Обявиха графика за изплащане на пенсии

Започва от седми юни
3 юни 2023 09:40, Росен Стойчев
25
Обявиха графика за изплащане на пенсии
Снимка: БГНЕС

Националният осигурителен институт обяви датите, на които ще се изплащат пенсиите, обезщетенията за безработица, за бременност и раждане и майчинство през юни.

Още по темата


Възрастните хора могат да получат парите си от 7 юни – сряда до 20 юни – вторник в пощенските клонове. Плащането ще става съобразно изготвен график, който ще бъде обявен във всяка една от пощенските станции.От 1 юни вече се изплащат обезщетенията за бременност и раждане, а от 6 юни започва превеждането на парите за майчинство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: графикрешениепенсии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Когато има Задушница, трамваят, който отива към гробищата наистина е претъпкан до степен да не можеш да си поемеш въздух, така си притиснат отвсякъде. Не знам как издържат това възрастните хора, които не могат да си позволят такси, нямат личен автомобил, нито близък, който да ги закара.
13
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 10 месеца
софиянци да не се оплакват!...Вземат най-големите заплати в държавата и за това съвсем естествено ще бъдат най-скубани..
12
4
 
6
 
! Отговори
Такса мощност преди 10 месеца
Разбирам да плащам такса сградна 20-30 лв. Но да съм ползвал от октомври до април 180 лв. с 9% ДДС - това е 25 лв на месец, и да им плащам по сто. сградна на месец, затова че през апартамента ми не минава една вертикална тръба, че съм с централен топломер на входа, че в апартаменти на съседи влизат 60% от тръбите на сградна-парно, с подови отопления и водни ризи, чукане по радиатори преди и след отоплителни сезони, това не го разбирам! 300 лева всяка година губа от Топлофикация ПАРНО. Бесен съм
11
3
 
2
 
! Отговори
Топлофикация преди 10 месеца
По случайност инсталацията отива към апартаментите е хоризонтална, виждал съм на шпакловка и замазка апартаментите и тръбите на парно. Част от съседите са усвоили тръбите от парното общо 2 на етаж 2. През апартамента ми минава тръба топла вода, изолирана, и нито една вертикална тръба или зазидана на парно, с топломер на входа на ж. На стълбищата 60% са усвоили тръби към жилища, 30% процента с водни ризи и подови и 10% чукат радиатори преди и след сезона. Ток 150 лв. за 2 стаи, Парно 200 април
10
4
 
2
 
! Отговори
Пенсионерка преди 10 месеца
Пфу, пак трябва да се редя на опашка за "голямата" ми пенсия,(\⁠(⁠⁠o⁠⁠)⁠/
9
1
 
8
 
! Отговори
Половината Пенсия преди 10 месеца
За април парно 200 лв,топлият април студените радиатори и една тръба за парно на топлофикация на стълбището. в апартамента не минава една вертикална тръба за парно. на площадките-изключени. Една тръба за парно на етажа СТО лв., 4 апартамента на етаж по 200 лв. 800 лв. на егаж за една тръба и липса на вградени тръби в апартаментите. И липса на материални фактури за октомври и април. Благодаря ви Топлофикация. Благодаря, че не мога да се разведа с вас,и че толерирате съседите сменящи радиатори
8
1
 
6
 
! Отговори
дядката преди 10 месеца
До Ако ги е грижа"""Аз пък съм на 75г. и никога не съм изпитвал духовна потребност от ходене по гробищата.По добър вариант,според мен е,да се съберете на софра.Хапнете,пийнете,и ги споменете с добри думи починалите.
7
2
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 10 месеца
Плащайте, плащайте докато все още има пари за пенсии, че като доде ония кокор...всичко ще иде на кино. Ама филма да знаете още от сега, няма да е комичен, а екшън трагедия!
6
1
 
8
 
! Отговори
завера преди 10 месеца
До до 3::Защо тогава ДПС приветстваха кабинета?Значи имат участие в кабинета на "отвращението"!
5
1
 
11
 
! Отговори
Ако ги е грижа преди 10 месеца
за пенсионерите, да пускат повече коли на градския транспорт днес, защото е Черешова задушница и старците отиват да посетят гробовете на своите близки. Преди няколко години се качих за две спирки на трамвай, който върви по линията към Централните софийски гробища и се изумих от това до каква степен е претъпкан. Дори в ученическите ми години, когато ползвах обществен транспорт, не ми се е случвало да пътувам в такава блъсканица. Няма как да не е колабирала някоя баба.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До 4... Ами ти поддържай въпросния "ставри" в позиция докато (ако) дойде Борисов...
3
1
 
10
 
! Отговори
Хмм... преди 10 месеца
Ами графици като графици, нищо ново и интересно няма!
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Трябва да побързат, защото когато кокорчо поеме МФ, парите ще изчезнат със скорост от 9 милиарда на седмица..
1
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Веднага се почувства, че Бойко Борисов се връща на власт! Пенсии, майчински, на земеделците ще даде, на учителите. Ще тръгнат пак магистралите, нови фабрики, спортни зали във всеки град. Ще даде пари и на полицаите, и на държавните служители, и на фирмите ще даде, че да вдигнат заплатите. Почват да се връщат усмивките!