В Северна България изправени пред режим на тока

Във Вълчи дол ще бъде въведен от понеделник
16 яну 2022 09:28, Александър Попов
151
В Северна България изправени пред режим на тока
Снимка: БГНЕС

Високите сметки за електроенергия затрудниха малките население места в Северна България. От понеделник режим на тока се въвежда в община Вълчи дол. Опасенията на част от гражданите са, че това може да предизвика битова престъпност.

"Започваме с режим на уличното осветление. Мярката е временна, но нямаме избор", уточниха от общината.

През последните месеци сметките за ток са скочили тройно. Общината е безсилна да се справи сама, като ще се търси помощ от държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: вълчи долрежим на тока
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Токът е само за богатите. Нашите бедни бизнесмени не могат да си позволят ток. Ние не можем да си позволим да си купим нашият собствен ток. Токът ще го изнасяме за нашите германски партньори, а ние ще имаме режим на тока. Бедни сме да си купим нашият ток, Западна Европа ни заповяда да изнасяме към тях нашият скъп ток. България вече е колония на Западна Европа и ще страда от Европейско робство.
91
2
 
8
 
! Отговори
SS преди 2 години
С режим на тока -НАПРЕД към ЕВРОПЕЙСКОТО БЪДЕЩЕ !
90
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Диверсификацията и либерализацията на пазара на електроенергия доведе до режим на тока. Боко и ГЕРБ ни докараха режим на тока чрез изпълнение на антибългарските заповеди на Западна Европа. Кой каза, че при капитализма няма да има режим на тока? Мартинчо Димитров от БеляНЕ проверявал в контакта и там винаги имало ток.
89
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Немаше такива работи при бай Тодор!.......Айде бе, точно тогава почнаха! БКП-то никога не си е отивало от сцената България!
88
2
 
8
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
Като тогава когато БКП-БСП режеха глави. Днес Ниновица и наследници командват парада!
87
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
почти всички малки общини се готвят да въведат режим , не само в северна България .
86
5
 
3
 
! Отговори
Урок преди 2 години
до това води задържането на цените - ефтин ток - ОК ама откъде да го купим? Ако цените бяха актуални щяхме да внесем ток я от гърция я от турция, румъния също се канят да произвеждат ток в излишък, но никой няма да го изнася даром. Това в отговор на всички бойковисти дето твърдят че е следствие на новата власт.
85
5
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Левицата,начело с Радев пое управлението и като при Тодор Живков става пак--режим на ток. Ще деградираме още битово и икономически. Ръст на цените,който стопи пенсии и заплати, криза в управлението на корнавируса--пълни болници и гробища. Т.е всичко е Made in Radef.
84
1
 
4
 
! Отговори
Lina преди 2 години
На кирчо не му пука - важното е " факсинацията " да върви. pr акции, декларации , манифестации срещу главния прокурор, без никакъв реален ефект да има.Гелосано управление, по - лошо и от боковото. Не е за вярване , но е така. Време е да си върви това киро, и без това има поведение на малко куче, но не и характер и никаква идея
83
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се притеснявайте, ваксинирайте се.
82
5
 
3
 
! Отговори
При бай Тодар преди 2 години
Немаше такива работи!
81
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Резултата от управлението на Радев, Кирчо и Кокорчо, режим на тока, следва режим на водата, следва хляб-10 лв. и т.н. Това е когато комунистите са на власт , а когато и международните аферисти се включат става страшно.
80
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честито на всички, на които ГЕРБ им се видяха лоши, а международните аферисти Кирчо и Кокорчо добри. Каквото и да коментирам истината е, че ще ревем за Бойко Борисов и неговото управление. Да се радваш , че тока, парното, водата и всички хранителни стоки са увеличени три пъти значи си мазохист.
79
0
 
5
 
! Отговори
селянин преди 2 години
умници и да има ток сами ке ударите шалтера кат видите смртката за ток
78
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 88. Глу.пак, май си забравил, че редовно имаше режим на тока при социализЪма. А в нормалните капиталистически държави такова нещо няма.
77
9
 
26
 
! Отговори
Гледна точка преди 2 години
До 99. Креттен, само че докато Борисов беше на власт никога не е имало режим на тока. Разбра ли, говведо мръсно? Как пък олигоффрените като теб за всичко изкарват Борисов виновен, и за прекъснатата менструация на дъщеря ти ли пак той е виновен?
76
2
 
21
 
! Отговори
Честито преди 2 години
Ето това е резултатът от "зелената сделка" - ще мизерствате на тъмно и студено!
75
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Велика България в 21ви век!
74
7
 
21
 
! Отговори
Дончо Тръмпов преди 2 години
Киру Канатеца ша докара ток от Канада...
73
6
 
11
 
! Отговори
Комунист-Ленинец преди 2 години
Демокрация...дива и уродлива....