KAT с големи проверки на пътя

Очакват се много пътувания
22 сеп 2022 09:16, Росен Стойчев
32
KAT с големи проверки на пътя
Снимка: БГНЕС

Тежък трафик се очаква в Деня на независимостта.

Още по темата
По изчисления на бизнеса 200 000 души са слели уикенда с почивния 22 септември.

От "Пътната полиция" обявиха, че засилват максимално контрола на пътя в цялата страна.

Действията на служителите са насочени към безопасността по пътищата. Проверките ще продължат и в следващите дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: пътКАТколи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
застанали на хубав двулентов в едната посока път след незнайно защо поставен знак 60 и двама се опънали на сянка в гората като охраняват една камера.близо до с. Рудник
20
2
 
8
 
! Отговори
КАТоПрегладнелиса преди 1 година
Тръгне народа да пътува и бълхите му наскачат... Какво да ме проверяват, всичко е изрядно! Има. си винетка да си карам по дупките, ГО която припокривам с пълно автокаско... и естествено никакви бонуси за това че съм изряден 20 години! 'бонус малус' още не сме го приели... съжаляваме.. хаха кво съжалявате бе нали сме в най нещастната евро дупка, споко - насъскайте КАТ да ни щавят и готово 😉
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 20Друг е въпросът,че дрогираните трябва да са директно в затвора заради употреба на забранени от закона вещества. Тоест тези *** имат достъп до криминални лица,които им продават дрога.
18
2
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Истината е, че нивото на контрол от страна на Полиция и КАТ е силно занижен през последните 20 години, да не казвам 30... Много рядко виждам патрулки да обикалят, да всяват някакъв респект, да покажат на бандитите че ги има, там са и слухтят. Няма такова нещо. Стоят паркирани някъде, уж следейки трафика, цъкат си в телефоните и слушат радио. А престъпниците си вършеят спокойно.
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Моля, 1000 човека ли? Всеки ден залавят по около 50 човека пияни и дрогирани, сметни за 100 дни колко прави - 5000, и това са само заловените, умножи това число по поне 5 и ще получиш 25 000, умножи го по 3 за 300 дни и ще получиш 100 000 човека пияни и дрогирани по пътищата от 2 милиона, тоест 5%, и това е минимум, защото според мен не залавят 20% от дрогираните и пояните с малкото патрули, а може би 5%, тоест трябва да умножим не по 5,а по 10.
16
1
 
6
 
! Отговори
големите проверки преди 1 година
И по шосетата ври и кипи от безсмислен труд!!!
15
10
 
4
 
! Отговори
Умните преди 1 година
Вие пък направо сте толкова умни, че няма какво друго да правите освен цял ден да пишете безсмислени коментари в нета. Хората поне имат сериозна работа, а вие канцеларски плъхове, седите и плюете във виртуалното пространство. Безмозъчни американски!
14
3
 
2
 
! Отговори
КАТеричоците преди 1 година
Големи, ама меки.
13
3
 
10
 
! Отговори
мда преди 1 година
КАТ са държавни рекетьори. За друго не стават
12
2
 
11
 
! Отговори
Георги преди 1 година
Как го сметнахте 200к?При нас има 20 души слели празниците и няма как да го знаете това. Да не стоя на плаца с мегафон и да го крещя. Аз пък съм си на работа и няма по голям кеф да си карам в София и да си работя когато пришълците са са били камшиците...
11
1
 
17
 
! Отговори
Един преди 1 година
Тука им гледам какви са "проверките"!Скрили се зад един контейнер и дебнат от 50 метра кой няма да спре точно на линията на стопа и веднага тичат за глоба!)))Хаха!Тъпани!
10
1
 
12
 
! Отговори
Коментар преди 1 година
Тия пак няма да се занимават с "нашите хора"...Разни Семерджиевци и Симони..а ще вгорчават живота на хората като им тарашат багажниците за аптечки,жълти жилетки,застраховки към мутрите и други всякакви глупости!
9
3
 
7
 
! Отговори
гост преди 1 година
големи яЙца!
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слаби са ни полицейските началници, не знаят как да се справят с работата и само проверки на документи са им в главата, че така е най-лесно да отчитат дейност и да си оправдават заплатата.
7
2
 
5
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Колко големи?
6
1
 
16
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Проверките не трябва да бъдат "кампанийни", А РЕДОВНИ, ПОСТОЯННИ И ИЗВЪРШВАНИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ С ВИСОКО ЧУВСТВО ЗА ОТГОВОРНОСТ. А ЗА НАРУШИТЕЛИТЕ - ДА СЕ НАЛАГАТ ГОЛЕМИ ГЛОБИ, БЕЗ ОГЛЕД НА ПОСТ И ДЛЪЖНОСТ.
5
18
 
6
 
! Отговори
Потомствено пиянде преди 1 година
Не се спряха тия. За протокола - от 40 години обичайно шофирам на половинка водка и тук-там по някое винце. Всекидневно. Нямам и одраскана броня. Два пъти са ме спирали за проверка, ама аз изряден - аптечки, пожарогасители и т.н. Напит,но очевидно не ми личи. Бе в КАТ си подменях книжката на 3 водки. Вече гоня 60-те. В затвора ли ще ме вкарат?
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Низшите пpocлoйки трябва да се тормозят всячески, и да бъдат накарани да се откажат от автомобила. Беше грешка да ги допуснат да имат коли изобщо, и сега тази грешка е на път да се оправи. Яки санкции, регулации, забрани, високи цени на горивата, частите и автомобилите.
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ресто по пет, десет и двайсе не връщаме, предварително си развалете стотачките на педесетачки.
2
5
 
17
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Поредната имитация на дейност за безопасност на движението,нищо друго няма да направят.Терор за събиране на излишни глоби от полицейски хранилки.Това е ОСНОВНАТА дейност на КАТ,от която има полза само хазната-нито един водач!