осигурени са и достатъчно служители, които ще извършват дезинфекция на плажните екстри след всеки турист. Подготвени са и медицинските пунктове.

Официалният старт на плажния сезон ще бъде даден както обикновено на 1 юни. От тази дата ивиците ще бъдат обезпечени и със спасителни постове. От 1 юни на трите ивици в Слънчев бряг ще бъдат отворени и медицинските пунктове с необходимото оборудване и реанимационни екипи. Монтирани са душовете, а съблекалните за туристите са реновирани. Назначени са служители по сигурността, които ще следят през цялото лято за реда и спокойствието на туристите.

И трите плажни ивици в курорта са обезпечени с осветление. Всяка от трите ивици в курорта спечели и тази година международното отличие "Син флаг", похвалиха се концесионерите.

От там уверяват, че два пъти в месеца се правят проби на морската вода. Плажовете са пригодени и за хора с увреждания като са изградени специални тоалетни и рампи за лесно придвижване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Коча преди 2 години
Слънчака отдавна се е превърнал в ***. Става само за младежки алкохолен туризъм. Не и за нормална почивка за семейства с деца. Явно от младежите се печели повече и за това са им приоритет. Ние спряхме да ходим там преди 5 години.
23
0
 
6
 
! Отговори
Мисъл преди 2 години
Eх морето.. Всеки си пише глупостите тука.....aма морето си е вечно.И си е страхотно . Карибите си е супер но и нашето не го давам за нищо
22
0
 
10
 
! Отговори
Pepe преди 2 години
И да свърши Ковида, и да пътуват руснаците повечето хотели отиват към затваряне и събаряне. Както се случи в Испания преди години.Масово НОРМАЛНИЯТ турист търси нещо малко и КАЧЕСТВЕНО, а не Огромни бетонни коптори и НЕКАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ. Просто вижте Гърция, Хърватия, Италия.Та така, Слънчака е на финал!! И това е прекрасно, ще останат тези, които предлагат качествен продукт!!!
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да умират мутрацитеВсеки знае че хотелите по Мутроморието да на феодали от ГЕРБ-ДПС
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още една касичка на Мафията се опразва.Без купения вот ГРИН да се радват ако успеят да минат 4-те %
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой знае ли кога ще започне бутането на сградния фонд по БЕТОНОМОРИЕТО?
18
1
 
8
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
4 метра от кол до кол на чадърите и пак ще сме си като сардини! Жалка схема, пак 2/3 от чадърите ще са празни, особено на цена от 10 лв!
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на 10 м да ги направите, на българското бетономорие, пари не оставям! Да ми посочат един хотел на 4 и повече етажа, построен от българин, изкарал парите си по честен начин- няма такъв! Защо има разлика в цените за нашенци и чужденци, като за нас цената е по-висока? И това обслужване- гледат те все едно тях ще ядеш, а не скапаната им храна.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо ми истрихте коментара под номер 5 бях така желая тихи и спокони вечери на слънчака 9 месеца не работят дали ще работят останалите три н е е болка за умиране при тези цени сладури :)) ами и аз искам така ама хода на работа 12 м
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рухва Боковия зайчарник. Калинки цвъркат, прасета кви чат. Весело е. Дано не спрат с тормоза. Гербаджиите са най-гнусното прераждане на БКП - ДС ченгели, милиционери и мутри.
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще дезинфекцират като дойде телевизията. После пак същото.
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалга ритми и кючеци, бетонени ивици и кафeви кебапчета във водата - какво повече може да иска човек? А, да, забравих платените чадъри.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глупости! Миналата година бях там. Всичко си беше както е било преди ковид. Иначе пред медиите се почиства с нещо хаха. Сервитьорите бяха без маски. Така, че само си говорят.
11
0
 
12
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 2 години
Верно ли "Втора поредна година без възможност за пране на пари" ?!Айде бегай !
10
0
 
20
 
! Отговори
българин преди 2 години
То толков трябва да е разстоянието между чадърите по принцип , и без пандемия !
9
0
 
13
 
! Отговори
не разбрал преди 2 години
Защо 4 метра разстояние, ''вируса'' не фърляше ли до към 2 метра?!
8
1
 
11
 
! Отговори
АА преди 2 години
И в 08:30ч на плажа 90% от чадърите запазени с кърпи и парцалки ..... Welcome back!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо вярно от това
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Валери,да не забравиш кренвиршите и лютеницата ,че ще съкратиш почивката на два три дни!И щайгата с домати не пропускай!!
5
0
 
6
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До House M.D.Може би обновени, но така звучи много селски, друго е да кажеш "реновиран: и да покажеш стил и класа :) , а и атлантически ценности и т.н. :)