Задържаха полицай по сигнал за кражба при обиск

Потърпевшият се оплаква, че му липсват сто лева и часовник
19 май 2023 01:30, Стела Стоянова
10
Задържаха полицай по сигнал за кражба при обиск
Снимка БГНЕС

Районната прокуратура в Стара Загора ръководи разследване по сигнал за кражба, извършена от полицай при обиск.

Престъплението е извършено на 17 май в казанлъшкото село Черганово. Отнети са чужди движими вещи - сумата от сто лева и електронен часовник, предава БТА

На 17 май е било извършено претърсване на къща и допълнителна пристройка в село Черганово, в което са участвали седем полицейски служители от Районното управление в Казанлък. След като те напуснали обекта, свидетелят и собственик на имота е установил, че му липсват пари и електронен часовник. Той подал сигнал за случилото се в дирекция “Вътрешна сигурност” към МВР, посочват от обвинението.

Още по темата

Извършени са били седем обиска, при които са иззети вещи, относими към разследването и е проведен разпит на собственика на имота в качеството му на свидетел, посочват от прокуратурата. Назначени са техническа и дактилоскопна експертизи, чиито заключения ще дадат насока за установяване на извършителя на деянието.

На този етап от разследването няма повдигнато обвинение. Разследването се води от следовател при Окръжна прокуратура - Стара Загора.

Припомняме, при акция на Дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР в Казанлък вчера е задържан полицай по подозрение за извършено престъпление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ушев и на снимка да го видиш ,му шибваш един зад врата,все има за какво. Тази банда морално разложени шуробадженакорушветчийски лапачи,състояща се основно от крадливи и корумпирани ceлuнчuтa е основен генератор на престъпления.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ха ха ха сто лева и касио от битака, защо им е да го правят когато, както каза полицая от the Simpsons "После ще си го взема от склада с веществени доказателства"
3
16
 
6
 
! Отговори
Мислещ преди 11 месеца
Глупости на търклета. В коя къща няма сто лева и часовник. Претърсваният е решил да направи мръсно на полицая и хоп вътрешна сигурност. Тея копои само това им трябва и хайде ходи доказвай, че точно тези сто лева са именно твоите, а не на онзи. А и е силно съмнително е интелектуалното и професионалното ниво на служите от тази структура.....
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Когато бедността е порок.
1
6
 
5
 
! Отговори
егати преди 11 месеца
Бах намали какво става в тази държава ве братче много кражби в властта то прокуратурата ти дупедавците и накрая полицията койато уш пази реда в държавата.е гадна нация е този българин Мале мале Абе по Добре продайте тази държава на Румъния Абе това българите са най долната нация в Света пу да му се навиди не бъктийсаха да крадат ей нямат спирка не може да се заспре да краде долни българи ей Абе що за *** сте вие бре Българе