Мъж почина пред болница минути след изписването му

Той е издъхнал пред очите на близките си
29 окт 2021 09:43, Ния Христова
166
Мъж почина пред болница минути след изписването му
Снимка: БГНЕС
69-годишен мъж е починал само минути след изписването му от COVID отделението на болницата в Елхово. Трагедията става пред очите на близките му, които са там, за да го приберат вкъщи.
 
"Баща ми беше настанен в болница на 18 октомври с двустранна бронхопневмония. В началото състоянието беше по-леко, започна да се подобрява, но после се влоши. Имаше нужда от кислород, поставиха го на кислороден апарат. Вечерта, преди да го изпишат, ми казаха, че състоянието му се подобрява, но остава критично. Казаха, че е започнал да изхвърля течности, което е добър знак, но следващите 3-4 дни са критични и трябва да го наблюдават", разказа пред Нова тв Иванка Георгиева, която е дъщеря на починалия.
 
На сутринта обаче мъжът е изписан, а за това разбира близка, която всяка сутрин му носи храна. Роднините му не са били уведомени. 
 
Дъщеря му твърди, че мъжът не е можел да се движи и е бил в тежко състояние.
 
"Поисках да ми кажат какво е състоянието му. Дойде една санитарка, връчи ми епикризите и едва ли не ни изгониха. Докато слизахме по стълбите в болницата, състоянието му се влоши. Виках за помощ, звънях, но никой не дойде. Стояхме 15-20 минути на стълбите. От Бърза помощ дойдоха, когато вече беше починал", разказва внукът на починалия.
 
От болницата до момента не са излезли с позиция по случая. Близките на мъжа са сигнализирали разследващите органи. Прокуратурата се е самосезирала по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пенсионерите, имате един проблем и той се нарича пожелателно мислене - мислите си, че на вас няма да се случи и не се ваксинирате, което е някаква форма на лудост. Но има и друга положителна страна - НОИ намалява разходите.
80
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Язък, ако беше починал в болницата щяха да вземат пари по ковид пътека.
79
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей така са антиваксърите. Не се ваксинирват след призив не лакари, после вайкат че болницата не си е свършила работата. Кога ще разберат че ваксината е лекарство и главното лечение от ковид. Нма друго по ефективно лекарсство. Като се усложнят нещата, всичко минава в ръцете на господ. А най страшното е че заради антиваксърите страдат и ваксинираните с по елементарни болести които се винаги се лекуват успешно, понеже целия наличен състав в болниците е зает с антиваксърите.
78
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия, в белите престилки всичко за нас правят, те за нас живеят. Да излезем да им ръкопляскаме? Престъпници повечето ще бъдат на трибунала за съучастие в геноцид.
77
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докторите не са богове и не могат да врэщат никого от другия свят, но вие които сте по-прости си мислите, че болниците лекуват. Ако беше така, щяха да се наричат здравници.
76
4
 
2
 
! Отговори
Да ги накажат преди 2 години
С тотално ваксиниране.
75
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бяла мафия! ***!
74
4
 
14
 
! Отговори
Do 78 преди 2 години
До д-р ХАОСТази здравна система беше управлявана 12 години от ГЕРБ и мутренските слуги. До преди 6месеца.Та, дали Кацаров и Радев са виновни за нейното състояние??А, мутропоклонико??
73
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възрастен ли си или си в рискова група, по-добре се ваксинирай и няма да ти се случи това ( с мооого голяма вероятност).
72
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече стана ли ви ясно защо смъртността у нас е висока?
71
3
 
8
 
! Отговори
д-р ХАОС преди 2 години
няма хаос в здравните заведения, нали, всичко е по план, даже федшера Кацаров си е разчертал една тетрадка с 60 листа и си отбелязва етапите, така както беше обещал при встъпване в длъжност.... според Радев всичко е под контрол
70
3
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Основната цел на някои "доктори" е не да се борят за живота на пациента а болния да не умре в болницата .Поради тази причина гледат да ги изписват докато са живи щот като умрят трябва да се занимават да пишат експертизи .Много вероятно е да има разследване за смъртта му и някоя лекарска небрежнест да не излезе на яве , а като го изпишат не носят никаква отговорност.
69
2
 
7
 
! Отговори
ДО 71 преди 2 години
До Д-р ГерберастовГЕРБ не са дали и 1 лев на лекарите на първа линия.Мутрата излъга най-нагло.Хиляди лекари излязоха и казаха, че не са и виждали тези пари.Мутрата излъга за пореден път.
68
2
 
12
 
! Отговори
W преди 2 години
Да си в болница и да звъннеш на спешна помощ- това само в Бг може да се случи, за жалост съм преживяла подобно нещо преди време точно в белодробна болница с крайно некомпетентен персонал. Докато имах белодробен, а след това сърдечен колабс те се опитваха да ми набутат валериан
67
2
 
7
 
! Отговори
До 66 преди 2 години
До АнонименАми, ти си свободен. Някой да те е задължил да се ваксинираш??Или ти искаш и да си обикаляш навсякъде без маска? Да влизаш по ресторанти, без ваксина, без тест, ей така...??Пич, влез в ковид отделението, разцелувай ги всички. След това се прибери вкъщи и разцелувай цялата фамилия.Ако, обаче някой зазлее, подписсваш декларация, че се отказвате от лечение.Ще се лекувате с чай и аспирин.
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мда, има един момент, когато човека е пътник, но не го чакат до края да умре в болницата, а го изписват, за да си умре в къщи при близките. Или е по-добре да умре набучен с тръбата в гърлото?
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКАНДАЛНО. НАРОДЕ?
64
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който не е разбрал. Ковида е вирус с модифицирани протеини, вероятно с изкуствен произход.Няма да се отървете лесно възрастните, гълтащи по един куп лекарства.Ваксините за вас са по-малкото зло, но ум царува и ум робува.
63
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пляскайте, пляскайте им на убийците в бели престилки
62
1
 
6
 
! Отговори
Pun дьо преди 2 години
Da такава е ситуацията у нас , баща ми умря 1 час след като беше изписан от болница 3 та градска . :(