Вандали пукат гуми и трошат коли на студенти в Пловдив

Над 50 автомобила са пострадали
19 ное 2021 09:23, Ния Христова
28
Вандали пукат гуми и трошат коли на студенти в Пловдив
Снимка: Pixabay
Студенти от Медицинския университет в Пловдив сигнализират, че неизвестни вандали пукат гумите и трошат колите им в квартал "Смирненски". Нападателите оставят под чистачките на автомобилите принтирани бележки с предупреждения, съобщава Нова тв.
 
Над 50 автомобила са засегнати.
 
"Моят автомобил, който е със старозагорска регистрация, беше надиран много пъти. Спукаха ми и две гуми за един ден. Не съм спирал пред ничий блок, спирал съм винаги на паркоместата до парка, за да не засягам живеещите в блоковете. Никога идеята ми не е била да преча на някого", разказа един от потърпевшите.
 
"Осъждаме остро този акт на посегателство. Ще съдействаме за откриване на нарушителите", заяви кметът на район „Западен" Димитър Колев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
0
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
Жив пример,че на бьлгарския казан в ада не е потребен пазач...Господ си знае работата и хората! Как са осьзнали някои,че са на привьршване!
26
1
 
1
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
Аз пари имам да му мислят бедните българи
25
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 21 И не само. Цяла Южна България гледа да се домъкне в Пловдив! А и други. Започнаха и разни мокри от край Дунав да се влачат. Да връщат жителството, и заедно с 6-7 и нагоре годишните таралясници, кой от къде е!!!
24
6
 
9
 
! Отговори
Joko преди 2 години
Студенти и леки коли ! Тази симбиоза не мога да я разбера. Кога се изучиха, кога спечелиха пари, та и си купиха коли ?
23
1
 
4
 
! Отговори
Димитър преди 2 години
До АнонименИзвинявай, че не се сетих, че трябва да кача още 2-3 души в колата, когато ходя след работа да си взема детето от градина.
22
1
 
3
 
! Отговори
Димитър преди 2 години
До ПрограмистАз затова имам гараж, но явно за програмистите това е непосилно.
21
0
 
5
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Студентите да се обърнат към компетентния служител в Пловдив протойерей Храч Мурадян.
20
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пловдив се напълни със селяни особенно с такива от Хасково, Шумен, Ст.Загора и разни там села и паланки. Направо е ужас и който е местен веднага забелязва спад в качеството на хората. Минава Чистота измитат всичко и след 15 минути вече се виждат празни бутилки, опаковки и цигари нахвърлчни навсякъде. Пловдив се превърна в един доста селски град за съжаление.
19
1
 
5
 
! Отговори
Hex преди 2 години
До ХахаххахаххахаКазвам само, че могат да си носят бурканите с лютеница и с влака.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е да отпаднат областните кодове от номерата.
17
3
 
15
 
! Отговори
до 16 преди 2 години
Шофьорите в Пловдив се славят поне от 50 години с неумението си да карат.
16
1
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 2 години
Тоест, ти си от другия пол?
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е въпроса дали е паркирал на нечие място. Въпроса е, че не може да паркира. Редовно заемат две, понякога три места, запречват се пешеходни алеи, входове на блокове, влизат в градинки и тн. В Пловдив се напълни с хора, които не са шофьори, а каруцари.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успокой се Веселине. Спорът е за паркомясто.
13
7
 
5
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
До 10.Ислямизацията на Държавите ни е факт. Със сигурност това не го осъществява Международната Детска Асамблея"Знаме на мира". Дори железниците във Франция са на араби. Университети,болници,хранителни вериги,транспортни фирми..Почти всичко се държи от арабските сунити и шиити- родата на Шимон СексКобургГота ли,чиито внук Хасан е подготвян от турци и мароканци да бъде колониален представител в България.
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един от най-големите митове за българите е, че са гостоприемни.
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако човек е паркирал на неправилно място и още повече общинско, има си органи, които да го санкционират. Останалото са комплексарски истории. Хората учат и оставят парите си в града, някой си решил, че паркомястото е на баща му, щото той преди тридесет години се е нанесъл в Пловдив, пак като студент още.
10
23
 
5
 
! Отговори
Така преди 2 години
така. Дошли от майна си Райна. Само така! Аз действам по-фино. Спринцовка с киселина. Минаваш си и пръскаш. Безшумно. После само боядисване помага.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Веселинъ 7112136860Тебе пък коя арабска монархия иска да те вземе, хаха? Като гледам , избили са се арабските монархии да идват в ЕС и специално в България, хаха!
8
2
 
11
 
! Отговори
Taню преди 2 години
Програмиста, даваше вид на по-интелигентен в другите си коментари. Явно толко имаш идея, кво е гитхъб или Mysql slash asterisk bang.Как реши, че два квадрата улица са твои? Купи ги, препикa ги 3-4 пъти?