Арестуваха два пъти германец, паркирал на дюните на "Алепу"

Кемперът му затънал в пясъците на защитената зона
Обновена: 3 сеп 2021 12:11 | 3 сеп 2021 11:58, Петя Славова
61

Снимка: БГНЕС

Германски къмпингар паркира на плажа "Алепу", но неговият противопожарен камион-кемпер закъса на "Шофьорския плаж" в защитена местност. Мъжът беше арестуван за втори път след като при първия е бил пуснат. Чужденецът, който беше освободен снощи от ареста, след като нагази в пясъците на плажа с тежката машина, тази сутрин отказа съдействие по изтеглянето ѝ, предава БГНЕС.

Заедно с приятелката си, чужденецът и жената започнали да ринат пясък с лопати и да подлагат греди, за да измъкнат затъналия кемпер. Това наложило да му бъде съставен втори акт за неразрешени дейности в защитената местност. Отново последвал скандал с униформените, като германецът отказал категорично да подпише документа за постановеното му нарушение. Затова и няколко часа, след като излезе от ареста, отново му щракнаха белезници.

Чужденецът е пристигнал у нас на 1 септември. А първия сигнал за старата пожарна кола на пясъка подаде концесионерът на съседния плаж – Стоян Василев.

"Дюните са разровени. Имаме повторно нарушение. Полицаите проверяват кемпера за забранени вещества. Днес отказа да изключи двигателя и отново не се съобрази с полицейските разпореждания", каза комисар Неделчо Рачев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
37
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Човекът е свикнал като дойде полиция,да му разреши проблемите. А то дошли гашници,не знаещи бъкел на чужд език и почнали да се репчат, щото са на държавна хранилка и с карта. В България проблемите ти започват в момента в който зърнеш ушаци на
6
23
 
8
 
! Отговори
Вони преди 2 години
Какво да очакваш от копойчетата на дедо Сорушшш ,набедени за Зелени Еко и тн. организацийки на които бизнесът им е да изнудват собственници чужди фирми основно чужди туристи.Ако имахме държава тези лайнумети щяха да са в затвора за рекет и изнудване. Купчина морски пясък за тех е Дуюни ,Езеро заблатено и пълно с фасове огризки от ябълки банани фафли Мура опаковки газ турист празни бутилки за тях са сълза Рилски езераГлобиха Беъргрил 10 000 Евро за една жаба а цкъдето идат след тях остава ***
5
5
 
19
 
! Отговори
ezik преди 2 години
Само не разбрах на какъв език му обясниха полицаите какво да прави?
4
5
 
27
 
! Отговори
Леле, преди 2 години
това българин да направи така там...Но просто знаят, че те са господари, а ние колония!
3
3
 
30
 
! Отговори
баси смелостта преди 2 години
Тая "новина" се върти от три дена по сайтовете!Това че събрахте смелост да я публикувате заслужава адмирации!Голям кураж,голямо нещо!Направо съм шашардисан!Поздрави!
2
9
 
50
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Еми българите му работят като роби там, мисли си, че всичко тук е негово..Никой не обича робите дето мият ***.Закривай!)
1
4
 
34
 
! Отговори
Мдааа преди 2 години
Гюнтер, Гюнтер чок гьозел...