5-годишно дете загина при сблъсък между кола и бус край Русе

Родителите и бабата на детето са леко пострадали
21 авг 2021 22:37, Красимир Ангелов
35

Дете загина в тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла. Инцидентът е станал около 19:00 часа, малко след изхода от Русе.

Челно са се ударили лек автомобил и бус с литовска регистрация. Бусът се е движил в посока Русе, когато след ляв завой е навлязъл в лентата за насрещно движение, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Шофьорът на леката кола се е опитал да избегне удара, но заради мантинелата не е имал изход. Последвал е челен сблъсък, при който на място е загинало 5-годишно дете от автомобила.

Леко са пострадали родителите му и баба му, които са пътували с него.

Близките на детето са изпаднали в шок и им е била оказана медицинска помощ на място. Причините за инцидента се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
404 преди 2 години
Най лошото е че ще ги пуснат да си ходят най спокойно защото законите ни са ......Води се убийство по непредпазливост и няма вариант да ги задържат в бг Убиват ти детето ,задържат ги за 72часа и после ги пускат ужас
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пътят I-5 в участъка Русе - Бяла - Русе ...Е бил ...сега Е ... И ще си остане занапред "пътят - убиец"! Ще взема още много, много жертви в безброй автокатастрофи - за съжаление! Защо ли? Защото на никого не му пука в нашата Държава..., освен на най-близките роднини и приятели на всички пострадали и/или починали в този убийствен пътен участък на милата ни Родина.
23
0
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Бойко и Лиляна бяха обещали магистрала Русе - В. Търново да е готова до 2016, после стана за 2018, после за 2020 и сега се оказа, че няма да е магистрала, а скоростен път! Това е най натовареното трасе в цялата държава, но никога няма да се ремонтира или разшири докато софиянци не започнат да ходят на почивка в Румъния! Тази магистрала е като тунела под Шипка и АЕЦ Белене. Милиони похарчени за проектиране и все още на ниво рисунка върху носна кърпичка!
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може и да е било в столче и тъй на татък , но е чудно че всички са с леки наранявания , а точно детето не.
21
0
 
6
 
! Отговори
До 18 - румънъц преди 2 години
Вчера бяха отбили, заради тази катастрофа, автотрафика през с.Иваново за Русе. Имаше много румънци - колони от автомобили движейки се един след друг по пътя Иваново - Божичен - през Басарбово - Средна кула Асфалтова база - м-н Джъмбо - Русе. След всяка 10-та - 12-та кола с румънска регистрация се срещаше една или две коли с русенски номер. И в този натоварен трафик в пътния участък Иваново - Басарбово по баира за отбивката на с.Красен един Румънец изкочи в насрещното платно да изпреварва ..
20
0
 
2
 
! Отговори
Таню преди 2 години
Как може да си толкова дoлeн, бее... Кви затвори, кви пет лева те гонят... Такава трагедия, ти да си пуснеш менталната пoлюция...
19
0
 
3
 
! Отговори
404 преди 2 години
До 25 прочети внимателно и ще разбереш че е било в столче
18
10
 
3
 
! Отговори
Причината е ясна преди 2 години
Детето е загинало заради немърливостта на неговите родители. Ако беше в столче, както пътуват децата в белите държави, това нямаше да се случи.За съжаление никой не може да избира родителите си, това дете е имало късмета да попадне на абсолютни ***. Да почива в мир. Дано да повдигнат обвинение на родителите и да ги тикнат в затвора, за да видят останалите като тях какво ги чака, когато се отнасят безотговорно към обствените си деца.
17
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия катастрофи които стават в последно втеме не са случайни друго е ама не ми се обяснява конспиративна теория е но тези които са запознати ще разберът!
16
13
 
6
 
! Отговори
Съдба преди 2 години
Било му е писано да живее кратко. Мир на душата му!
15
6
 
21
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Да идват талибаните по добре да вкарат ред в тази пропаднала територия!
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво има да се изясняват причините - нали пише, че бусът е навлязъл в насрещното. Жалко за невинната детска душичка! Да почива в мир!
13
7
 
11
 
! Отговори
румънец преди 2 години
Румънците винаги спират на пешеходна пътека , докато българите повечето не спазват задължителното спиране на зебра , когато има стъпил пешеходец. Иначе на международен път румънците не спазват ограниченията за скорост.
12
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като пътувам извън града редовно виждам полууидоити изпреварващи в самия завой с 0 видимост. Това е опит за убийство и трябва държавата да вземе сериозни мерки. Да узакони доказателства направени от регистратори в колите и да съди такива шофьори тежко. Това не са нормални хора! Още колко невинни трябв да умрат , за да се случи нещо? Вкарвайте ги в затвора и вземайте книжките доживот.
11
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде на бас за 10000000000 лева че детето е било без колан и специална седалка.
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Taliban-турците
9
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На български бус няма - има автобус! Научете най сетне български скъпи резистентни към ученето журналисти!
8
13
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
До Анонимен 7.......................................Е как е на вкус асфалтът?А нещо за любимият ти вожд няма ли да напишеш,че ни е много мъчно,докато ти чеетем гллупостите?
7
0
 
28
 
! Отговори
Фииииии преди 2 години
Много катастрофи стават защото много шофьори изпреварват на места без видимост по няколко коли едновременно това не е позволено да седиш в отсрешното платно толкова дълго
6
5
 
8
 
! Отговори
Рееееее преди 2 години
Дядо Бойко щеше да прави пътища и магистралиПърво трябва да се затегне контрола по пътищата и на всякъде по пътищата да има маркировка независимо градски или извън градски пътКато говори за маркировка трябва да има и крайните ленти а не само средната защото в някой общини ми отговарят че пътя щом е четвъртокласен не трябва да има крайните ленти маркировка това него намирам за нормално в страна от есЕдната община с такъв отговор е варна