В кадър: "Мерцедес" отнесе бетонни прегради на АМ "Струма"

По чудо няма пострадали
Обновена: 15 юни 2023 13:26 | 15 юни 2023 13:26, Александър Попов
64

"Мерцедес" с румънска регистрация се заби в бетонните блокове в края на АМ "Струма" при 104-ти километър край Симитли. По чудо няма пострадали.

Пътният инцидент стана малко след 11 ч. днес, в края на автомагистралата, където по улей от бетонни блокове трафикът навлиза в трасето на Е-79. Еърбеговете са спасили мъжа и двама младежи на около 16-18 г., съобщава БГНЕС.

Ударът в преградите е бил толкова силен, че предното дясно колело на мерцедеса е прескочило оградите заедно с амортисьора.

Този 2,5-километров участък от автомагистралата бе открит през есента на м.г., за да се облекчи трафикът в посока Благоевград и София.

Въпреки знаците, няма ден, в който да няма удари в бетонните прегради, които създават своеобразен ръкав, чрез които се прави 90-градусов завой наляво, а след това направо, поемайки по трасето на Е-79.

Краят на автомагистралата е сигнализиран със знаци и предпазни бализи, които оформят една лента за преход, но ударите в преградите са както денем, така и нощем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
9
 
! Отговори
Антитъпак преди 10 месеца
До Tъпаци А трябва ли да се съобразяваме с изоглавените коне? Ама някой се треснал! Има знаци и маркировка. Като не ги спазва, ако оцелее, да съжалява, че не е загинал.
55
1
 
4
 
! Отговори
е, преди 10 месеца
нищо му няма на мерцедеса, ко? :D
54
10
 
1
 
! Отговори
ь преди 10 месеца
Ако беше ,,Дачия", щеше да е обратното: бетонните стени щяха да бъдат непокътнати... Затова ,,Мерцедес" си е най-добрият автомобил и досега.
53
0
 
26
 
! Отговори
NZ преди 10 месеца
Аз ръмънец спазващ правилата в България досега не съм срещал. Виж, като влязат в Гърция карат като агънца, но явно там имат полиция.
52
0
 
12
 
! Отговори
гост преди 10 месеца
Бая охлюви са коментирали без да погледнат снимките със всичките знаци и сигнални светлини. Явно и те толкова виждат колкото фена на мамалига
51
7
 
16
 
! Отговори
Made in BG преди 10 месеца
караш караш -и в един момент някакви бетони без маркировка без нищо- преградили пътя ))) в БГ е много опасно да се шофира- водачи наркомани -лоша пътна обстановка маркировка тъмно - дупки -стари автомобили - шофьори без книьки -или такива дами с кницки на които им е залепен телефона на двете ръце-препускащи бикове по магистралите --общо взето един ужас е БГ!
50
1
 
22
 
! Отговори
П. Петков преди 10 месеца
Мамалигата спазвал ли е ограничението на скоростта в безобразно стеснения и ужасно сигнализиран участък? Или е джиткал така, както го правят навсякъде по пътищата в Татковината - безнаказано и спазване на никакви знаци и ограничения?
49
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пътя не за коне с капаци и да се лети без да се гледа.
48
1
 
5
 
! Отговори
преди 10 месеца
Въпросът е реторичен но все пак ще го задам:Какво щеше да стане ако тези бяха в някоя лада ?
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Днес един с мерцедес с плевенска регистрация щеше да отвее пешеходците на светофара пред Лесотехническия университет. С бесна скорост на червено си прелетя към студентски град. Те се имат за безсмъртни.
46
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В Германия с мерцедесите не карат така, но сметката им ще олекне, а тук всички знаят, че все някак ще им се размине. Нашите да черпят опит от страни където своеволията се и нарушаването на правилата се заплаща солено.
45
8
 
6
 
! Отговори
Tъпаци преди 10 месеца
Не само,че решението е малоумно, но пък поне можеше да се напънете да ги боядисате В ЧЕРВЕНО !!!
44
9
 
11
 
! Отговори
kirilenko преди 10 месеца
в белия свят има бидони с вода ,а не бетон...американските магистрали нямат разделителна мантинела там се шофира преди българина да е видял кола /автомобил/..от каруца на автомобил там кара пето поколение
43
5
 
16
 
! Отговори
Batman преди 10 месеца
Както винаги знаци в България няма с поне 100 метра предварително ами си ги слагат до дето си работят майсторчетата хайде сега да си ги гледат неми се отива чак пеша до 200 300 метра да поставя нещо да предпази водачите..България е най долната кръгла нула по пътищата след англия...
42
9
 
35
 
! Отговори
Преди преди 10 месеца
десетина дни минавах оттам, по тъмно и в двете посоки от Кулата до София. Наистина голяма олигофрения. Който ги е измислил тези стеснявания, бетони улеи и т.н. глупотевини в тия участъци направо даго съдят за опит за убийство!!! Не може това да се случва на магистрала- от две ленти със 120 и фрас в една на 90 градуса и да е по- гарантиран удара подсилен с бетон!
41
3
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Нищо му няма. В гГрубляне ще го изпънат за 3 дни и аре после нов внос
40
13
 
9
 
! Отговори
Руслямска държава преди 10 месеца
Бой по мерцедесите! Това не са хора!!!
39
1
 
17
 
! Отговори
damn преди 10 месеца
Те на прав и сух път се преобръщат и размазват, а като има и едно такова съоръжение само добавят масло в огъня...
38
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ако румънецът неше с румънска дачия, новините щяха да са малко по- други.
37
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Знаци добре но трябва и някой да ги разпознава!!