Жена пострада тежко при взрив на газова бутилка в Разградско

Ранената е в болница с опасност за живота
2 окт 2022 13:08, Елка Василева
2
Жена пострада тежко при взрив на газова бутилка в Разградско
Снимка: архив, БГНЕС

Жена на 72-годишна възраст пострада при взрив на газова бутилка в разградското село Иван Шишманово, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. Сигналът за инцидента е получен на тел.112 по обяд вчера.

Докато жената приготвяла храна на газов котлон, гръмва изтекла газ и ударната вълна разрушава външна стена на къщата.

Пострадалата е откарана в болница в Русе с множество изгаряния по цялото тяло и с опасност за живота. По случая е започнато досъдебно производство.

Това е втори случай на пострадал при инцидент с газова бутилка в Разградско през седмицата. На 30 септември при взрив на газова бутилка в село Острово пострада 58-годишна жена. Тя е с 20 процента изгаряния по лицето и гърдите, откарана е за лечение също в русенска болница, припомня БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз лично съм изхвърлял няколко газови бутилки на майка ми(лека и пръст), защото редовно забравя нещо да ври и огъня угаснал, а автомата за спиране не работи и мирише, а тя не усеща и ...така. Отивам, купила туристическа. Там изобщо няма никакви защити, само един кран. Питам защо и е? -Ами така съм свикнала, то май е колкото тока, ама друго било да гори. Аз ползвам само газ в запалка, всичко газово съм предал в Надин.
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
от азерския газ - толкоз!