Нападение над скиор от служител на лифта в Банско

От фирмата концесионер са категорични, че е имало провокация
8 фев 2022 14:10, Ния Христова
94
 
Служител на ски зоната в Банско е заснет да удря скиор. Причината е спор между двамата за работното време на лифта. 
 
Лифтът е бил спрян поради силен вятър. Николай научава това от служителя на съоръжението.
 
"Удари ме в гърдите, в гърба, в главата също. Добре, че имах каска, която омекоти удара в главата. В момента най-основният проблем ми е с дишането и с гърдите. Аз бях на ски, загубих равновесие. Имайки предвид, че там е висок склон и е опасно, не можех да се защитя по никакъв начин", обясни пред Bulgaria ON AIR Николай.
 
От фирмата концесионер обаче са категорични, че е имало провокация от страна на туриста.
 
"Този господин, който се е жалвал, е напсувал нашия служител. На записа, естествено, няма звук. Никой не би издържал така да се държат с него и съответно е реагирал. Разбира се, ние не толерираме това поведение и този служител вече е наказан. Предполагам, че същият човек, който е подал жалбата, ако някой обиди по този начин майка му, не знам как би реагирал", заяви маркетинг директорът на ски зона Банско Иван Обрейков.
 
"Дори в този момент той ме обиждаше, даже не искам да споменавам думите, които употребяваше. Още тогава, когато той ме нападна, на момента аз се извиних. И го помолих да спре. Още веднъж поднасям своите извинения в случай, че съм засегнал служителя, че се е почувствал обиден", каза Николай.
 
От фирмата концесионер също поднесоха своите извинения на Николай за случилото се. 
 
Вижте повече в репортажа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
10
 
! Отговори
Банско преди 2 години
Село си беше и село си остана! Курорт се става с обслужване, база и персонал. Не всяко село на добро място е курорт! Скоро ще се учат да ядат сняг!
51
2
 
6
 
! Отговори
личи си че си Цеко преди 2 години
Да завеждат! Обидата и физическото нападение са доста различни престъпления. Все едно да те застрелям и да те съдя че си ме ударил. Спри да пиеш от сутринта!
50
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То човек, ако иде в Банско поради някаква причина, вярно заслужава бой :)
49
9
 
7
 
! Отговори
Цеко_от_Банско преди 2 години
До Анонимен 54: Правният екип на концесионера може да предяви също искове за обида на длъжностно лице и прочее! Има и втори служител за свидетел! Делата и претенцийте няма проблем да бъдат насрещни!
48
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С правилния адвокат този пазач на лифта/ММА шампион ще плаща много дълго, а фирмата която не е взела адекватно отношение, а го защитава - двойно! Няма как да претендираш, че си сериозен бизнес и да чакаш клиенти , след като служителите ти са мутри! Има закони в тази държава! Ако са го обидили, да си търси правата в съда. По неговата логика, че са го напсували има право да бие, ами аз може да реша , че като са ме ударили имам право да стрелям... тогава до къде ще я докараме?
47
2
 
20
 
! Отговори
аз преди 2 години
Интересно ми е как този курорт очаква да привлече туристи. Супичка за 30 лева, минерална вода за 13 лева бутилката, порция лазаня за 39 лева иииииии бой....... напълно безплатно!
46
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
после реват че нямали работа и искат да им плащаме от данъците субсидии! Да фалират всички подобни мутри !
45
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И този е един лигльо. Ударил го бил в гърдите и трудно е дишал. С тази екипировка трябва Пулев да те измлати та едвам да дишаш. Просто сега ще се прави на пребит да вземе някой лев в съда.
44
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде стига с тези видеа, които показват половината истина. Защо не снимате от самото начало. Да видим тоз Кольо какви ги е вършил преди това. Бас държа, че се е държал арогантно и след като го нашляпаха се жалва, като момиченце. Или се правиш на мъж и държиш до края, или не се прави на мъж. Като ги ошамарят и после всички стават невинни.
43
6
 
10
 
! Отговори
Цеко_от_Банско преди 2 години
До Анонимен 44: Тоя *** е ял малко бой. Затова има сила да хленчи! Трябваше да го натрепят повече! Хората най-вероятно са му обяснили съвсем любезно, че работното време на лифта е приключило. Така обясняват на всички клиенти! А като си *** Български, се слиза на твоето ниво и ти се обяснява нагледно, за да разбереш по-добре!
42
1
 
10
 
! Отговори
clown world преди 2 години
За банскалии побоите са ежедневие. Започват да се наливат от 10 сутринта и до вечерта все ще се намери с кого да се помлатят, за поддържане на форма. Пред очите на вечерящите двама сервитьори набиха собственика на една от "култовите" им кръчми. Същите по-рано бяха искали от чужденци пари, за да им предадат забравен фотоапарат. Уникално неподатливи на облагородяване същества!
41
7
 
11
 
! Отговори
А не преди 2 години
Държал се е нагло и арогантно със служител, че дори го е псувал и какво очаква? Да му поднесат кафе ли? Този ако там, където работи негов шеф или колега или външен човек го напсува, той как ще реагира? Ще се усмихне и ще почерпи една бира?
40
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** добре го е млатил че българина разбира само от бой,почнеш ли да му приказваш он само рупа ли рупа!!!
39
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Цеко_от_Банско Говори ни, говори ни, а после се чудите защо все повече туристи се отдръпват от обора ви, шеговито наречен курорт. Допреди 2-3 години идвах заради джаз феста, но и него оceлянихте с пуканки и скари. Кофти местни, кофти кухня, кофти цени, кофти поведение. Има да ревете като ви свършат парите от продадените на хотелиерите ливади.
38
4
 
12
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 2 години
Това са нашите курорти - без разлика зимни или летни.
37
6
 
9
 
! Отговори
Цеко_от_Банско преди 2 години
До Анонимен 40: А ти защо си мислиш, че зоната е оставена на самотек и на малоумщината на клиентите с жълта книжка? Като се правиш много на отвореш хем ще ядеш бой, хем ще останеш и без карта! А ако продължаваш да си отворен няма и да караш в Банско!
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аха... Тоя *** може да бие момчето, понеже то го е напсувало... Но лекарите трябва да си третират пациентите като божества, да мълчат и да понасят, когато някой иде в Спешното, щото е препил и преял, и искат да пререди някой от катастрофа, че даже псува, снима и налита на бой... Логично!
35
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че това служителче нее попаднал на някой с жълта книжка че сега докторетата щяха да се чудят как да му вядят щеката и ските изотзадека. Рано и ли по късно и това ще стане.
34
9
 
11
 
! Отговори
Цеко_от_Банско преди 2 години
Това *** трябваше повече бой да яде! Калъфите на прелките са сложени вече, т.е. лифта не работи повече. Къде е тръгнал тоя клепар да се качва? Хората трябва да го чакат още 10 минути да стигне до горната станция на лифта. Трябваше и двамата да го наритат, та да се научи, щом не разбира от дума!
33
3
 
13
 
! Отговори
от Банцко ле си? преди 2 години
Няма такова диво село! Нафукани, пpoc.ти макета, новозамогнали се доскорошни пapцaляци. Отвратително примитивни същества са!