Нападение над скиор от служител на лифта в Банско

От фирмата концесионер са категорични, че е имало провокация
8 фев 2022 14:10, Ния Христова
94
 
Служител на ски зоната в Банско е заснет да удря скиор. Причината е спор между двамата за работното време на лифта. 
 
Лифтът е бил спрян поради силен вятър. Николай научава това от служителя на съоръжението.
 
"Удари ме в гърдите, в гърба, в главата също. Добре, че имах каска, която омекоти удара в главата. В момента най-основният проблем ми е с дишането и с гърдите. Аз бях на ски, загубих равновесие. Имайки предвид, че там е висок склон и е опасно, не можех да се защитя по никакъв начин", обясни пред Bulgaria ON AIR Николай.
 
От фирмата концесионер обаче са категорични, че е имало провокация от страна на туриста.
 
"Този господин, който се е жалвал, е напсувал нашия служител. На записа, естествено, няма звук. Никой не би издържал така да се държат с него и съответно е реагирал. Разбира се, ние не толерираме това поведение и този служител вече е наказан. Предполагам, че същият човек, който е подал жалбата, ако някой обиди по този начин майка му, не знам как би реагирал", заяви маркетинг директорът на ски зона Банско Иван Обрейков.
 
"Дори в този момент той ме обиждаше, даже не искам да споменавам думите, които употребяваше. Още тогава, когато той ме нападна, на момента аз се извиних. И го помолих да спре. Още веднъж поднасям своите извинения в случай, че съм засегнал служителя, че се е почувствал обиден", каза Николай.
 
От фирмата концесионер също поднесоха своите извинения на Николай за случилото се. 
 
Вижте повече в репортажа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мислех,че са спрели.Едно време редовно биеха туристите там,докато не се усетиха,че е по-добре да печелят пари от тях,вместо да ги бият.Бяха по-зле и от перничаните,много случаи имаше в началото на 90-те,преди да се застрои Банско.
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво седи и го гледа тоя ***, да го почва със щеките, да таковам техната мама селска банскалийска.
30
8
 
9
 
! Отговори
Смях преди 2 години
Както се казва, това момче не е от Перник, там извинения не правят ! Да се радва, че служителят не го е е.ал, а само ударил, иначе и двете ще чу дойдат много на меката китка. Като е спрян лифта, на кой к.ра търси там, ами да си яде боя тогава.
29
7
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кат не носи на бой що п сува лифта :)))
28
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
E иначе изглежда нормален,ама щом е псувал си е заслужил боя.От друга страна можеше да мине с псувни от двамата и да няма бой.Някои се научават в нета да псуват и като са на живо си го позволяват пак,ама не са зад екрана и няма защита.Тепърва ще се учат на задръжки когато не са пред компа.
27
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уж отишъл да разпуска, а хванал да избива комплекси,като се прави на мъж - добре са му набили канчока
26
3
 
13
 
! Отговори
dsadsadsa преди 2 години
Банско, разбира се. Предимно питекантропи се разхождат там и питекантропи са им клиентите.
25
5
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
До Анонимен 8 В Австрия или Швейцария,ако напсуваш служител,ще си с белезници в местния полицейски участък.
24
7
 
14
 
! Отговори
до 23 преди 2 години
Елено, тоя е назначен там да е ОБСЛУЖВАЩ персонал, а не правораздавателен орган. Сега трябва да го съдят, че да си научи мястото
23
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мда, един бедняк, реагиращ като примитивен сeлтaк. После защо е беден. Ами, то му се вижда акълът. Напсували го. Олеле, голяма работа... Има къде-къде по-интелигентни методи да се реагира, но не и сред слугинажа.
22
3
 
7
 
! Отговори
oБАЧЕ преди 2 години
Аз бих го казал така : Да изхарчиш маса пари за хотел, ски екипировка и да си изпуснеш нервите и да обиждаш един служител изпълнител..........или пък тия двамата да си нямат "някаква закачка" от друго място...........?
21
2
 
7
 
! Отговори
tanas преди 2 години
в Банско не е изключено в нокой момент да си изядеш боя, а може и друго ...
20
11
 
15
 
! Отговори
Елена преди 2 години
Лекето малко го би човекът, преди това и мен ме напсува.
19
6
 
12
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Жалка история! Не знам кой от двамата ме отвращава повече. Да изхарчиш маса пари за хотел, ски екипировка и да се оставиш някакъв примитивен местен индианец да те бие със собствените щеки. Та той само дето не му завря щеката изотзад. Единия отвращава с примитивзма си, другия с меките си китки. Те май повечето дето ходят на Банско да карат ски са такива.
18
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
айде пак мъ затриха !..Какво ви става днеска бе?..Не е ли верно,че пазвантите са "богопомазани" у нас ?..И че баш-пазвантин ни гази 12+ години ?..
17
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коментирате без да знаете. Въпросния Николай се е държал арогантно в продължение на тридесетина минути. Искал е да се качи на лифта, но не са му дали. Накрая въпросния Николай не е издържал и е напсувал на майка лифтаджията. Следва това, което е на клипа. Всяка монета си има две страни. Поднесеното в репортажа е само едната страна. Лек удар само с щеката видях. "на момента аз се извиних", хах каква изненада. Само Николай си е виновен, за жалост въвлече и друг.
16
1
 
3
 
! Отговори
до 18 преди 2 години
Теб като все те боли дупето всяка сутрин - от ковид ли е?
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички са изнервени но този ако го боли главата ще кажат че е Ковид
14
2
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ СИ ГО НАПСУВАЛ И ДА ТЕ НАБИЕ! ТАКА НЕ СТАВА! ЧЕ ГО Е НАПСУВАЛ СПОР НЯМА ! КАТО ТИ КАЖЕ МАЙ.НАТА ТИ , МУ КАЗВАШ МАЙНАТА ТИ И НА ТЕБЕ :D В ЗАКОНА Е ЗАПИСАНО, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТГОВОРИ СПОРЕД ДЕЯНИЕТО! КАТО ТЕ УДАРЯТ , И ТИ УДРЯШ!
13
11
 
10
 
! Отговори
Иван Денев преди 2 години
Като оставя двете щеки, ще му размажа физиономията със ски обувките на слабоумника!Това съм го виждал и преди, саморазправят се все едно са богове там.Да фалирате някога дано, всички !