Камери показват човека, занесъл стълбата на Георги Семерджиев

Полицаите го открили в апартамента
Обновена: 11 юли 2022 23:09 | 11 юли 2022 22:40, Росен Стойчев
41
Камери показват човека, занесъл стълбата на Георги Семерджиев

Отстраниха от длъжност полицайката Симона Радева, която най-вероятно е помагала на Георги Семерджиев.

Секунди след инцидента от миналата седмица Георги Семерджиев се измъква, тичайки по улица "Димитър Хаджикоцев". В смазания джип остават ключовете му и едната му обувка.  За да влезе в дома си, използва стълба, която е донесена на адреса му от полицайката Симона Радева.

Още по темата
Това е заснето от охранителните камери на улицата.

Връзка двамата държали през телефона на един от служителите в автомивката, която държал Семерджиев.  Когато влизат там, Семерджиев спи и е без дрехи, съобщи Bulgaria ON AIR.

Симона Радева вече е отстранена временно от длъжност, заради нарушаване на етичния кодекс, а прокуратурата започна да разследва, след доказателствата, че е изнасяла информация към Семерджиев.

"МВР не само е приведено в безпомощно състояние. В последната година то няма министър, защото всички виждаме очевидните татуси на всички охранителни полицаи и това не прави впечатление на онези, които ги назначават, на онези, които ги ръководят. Това не преви впечатление ", коментира бившият началник на "Охранителна полиция" в СДВР ген. Валери Григоров.

Швейцарската шофьорска книжка на Георги Семерджиев е фалшива, потвърдиха от Интерпол. Прокуратурата започна разследване за евентуален полицейски "чадър"  над Семерджиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: кадриМВРразкритие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единствената грешка е, че трябваше да окаже съпротива и да получи при обезвреждане травми, несъвместими с живота. Съд, присъда и привеждане в изпълнение, в едно!
14
1
 
50
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Веднага да бъде изпратен на заслужена почивка,другарите знаят къде.
13
36
 
9
 
! Отговори
Еврофоб преди 1 година
Иииии сега дваисет "русофилски" трола ще пишат и пишат да си заслужат центовете от четвъртата евровласт
12
8
 
67
 
! Отговори
Белото преди 1 година
Момето-полицайка е представителна извадка. Обществото ни е болно. От даскала да попа, всеки се продава за пари. Така, че не следва да обвиняваме малкото цигулче, че иска в бедната и "променена" държава да диша малко по свободно.
11
28
 
23
 
! Отговори
Еврофил преди 1 година
Путин е виновен, тои е носил стълбата не закачаите горките хорица - Семерджиев и Радева. Русофилите убиват деца и унищожават доказателства. 10 000 лв и има джип, няма джип. Фокус бокус няма доказателства има само евроценности.
10
52
 
10
 
! Отговори
Белото преди 1 година
На кривата пат.а, татусите и пречат. Комунистическа криво разбрана цивилизация!
9
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Под наблюдение който е гледал знае как стават тези работи.
8
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гочето и Симонката са влезнали в Матрицата. Летят с 200 по Черни връх, цепят джипа на салата, хукват - единия с една маратонка, другия по парфюм и се изнасят през стените на метрото кой къдет' види. Единия стига до апартамента, бърка си в носа да търси ключовете, а от там ва'ди телефона.Звъни на полицайката да пита кво да правя.Тя си чеш'и мозъка и измисля стълба.Пали маратонките и газ до бензиностанцията с двойката.От там обратно с 200 при Гочето.Жената-чудо! Тея са влезнали яко във филма.
7
0
 
68
 
! Отговори
Хемус преди 1 година
Прикриват се висши ченгета патрони в търговията с дрога и тази кукла,понеже има две мозъчни клетки,изгърмя като бушон!Единствено вярвам,че са и заръчали да закара стълбата на адрес,без да предполага за какво е нужна Още докато даваха кадри как "Кобра" го арестуват се усещаше,че се разиграва някакъв театър!След някой друг ден пишете пича колабирал от жегите като се е спънал от покрива на следствието
6
24
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи вози се в колата, убиват момичетата" цепят колата на две, нищо им няма, той побягва към дома си, а тя търчи за стълба от автомивката и му я носи...Това не може да е вярно.
5
4
 
95
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Временно са я отстранили. Смятат да я връщат ли??? Много, много, много я пазят. Що?
4
9
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали уж Радева била в колата? Сега пък носела стълбата? Нали ДНК експертизата показвала, че била в колата? Какво ни баламосва те?
3
1
 
32
 
! Отговори
Асан преди 1 година
На видеото д-р Симидя той ли носи стълбата ? :)))
2
73
 
19
 
! Отговори
Борисчо преди 1 година
Какво давате думата на тия промити мозъци пенсионирани. Какви татоировки го гонят тоя шапкар... В меката на демокрациите САЩ, Великобритания, Италия и Германия съм виждал полицаи татоирани отгоре до долу. Ако си корумпиран *** татосите нямат никакво значение
1
0
 
95
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наблюдавайте как действа мафията, цялата страна е потънала в шуробаджанина но сега става страшно, един се издъни и ще жертват още наколко покрай него за да се успокои всичко защото ситуацията е вредна привлича вниманието към тях.