Мъж на 27 години е загинал при тежка катастрофа във Великотърновско

Челно са се ударили бус и товарен автомобил
Обновена: 17 ное 2023 18:46 | 17 ное 2023 18:45, Анисия Иванова
9
Мъж на 27 години е загинал при тежка катастрофа във Великотърновско
Снимка: БГНЕС

Мъж на 27 години е загинал при тежка катастрофа край павликенското село Мусина, съобщиха от Областната дирекция на полицията във Велико Търново.

Произшествието е станало около 15:00 часа. По първоначална информация челно са се ударили бус и товарен автомобил на пътя Велико Търново - Павликени, преди село Мусина. На място е загинал пътникът в буса, пострадал е и водачът на буса, който е откаран за преглед, състоянието му се уточнява.

Пътят е затворен. Обходът е през село Ресен.

Причините за произшествието са в процес на изясняване. Започнато е досъдебно производство. Преминаването през участъка временно е ограничено. Екипи на полицията пренасочват автомобилите по обходен маршрут.

Това е пета жертва на катастрофа по пътищата във Великотърновско от събота до днес.

Заради влошаването на времето и започващите валежи от Агенция "Пътна инфраструктура" съветват шофьорите да тръгват на път с готови за зимни условия автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Многото катастрофи и многото опити на мигранти да преминат региона нищо ли не говори на никого. Това е странно защото едва ли е случайно.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Трябва да има изискване да се поставят камери по превозните средства за да може по-лесно да се установява какво се е случило при произшествие. Например камерите по полицейските автомобили в САЩ отчитат кога са пуснати сирените, светлините, каква е скоростта, кога се ползва спирачката и всичко това се записва ако потрябва после.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Там по време на дъжд се излива кална река на шосето и последната катастрофа беше един Фият пунто обърнат по таван , също там е рискован завоят към Павликени ако пази боже има каруца на пътя - на този завой има жертва младо русначе със голяма скорост изправя завоя .. кръста му си е там и се казва пази Боже .
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На този завой въпреки всички предупреждения непрекъснато си стават катастрофи въпреки че полицията от Павликени и Търново висят със камерата и това е вече поне 45 г .. По надолу по пътя към Мусина след 400 метра има лек десен завой след едно мостче -там пък има 6 жертви в последните 50 г във различно време което също си е черна дупка но.. не е отбелязана -последната катастрофа е от лятото в посока Пушевският кантон . Опасност е сухият геран на 5 километър от Мусина -Пушевският кантон .
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този завой явно трябва да го направят от БДЖ за да му оправят обратният наклон който съществува от 1977 г когато разширяваха пътя .. Има знаци 70 , 50 , 40 , черна дупка , камера която снима и във двете пососки но докато не оправят наклона ще има сакатлъци . През 1988 г един полски фият от Ямбол със 120 беше прелетял мантинелата и беше кацнал над едно дърво а отдолу си е стръмен наклон над 20 метра . 20 човека едвам го пренесохме на пътя и със една сгъната броня и джанта се върна във Ямбол .
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
с колко стаж като шофьор е бил тоя?!!
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
*** докато не се изтрепи по пътищата няма да се кротне
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кой е виновен буса или джугана ? :)))
1
3
 
8
 
! Отговори
Тъжно преди 5 месеца
Мъж на 27 години, а дефакто, аз съм по-възрастен от неговите родители. Не го познавам този мъж, но за мен това е поредна трагедия. Бог да го прости ..!