Държавата да спре гонките и да построи писти

Това настоява Илия Царски
28 сеп 2023 14:55, Росен Стойчев
49
Държавата да спре гонките и да построи писти
Снимка:БГНЕС

Проблемът със среднощните гонки и дрифтове у нас се задълбочава. Периодично хората подават сигнали до МВР, но резултат няма.

„На всеки му се иска, когато е млад, да кара бързо, но това не се прави в града", обясни Илия Царски, автомобилен състезател.

Пред Нова Нюз обяви, че полицията си върши работата, глобите са сериозни, но гонките няма да спрат.

Още по темата


„И аз като млад съм правил такива неща. Мисля, че е крайно време държавата да се погрижи да има полигони, писти, както е в цяла Европа. И когато един младеж иска да се забавлява по този начин, нека да отиде на обособеното за това място”, допълни Илия Царски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: държаваавтомобили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
4
 
! Отговори
Себастиан Ожие преди 7 месеца
Най- добрите пилоти са във WRC. Там си проличават истинските умения.
14
3
 
5
 
! Отговори
до 19 преди 7 месеца
Не може! Други предложения имаш ли?
13
0
 
4
 
! Отговори
Най вероятно преди 7 месеца
Ще сложи Спиди камери и ушеви на пистите са глобяват за скорост да си избие парите
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Съгласен съм, но пистите да са частни. Ако държавата строи подобна писта, то тя моментално ще мине на загуба и ще я дотираме от бюджета. Само по себе си това е идея за много готин частен бизнес. Имаш гора и някакъв обширен имот, който не знаеш какво да го правиш - ами направи писта и събирай парите на гъзаритее.
11
0
 
7
 
! Отговори
L. преди 7 месеца
Г-н Царски ли е там, Пъдарски ли да даде парите за писти като му е толкова належащо. Пътищата ни са изорани от турски тирове, ние на някакви мамини синчета дето са им накупили мощни колици ще уйдисваме?!
10
9
 
3
 
! Отговори
до 6 преди 7 месеца
Единствената писта в момента е до Пловдив. Шиканите ти правят ходовата на създърма. Отделни има коли само за писта. На дупките по пътя ще се препретеш. Значи да идеш от София с обикновена кола и пистарка на репатрак, да те чака репатрака и да се върнете е над 1000 лв. Разбираш ли защо карат по околовръстното. Северна тангента е значително добре и с 3 ленти.
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Имам по добра идея- конфискуване на всяка тунингована кола и перманентно отнемане на книжките на собствениците. Колитр се продават за скрап и части и парите се инвестират в инфраструктура
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
да, бе, ще харчат нашите данъци за да им правят писти. Не може ли просто да им конфискуват играчките? Никой не е длъжен да им осигурява комфорт на тези терористи!
7
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Предлагам зимата пътя до Алеко да е писта за WRC. Като искате да карате ски ходете в Банско, Боровец, Пампорово. Лалето е малка писта, не става и да се начешеш на нея. За сметка на това пътя до лалето е разнообразен със завои, спускания и изкачвания. Много зими съм карал там коли с предно, задно и 4х4.
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 5 Никой за нищо не ти е длъжен,пapa3итче нещаcтнo
5
0
 
18
 
! Отговори
. преди 7 месеца
Държавата да се грижи за забавлението на олигофренuте джигити, защото те са твърде прости, за да разберат, че има правила за движения по пътищата??? Хахахаха. Смехотворно, но с тия управляващи, може и да стане.
4
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На мен как така никога не ми се е искало да се правя на състезател в града ? А да- просто още като взех книжка на 19 бях достатъчно съзрял, за да осъзная, че колата е превозно средство, а не начин за избиване на комплекси.
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
То и сега има писти, ама са платени... По-добре е държавата да спре гонките, като затваря "шофьорите" и ги праща те да строят писти с кирки и лопати ;)
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
От къде накъде държавата е длъжна да им строи на тия инфантили писти? Да си организират една кампания, да си съберат средства и да си построят сами. Аман от бебешори, дето си мислят че колата е играчка. На никого от тия не трябва дори да им се дава достъп до автомобил. Да си цъкат need for speed на компютъра като децата, каквито са
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В Европа държавата ли строи писти, или са частни?