Мъж почина пред болница минути след изписването му

Той е издъхнал пред очите на близките си
29 окт 2021 09:43, Ния Христова
166
Мъж почина пред болница минути след изписването му
Снимка: БГНЕС
69-годишен мъж е починал само минути след изписването му от COVID отделението на болницата в Елхово. Трагедията става пред очите на близките му, които са там, за да го приберат вкъщи.
 
"Баща ми беше настанен в болница на 18 октомври с двустранна бронхопневмония. В началото състоянието беше по-леко, започна да се подобрява, но после се влоши. Имаше нужда от кислород, поставиха го на кислороден апарат. Вечерта, преди да го изпишат, ми казаха, че състоянието му се подобрява, но остава критично. Казаха, че е започнал да изхвърля течности, което е добър знак, но следващите 3-4 дни са критични и трябва да го наблюдават", разказа пред Нова тв Иванка Георгиева, която е дъщеря на починалия.
 
На сутринта обаче мъжът е изписан, а за това разбира близка, която всяка сутрин му носи храна. Роднините му не са били уведомени. 
 
Дъщеря му твърди, че мъжът не е можел да се движи и е бил в тежко състояние.
 
"Поисках да ми кажат какво е състоянието му. Дойде една санитарка, връчи ми епикризите и едва ли не ни изгониха. Докато слизахме по стълбите в болницата, състоянието му се влоши. Виках за помощ, звънях, но никой не дойде. Стояхме 15-20 минути на стълбите. От Бърза помощ дойдоха, когато вече беше починал", разказва внукът на починалия.
 
От болницата до момента не са излезли с позиция по случая. Близките на мъжа са сигнализирали разследващите органи. Прокуратурата се е самосезирала по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Do 57--- Бих го направил при едно условие да съм освободен от ваксиниране.
60
1
 
8
 
! Отговори
До 61 преди 2 години
До Д-р Хаус до#46И какво трябва да "схванем"?Че няма нищо страшно? Че няма умрели от Ковид, последната година и половина?Че, всичко е конспирация, при това световна???Че, този човек си е умрял от естествена смърт или пневмония, нямаща нищо общо с ковид-а?Кое трябва да схванем, дървен форумен филосиф?
59
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да прости човека... Жалко ,че масово вече болничния персонал е безсърдечен и дори садистичен!Да те е страх да стигнеш до болница,а пък ако си и без пари и връзки е животозасташаващо!По-лошо е ,че в бъдеще и доктори няма да има...сега докторите масово са около пенсионна възраст а после..
58
3
 
8
 
! Отговори
Do 57 преди 2 години
До АнонименТИ, нали не си с ваксина.Защо не посетиш ковид отделението без маска и не се целунеш с всеки един пациент??Докажи ни, че няма нищо страшно. И това е само едно вирусче.
57
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За това ви казват: Пенсионери, ваксинирайте се! Не играйте Руска рулетка с Ковида.
56
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонименми да ти кажем!Почват ги със широкоспектърен антибиотик!НАПРАВО ГИ УБИВА ИЛИ ВЛОШАВА. Кат станат много зле - сменят антибиотикът! И се влошаваш, влошаваш, влошаваш.......от лечението. Колкот искат толкова ше те държът. Пътеки и усвояване да има. ама кат свършат достъпните за теб: смърт, изписване или шут у гъзот.
55
5
 
5
 
! Отговори
До 51 преди 2 години
Агресията Ви достига ниво -заплаха за смърт. Докладван е коментара Ви, а Вие сте още едно доказателство за огромната злоба, агресия и елементарно, първосигнално мислене на повечето хора, които са против мерките и ваксините.
54
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако беше ваксиниран нямаше да иде в болница, а най-вероятно ямаше и да умре никога.
53
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да си беще сложил ваксина, не би чудо видял.
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаме достатъчно математици да ви излекуват и въвеждат мерки.
51
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако беше ваксиниран можеше да умре след 5-10 години, а сега се е отървал веднага, без да се мъчи с ваксините.
50
2
 
13
 
! Отговори
истината преди 2 години
Проблемът е трагичната ни здравна система и всички го знаем. Ако тя беше читава, нямаше да има никаква необходимост от сертификати или локдауни. Но никой не я стабилизира. Нито преди ковида, нито след него, макар че ВРЕМЕ ИМАШЕ.
49
7
 
4
 
! Отговори
НИНОВ преди 2 години
Корнелия Нинова КОГА ще изнесе програмната си реч, че Бойко Борисов не се справя с пандемията, че има хаос в здравната система, че мерките на правителството не са адекватни, я ЧАКАЙТЕ.... правителството на Баце вече го няма от 1/2 година, дали Корнелия ще отправи същите упреци към фигурантите Радев, Кацаров и Янев, не, нали даже ще ги похвали, че добре се справят...ЖАЛКА СТРАНИЦА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ
48
2
 
1
 
! Отговори
До 45 преди 2 години
Искаме на такива дървени философи като теб,който всячески обвиняват хората за "добрите"резултати на родното здравеопазване да им начупим кратуните!
47
2
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Е на това му се вика да изтеглиш късата клечка. Цял живот работил и му удържали от заплатата за пенсия и накрая само 4 години е взимал такава :)))
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До fact "До Анонимени аз това си помислих. свършили са парите по пътеката," Е, нали болниците само усвояваха и всъщност на пациентите вътре нищо им няма/са леки? Как така пациентите имат нужда да стоят по-дълго?
45
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковида е опасен. Има ли още неверници за грипчето?
44
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лекарите по цял свят тръбят, че са безпомощни срещу този вирус, особено след образувана вече пневмония. Казаха, че трябват мерки, трябва да се пазим, че засега има ваксина и това помага. В България обаче, като чуете това и подскачате все едно ще ви колят. Не щете мерки,не щете ваксини-какъв *** искате не знам.
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички мерки са насочени за вашето здраве, сега като затворят всичко после няма да има и пари за крадене в болниците.
42
8
 
6
 
! Отговори
Биволъ преди 2 години
Не плачете за човека. Отишъл си е в един по-добър свят от този на Радев.