Хиляди се събраха на Рожен

Сериозен интерес към събора
15 юли 2023 13:05, Росен Стойчев
124
Хиляди се събраха на Рожен
Снимка: БГНЕС

Десетки хиляди се събраха на Роженския събор, където предстои  кулминацията - Родопска вечер.

Още по темата
На сцената излязоха фолклорни изпълнители от всички етнографски области, а галаспектакълът "България гостува на Родопите" събра хора от цялата страна, както и специално дошлите за събитието българи от чужбина, съобщи БНР.

"Българското е това, истината. Много ни е приятно, всичко е красиво, организацията е добра", каза гост.

"Много е вълнуващо.  С цялото семейство сме", сподели посетител.

"Ние сме почитатели на българското. Обичаме народните събори, често ги посещаваме. Рожен ни е детска мечта", каза гост на събора.

"Много е хубаво. За първи път сме дошли от Турция. Впечатляват ни народните носии, гайдите" – заяви друг участник в събора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: посетителисъборРожен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
2
 
! Отговори
Itso преди 9 месеца
Горт съм че съм Българин. Българи Юнаци!!!!!
96
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
така трябва да се вее българското знаме...........високо в небето, а предателите и поддръжниците на фашистката хунта в Киев си слагат по снимките едни синьо-зелени знамена на Украйна..............по това се познават, те сами се маркират, че са предатели!!!
95
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Е и?
94
0
 
5
 
! Отговори
До 75 и 76 преди 9 месеца
Българското злато се краде от една френско-канадска фирма..............с участието и на предатели-българи, които за пари и комисионни продават майките и бащите си!!!
93
3
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 88 преди 9 месеца
Фашисткият режим е в Киев..........зеления наркоман Zelenski се подкрепя от фашисти, нацисти, бандеровци, азовци, "Десен сектор"...........все радикални ултранационалисти..............но ще ядат много бой..............руснаците си знаят работата!!!
92
2
 
4
 
! Отговори
BG-знаме преди 9 месеца
се вее високо в небето ...............да се знае, че България е била, има я и ще я бъде................и враговете на България(вътрешни и външни) и предателите ще бъдат наказани!!!
91
0
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ, ЕС НАТО... преди 9 месеца
ЗНАМЕТО Е БЪЛГАРСКО....!!!..... НЕ ПЛЮЙТЕ ЗНАМЕТО.... ПЛЮЙТЕ ТОЗИ, КОЙТО РАЗВАЛИ ПРАЗНИКА НА ХОРАТА В ПЛАНИНАТА,С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИ ИЗКАЗВАНИЯ.....
90
0
 
7
 
! Отговори
Хард преди 9 месеца
Нищо лошо българският флаг да се вее над Рожен. Горди сме с това което се случи. Само празнодумците измислят какви ли не доводи да се ,,намират на работа,, защото за друго не стават Трябва такъв флаг да има на всяка наша планина
89
1
 
5
 
! Отговори
Quo vadis преди 9 месеца
Koлко БЪЛГАРСКИ политици бяха там? Само президента ли беше там, правете си изводи, кой го е изтрах от народа!
88
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ей такива са русофилските ***, родоотстъпници. За 5 лева надница и Родината продават. Ако ще зарадват руското посолство, цял ден ще пишат коментари с цел да се изврати всичко българско. Искат съборът на родопчани да го преобърнат и да го направят в сборище на азиатски и монголски трeтополови ***. Същите подкрепяха речта на Путин, че Кирилицата идвала от Македония! Иакат всичко старо и автентично българско да изчезне и никой да не пази спомен. И цял ден едно и също предъвкано милиони пъти.
87
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Руски и фиромски ботове ще пукнат от завист и злоба
86
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Русия. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Европа са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад украинофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Русия да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана скрит под голямата маса в Москва.
85
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"На който не му харесва пилонът със знамето да не го гледа!За мен е чест винаги ,когато и където флагът ни се развява" --- Казваш, ако парите са събрани нечестно, няма значение. Ако за да се построи са заобикаляни законите, пак няма значение за един "истински патриот" такъв като теб? Ако тръбaта е правена в Турция, пак няма значение. Ако е строено заради парите и с цел да се унищожи автентичния събор и България да остане без истински събори, на вас не ви пречи, а? Искаш разруха! Искаш корупция!
84
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Селяните да не изтървал сеира. Облечени в селските носии
83
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Някой много пpocтичък се пробва да прокара идеята, че едва ли не тези истинските българи, които не искат съборът на Рожен да се унищожава от пpocтаци които не знаят защо е този събор, били "евроатлантици". Все едно пък е някаква много страшна и *** дума дори и да е вярно. То не е проблемът в някакви си атлантици, ами човекът просто иска да покаже себе си, че не му пука за събора, ами да го забележат шефовете му, че пише против запада, за да може в края на деня да си изкара копейките заплатка.
82
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
То точно родоотстъпниците са на Рожен. Подкрепят пилон и всичко останало правено само за пари.
81
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бравооо! Сега се събират хората на Рожен, а скоро ще е пред Парламента. Няма да ви се размири родоотстъпници, мазни предатели, борещи се единствено да си купят остров.
80
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На спрелите българи им дай хорца, да муат кибапчита и кифтета. Но вместо тия да бяха отишли преди 2 години на протест срещу ПП и Дб преди да унищожат България, те хората искат да набият кренвиршити у бурканя с лютеница! Айде
79
5
 
15
 
! Отговори
славянин преди 9 месеца
5 милиона за ЛГБТ-прада в София миналия месец - ''патриотично дело'' според новопокръстените ни проатлантици, 1 милион за пилона на Рожен - ''антипатриотично дело'' според новопокръстените ни проатлантици! Е, правете си сметката какви ''патриоти''-*** са тези!
78
4
 
11
 
! Отговори
Истината преди 9 месеца
Доказателство за това, че България не се изразява в сатанинските разбирания на ФАЩ. За тези, които искат да изповядват тези разбирания си има източен фронт. Отивайте там и бъдете претопени от руските снаряди и ракети. Друг вариант ви е да отидете в САЩ и да се изгубите в опиянение от КРЕК под мостовете и в канавките на големите американски пътища и булеварди. Бъдете ЗДРАВИ! :)