Община Карлово обяви кампания за пострадалите: Нека дарим!

Апелът е към българи и сънародници в чужбина
6 сеп 2022 11:04, Анисия Иванова
56
Община Карлово обяви кампания за пострадалите: Нека дарим!
Снимка: БГНЕС

Община Карлово обяви дарителска кампания в помощ на пострадалите от наводненията в района. Апелът е отправен както към българи, така и към сънародници в чужбина:
 
Уважаеми българи в страната и чужбина,
Обръщаме се към всички Вас с апел за помощ. Населените места от община Карлово – с. Богдан, с. Слатина, с. Каравелово, с. Войнягово, с. Столетово, с. Розино, с. Христо Даново и с. Дъбене имат нужда от нашата подкрепа!
Наводнението, породено от обилните и непрестанни дъждове, доведе до разруха в тези населени места.

Стотици български домакинства загубиха за един миг своите домове и покъщнина. Материалните щети са огромни, а хората не виждат изход от тази ситуация. Това, което всички заедно можем да направим, е да покажем на нашите пострадали сънародници, че не са сами.

Само обединени заедно, ставаме силни!
Нека дарим!

Всеки, който желае да дари парични средства, може да го направи с SMS на номер 17 777 с текст DMS KARLOVO или на: https://dmsbg.com/.../pomosht-za-navodnenite-sela-v.../

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
3
 
! Отговори
Да си помагаме ! преди 1 година
ПОЛИТИЧЕСКА И ЧОВЕКОНЕНАВИСТНА ЗЛОБА ЗАЛИВА БЪЛГАРИЯ ! ЗАПИТАЙТЕ СЕ КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА ? ОТГОВОРЪТ Е: ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЕ РАДВАТ, КОГАТО ОМРАЗА ЗАМЪГЛЯВА РАЗУМА НИ ! ВСИЧКАТА НИ ПАРА ОТИВА В СВИРКАТА И СМЕ ОЩЕ ПО ИЗТОЩЕНИ И ПО МИЗЕРНИ СЛЕД ЗЛОБЕЕНЕ ! ПО ДОБРЕ ДА РАБОТИМ С УМ И ВОЛЯ ДА ПОДОБРИМ ЖИВОТА СИ И ЖИВОТА НА СЪСЕДИТЕ В НУЖДА ! ТРУДЪТ Е ИЗТОЧНИК НА БЛАГОДЕНСТВИЕ И ЩАСТИЕ, А НЕ ДРАЗГИТЕ ! КОГАТО НИЕ СМЕ В НУЖДА, СЪСЕДИТЕ ЩЕ НИ ПОМОГНАТ !
47
0
 
1
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 1 година
Съпричастност да ,НО къде е участието на държавата която явно изостави разписаните ѝ задължения
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За българи в чужбина ще е по-лесно да дарят чрез Zelle или PayPal. Създайте и тези опции.
45
0
 
4
 
! Отговори
тя преди 1 година
А наказание за виновните ще ича ли ?!
44
0
 
1
 
! Отговори
аноним преди 1 година
Съединение е днес !Защо политиците днес не се съединиха заедно ,загърбват всичко ,слагат гащеризонии въоражени с ръкавици и лопати в помощ на наводнените села.Няма никоййй нито Кирето нито Кокорчо нито Бойко и Корнито.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много ми е интересно какво ядат тия от "Гражданска защита"? И изобщо какво правят? Ако всичките по веригата си бяха свършили работата и сега нямаше да има"дай пари, бе батеее". И друго ми е чудно - живееш до река. И през ум не ти минава една застраховка за наводнение да направиш. Улиците като разорана нива - ама не се сещаш на кмета (който ти си го избрал да му кажеш "абе.. какви ги правиш?) Общината не се сеща да укрепи брега. Вижда се, че масово се сече, ама всички си траят. Виновните са си те
42
1
 
3
 
! Отговори
НО преди 1 година
Никой не ви кара от задължителните разходи да дарявате. Но всеки може да ограничи и дари от глезотиите си - примерно ракия, цигари, чипс, шоколад, леки жени и т.н. и т.н.
41
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
хаиде медиите да покажат политиците как отводняват селата и купуватпокъщнина на пострадалите мислете на изборите защото българия загива
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 35 До 23 НО, държавата взема много малко данъци от нас, защото българинат е свикнал да декларира много малко от реалните си доходи. И от тези доходи държавата прибира около 8%. На практика данъците са максимум върху 4% от реалния доход (а в много случаи и много по-малко). Затова е добре да не се скръндзавите , а поне пуснете по 1лв, да се отсрамите.
39
0
 
1
 
! Отговори
НО преди 1 година
До 31 Дарител,ами може и от заделените за зъболекар на децата да дариш 1лв, надали това ще е проблем. Ако е така извинявай.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тук държавата я няма...а хората са могли също по-рано да направят някаква превенция...но всичко в Бг е след дъжд качулка...Дано поне парите стигнат до хората,а не да бъдат откраднати както често се случва
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До РУССКИЙ ОККУПАНТ-Коста Копейкин тама ли е?Ако го видя с лопата в ръка отивам и аз!
36
3
 
9
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
Държавата хвърли милиони за летуващите украинци, обрече на непосилни сметки за ток, топло, храна, горива целият народ в името на имагинерна солидарност с фашистката киевска хунта, а когато стане на въпрос за подпомагане на бедстващи българи я няма никаква. Както итези с украинските знамеца във фейсбукпрофилите! Русофобите се скриха като плъжове, а при хората са Възраждане и русофилите.
35
2
 
7
 
! Отговори
И аз искам дарение преди 1 година
Тези дърва на снимката да се изкарат за продан на цена до 80 лв, а тези дето са ги рязали ,насила да бъдат закарани във селата за да почистят !!!! Сечта била законна ??? Само че дървата са стояли на склад във балкана ,а не са изкарани за продан във Бг ,защо така ??? Едно е да дойде вода от балкана ,а друго е да се свлекат дърва със вода и кал !!! Тези дърва били със корени , А тези дето са БЕЗ корени като се засилят по байра ще изкоренят къде каквото срещнат !!! Много лъжат бе !
34
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая нещастна помощ от 300-400 лв. на семейство трябва да се "осмисли" от управляващите. Преди 20 год. 400 лв. може да са били пари, ама днес са подигравка. И сумата трябва да е 3 пъти по 400 лв на член от семейство.
33
2
 
10
 
! Отговори
съвет преди 1 година
община Карлово да обяви кампания за разясняване на населението че реки , дерета и поляни не са сметища !
32
0
 
8
 
! Отговори
зИл преди 1 година
Съпричастноста е добродетел, но все пак главната роля е на Държавата и държавните ни институции! Та, къде е помоща и подкрепата на държавата ни? Или еднократна помощ от 300-500 лева е всичко, на което държавните ни институции са способни???
31
1
 
5
 
! Отговори
Пич преди 1 година
И аз дарих. Дано парите да стигнат до хората. Жалко е, че в България не правим по-често такива компании. В Италия например, събират пари по подобен лесен начин при всяко земетресение или друго бедствие.
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дарих, дано парите стигнат до пострадалите хора а не до някой високопоставен
29
0
 
9
 
! Отговори
До 23 НО преди 1 година
Но. Къде е държавата която взема данъци от нас ? От тия данъци Вземат прекалено големи заплати държавни чиновници и депутати. Крадат (усвояват) се от тях милиарди а народа трябва да оправя природните бедствия. Я се замисли ако можеш