Кола с бутилки с райски газ се обърна по таван край София

Няма пострадали и загинали
Обновена: 13 май 2023 19:21 | 13 май 2023 18:58, Анисия Иванова
62
Кола с бутилки с райски газ се обърна по таван край София
Снимка: Диана Русинова/ЕЦТП

Кола се обърна по таван на Северната скоростна тангента в посока Ботевградско шосе. За инцидента съобщи във Facebook Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

"Тежко ПТП на Северна скоростна тангента в посока Ботевградско шосе. Движението се осъществява в крайна дясна лента. Около обърналата се по таван кола има голямо количество балони и вещества в бутилка", пише в профила си Русинова.
 
Коментари в социалната мрежа допълват: "Райски газ, бутилки с алкохол и балони! Идват абитуриентските балове! Поговорете с децата си много сериозно за шофирането след употреба на алкохол и/или наркотици, за да няма още почернени семейства и заровени млади хора!"

По първоначални данни колата е самокатастрофирала. Шофьорът е на 20 години. Пред спешните медици той казал, че изпитва болки и е отведен за преглед. На мястото продължава оглед, за да бъде изяснена причината за инцидента. 

Временно движението се осъществява само в активна и изпреварващата ленти в района на пътен възел "Чепинско шосе" в посока пътен възел "Ботевградско шосе" на Северна скоростна тангента заради станалото ПТП, съобщиха от АПИ. Трафикът се регулира от екипи на "Пътна полиция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: СофияFacebookкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.