Шофьор с BMW блъсна колата на актьор от "Под прикритие"

Михаил Милчев разкри подробности
17 авг 2023 11:31, Росен Стойчев
31
Шофьор с BMW блъсна колата на актьор от "Под прикритие"
Снимка: БГНЕС

Актьорът Михаил Милчев обяви, че докато е шофирал, е бил блъснат странично.

Другата кола е била BMW.

Още по темата
Актьорът е познат с ролята си на полицай в сериала "Под прикритие".

Той разкри за катастрофата във Facebook.

"На 13.08 в 14.08 ч. се прибирах от кастинг с колата. Карах по "Дондуков" в посока моста Чавдар. Малко преди да се изкача на моста, преди светофара, от дясно изскочи от пряка автомобил BMW и ме удари в предната дясна врата. Опитах да го избегна, но въпреки това ударът беше силен - задействаха се страничните въздушни възглавници и счупиха тавана. Колата, която ме удари нямаше спирачен път. Младежът (род. 1996г.) изобщо не се беше съобразил със знака за пресичане на път с предимство. Обадихме се на КАТ. Те попитаха има ли пострадали. Ние казахме, че няма, а те отговориха, че в такъв случай няма да дойдат. Да си попълним двустранния протокол за ПТП-то и да се обърнем за щетите към застрахователите. Попитах, не трябва ли да дойдат и да съставят акт на виновния водач за грубото нарушение. Отговориха ми - НЯМАМЕ ТАКАВА ПРАКТИКА! Никакво наказание! Онзи си отиде ухилен, щото си има и каско, за разлика от мен...
Думи нямам..."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: обявиактьор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Има и друго: преди 8 месеца
Много от шофьорите на Мецедес бяха принудени да сменят най-добрата луксозна масова кола с бавареца. Защото Вили Бец(Да не се бърка с Боби бец) задлъжня на хазарт, а имаше хора предплатили коли за половин милион лева в Балакан Стар. Заради това му конфискуваха бизнеса и го дадоха на Арабския дилър - "Силвър Стар". Оттогава няма проблеми.Лично аз, вече съм с БМВ седмица. М-Кар ги поддържа. Перфектни! След четири Е-класи, една S-класа и един GL. В М-кар - клип на телефона както са ремонтирали!
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
заглавието е потресаващо.
25
0
 
4
 
! Отговори
Актьоринът е прост преди 8 месеца
Гражданската отговорност на пътния му душманин покрива щетите на невинния, щом артистът не е виновен. Но, актриси, сър. Обичат да драматизират. Каското на виновия ще покрие неговите си щети, но вече ще има малус, вместо бонус при следваща застраховка. Подписвате протокол и нямате грижи и двамата. Важното е, че сте живи и здрави.
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ами то каското не му трябва на актьора, а само гражданската на този, който го е бутнал. Прави се протокол и застрахователят на нарушителя плаща щетите. Впрочем, каското няма да послужи и на виновния за катастрофата именно защото е виновен - каското важи за щети върху автомобила, които не са от ПТП и не са причинени от самия застрахован.
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Полицаи , съдии , прокурори , следователи и още много други, работещи в най-различни контролни и санкциониращи органи, унищожават държавата с нищоправенето си. Отделно от тях и депутати и т.н. Няма нищо странно , че страната ни не е правова държава , а една джунгла. Собствените ни сънародници ежедневно се грижат за това. Само че хората не могат да виреят в джунгла и полека лека я напускат.
22
3
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
Видиш ли старо BMW,особено 20+,беганье колкото се може по-далече.Трудно ще намериш адекватен водач в подобен таралясник.
21
2
 
0
 
! Отговори
хахха преди 8 месеца
защо бмв не правят катафалки ? - защото няма кой да бута! btw , фен съм на марката, имам и много много се кефа на този автомобил
20
0
 
1
 
! Отговори
ми то преди 8 месеца
и аз карам бмв, обаче не съм блъскал никой. За сметка на това мен са ме блъскали 6 пъти включително тир и не съм бил виновен в нито един от случаите. Повечето са или пияни или надрусани или млади и "бързи". И аз съм с гражданска, там също има опция да съдиш виновния, но зависи от случая дали има смисъл.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Владо Пенев като секретар на МВР си играеше много добре ролята. Къде го съпоставяш с дървото Ивайло?
18
0
 
1
 
! Отговори
до 16 преди 8 месеца
ами те масово в България са тези три марки . да не излиам ли с Москвича в този случай ?
17
0
 
0
 
! Отговори
Дървото ли е преди 8 месеца
Актьорът Дървото ли е или Владо Пенев? Залагам на Дървото
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
до 15 Аз пиша от настолен компютър и ми инсталираха Windows 10 който автоматично премахва рекламите, но тази инсталация ми я направиха преди 5 години може би. Не знам сега за телефоните как е работата. Би трябвало в днешни времена да може да се инсталира и такава програма на телефоните която премахва рекламите автоматично.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пазете се от шофьори които карат "Беемве", Мерцедес и Ауди..
14
0
 
12
 
! Отговори
ужас преди 8 месеца
от рекламите които излизат непрекъснато на телефона ми , не мога да прочета някоя статия . никой не ме е питал дали искам да ги виждам . това е тормоз бе !
13
0
 
10
 
! Отговори
Не разбрах преди 8 месеца
Къде е конспирацията???? И какво от това, че е участвал в някакъв сериал ?????
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
до 9 Този не беше под прикритие и си играеше много добре ролята в сериала като човек от ДАНС. Оня дето беше под прикритие беше издънката в екипа на актьорите. Няма такъв бездарник като Ивайло Захариев. И го държаха тоя некадърник, това дърво чак до самия край на сериала. Цели 5 сезона. Аз пък за това нямам думи!
11
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
е има си хас тоя дето блъска да не е с бмв - те само такива блъскат - бмв ли е пази се - камидкадзе зад волана
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Зрител. Путин лично го е изпратил да удари актьора че му имал нещо зъб.
9
0
 
6
 
! Отговори
Джаро преди 8 месеца
Ше ходи на излет с Крум
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Този с БМВ-то е бил наемния убиец на Трактора докато е гледал максимално бързо да избяга от България.