Откриха 73-годишен след два дни издирване

Той е намерен край чепеларско село
10
Откриха 73-годишен след два дни издирване
Снимка: БГНЕС

73-годишен мъж от Пловдив е открит в безпомощно състояние край чепеларско след след двудневно издирване. 30 служители на полицията в Смолян и Чепеларе и следово куче участваха в издирването, съобщава bTV.

Той е изчезнал в събота сутринта. Синът му е подал сигнал до полицията и незабавно е организирано издирването. Мъжът е открит в дере близо до хижа „Персенк” от следовото куче.

"Намерен е паднал в дерето, дезориентиран и в много тежко състояние", каза директорът на полицията ст. комисар Костадин Пачеджиев.

Eкип на Спешна помощ транспортира пострадалия към смолянската болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да не са му звъннали по жиесема - как го откриха у дерето :)))
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 4 Анонимем, . . . . Тъжен период от живота е старостта, много тъжен. . . . . . Айде не обобщавай, че това ще е и твоето бъдеще! А по темата - така е главно в България, ела в Чехия Словакия, Унгария и да не изброявам по западните като Германия, Австрия или Швейцария, за да видиш как как прекарват старостта си тези хора!
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какво да разследват сина му, той все пак се е погрижил сигнал да подаде. Можеше да си каже, абе ще се прибере, къде ще ходи и да не се разправя. А и вероятно работи, едва ли може да пази баща си по цял ден. Сега вече, предполагам, ще взема някакви мерки да го наблюдава. Тъжен период от живота е старостта, много тъжен.
3
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да разследват сина как така се е озовал на това диво място на 70 км. от Пловдив.
2
1
 
14
 
! Отговори
Роза преди 8 месеца
"Да знаеш,от старотията и от самотията по-лошо няма!"-това са думи на свекърва ми,която почина на 82г. след кратко боледуване и беше с ума си до последно.Никой не знае какъв ще е краят му,и много хора си отиват незаслужено обидени и изоставени от всички!
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дано се освести човекът. На никого не е лесно в тия времена, но на възрастните хора пък съвсем. Не работят, социална изолация, децата им не са до тях в повечето случаи, мизерни пенсии, самотия.