Арестуваха два пъти германец, паркирал на дюните на "Алепу"

Кемперът му затънал в пясъците на защитената зона
Обновена: 3 сеп 2021 12:11 | 3 сеп 2021 11:58, Петя Славова
61

Снимка: БГНЕС

Германски къмпингар паркира на плажа "Алепу", но неговият противопожарен камион-кемпер закъса на "Шофьорския плаж" в защитена местност. Мъжът беше арестуван за втори път след като при първия е бил пуснат. Чужденецът, който беше освободен снощи от ареста, след като нагази в пясъците на плажа с тежката машина, тази сутрин отказа съдействие по изтеглянето ѝ, предава БГНЕС.

Заедно с приятелката си, чужденецът и жената започнали да ринат пясък с лопати и да подлагат греди, за да измъкнат затъналия кемпер. Това наложило да му бъде съставен втори акт за неразрешени дейности в защитената местност. Отново последвал скандал с униформените, като германецът отказал категорично да подпише документа за постановеното му нарушение. Затова и няколко часа, след като излезе от ареста, отново му щракнаха белезници.

Чужденецът е пристигнал у нас на 1 септември. А първия сигнал за старата пожарна кола на пясъка подаде концесионерът на съседния плаж – Стоян Василев.

"Дюните са разровени. Имаме повторно нарушение. Полицаите проверяват кемпера за забранени вещества. Днес отказа да изключи двигателя и отново не се съобрази с полицейските разпореждания", каза комисар Неделчо Рачев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
23
 
11
 
! Отговори
ФАКТ преди 2 години
Чужденците знаят че ни "управлява" жалЪk фигурант и си правят каквото си искат!!!
26
0
 
28
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 2 години
До минаващНещо си се объркал драги, бил съм няколко пъти на Корфу, няма нищо такова.А за подобно поведения гръцката полиция дълго не пуска от ареста, ако искаш, пробвай...
25
15
 
20
 
! Отговори
Писна ми преди 2 години
Пълни глупости е цялата история. Германеца отказва да подпише, защото не може да прочете какво подписва. Едва ли е разбрал за какво го арестуват. Репортерката на Нова , както и патрулките направиха от мухата слон . Голямата новина, че чак директно включване от плажа !Жалки ! А когато всяка вечер един чалгар в Созопол на новия плаж се дере до посред нощите , никакви ги няма. Обаждаш се по няколко пъти и се скатават, мишоците. За тези които плащат няма арести и камери за ги снимат.
24
3
 
9
 
! Отговори
Saki преди 2 години
Ами полицаите ,като не могат да се оправят, да дойдат няколко момчетата на Митьо Очите , да му приложат една гавра .
23
1
 
25
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
До минаващТова са дюни и са защитени зони, на Корфу върхи дюни ли паркират?
22
24
 
4
 
! Отговори
минаващ преди 2 години
На Корфу, непосредствено до една от атракциите, мисля че се казваше "Каналът на любовта" има паркинг на плажа на самия пясък и е БЕЗПЛАТЕН!
21
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този си е от ГДР. Едно време им казвахме сандал-турист. Събрахме отрепките на Европа....
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един агресивен българин, сложен на моста и на плажа Бургас, така гони да глобява чужденци, които скачат от моста. Само че не вижда, или се прави че не вижда, продажбата на наркотици на два метра от него в будките. Предлагам на бургаската полиция да пребият от бой въпросното лице
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пеевски не могат да го арестуват. Аз бих арестувал първо Пеевски, Гешев и Борисов и после, който и да друг нарушител на закона
18
6
 
13
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Какъв германец? На снимката в кабината виждам жена сиреч германка!
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 13То и немеца е мерцедес, па макар и пожарникарски...
16
4
 
32
 
! Отговори
ГРОБАР преди 2 години
Тоя така ли ще се дръвче на германската полиция
15
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изтеглят камиона и му представят фактурата плюс пари за вредите по природата и възстановяването им. Странно къде го има това в Европа! Голяма наглост! Особено сега вече има места по паркингите и това е уникална наглост и тепигьозлък! В ареста, ама като наказание за 5 дни! В Гърция за превишена скорост и си олекнал с 500 евро, а тук слободия, че бил немец!
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашите полицаи знаят чужди езици.
13
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А другите паркирали малко по надолу тях кога ще ги глобите? Питам за един познат. Или понеже те са с мерцедеси и не ги пипате.
12
2
 
37
 
! Отговори
До Чудо голямо преди 2 години
По кои плажове на северна Европа се паркира на пясъка? Може ли малко по-подробно? Айде започвай да ровиш, ама нищо няма да намериш, щото си писал глупости!
11
5
 
30
 
! Отговори
Alıiosman преди 2 години
Какви са тези молби и увещания? Ако беше българина така ли щяхте да се назландисвате, ***? Този, ако си позволи това в Турция най-малкото ще го набият самите полицаи едно хубаво, а ако има някой по сприхат измежду тях може да му тегли и куршума. Не видате ли, че е неадекватен наркоман с мулет отзад?!
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложете табели на няколко езика,и готово.
9
24
 
11
 
! Отговори
Чудо голямо преди 2 години
По плажовете на северна Европа масово паркират колите си на пясъка, непосредствено до морето, този от къде да знае, че това е защитена зона, та тик даже се строи върху дюните...
8
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
поредният надрусан хипстър