48-годишен мъж бе прегазен от влак на гара Ямбол

Инцидентът е станал с бързия влак София-Бургас
29 дек 2023 09:38, Петър Бойчев
4
48-годишен мъж бе прегазен от влак на гара Ямбол
Снимка БГНЕС

48-годишен мъж е загинал, ударен от бързия влак София – Бургас, при навлизане в гара Ямбол, съобщи "Фокус", позовавайки се на ОДМВР-Ямбол.

Сигналът за инцидента е подаден около 4:20 часа тази сутрин. Мъжът е загинал на място.

От БДЖ съобщиха, че заради следствените действия бързият влак от София за Бургас е престоял 209 минути и малко преди 8:00 часа е заминал по направлението си. Заради инцидента са отменени няколко пътнически влака от и към Ямбол, а пътниците са извозени с автобуси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
10
 
! Отговори
Компу Стике преди 3 месеца
Модерният либерален свят твърди, че сме нехуманни, и животът на подобни хора като прегазения, нямал значение...Нямал ? Тръгнал си нанякъде, правиш си планове, и изведнъж, стоиш с часове в мизерния влак, докато полицията нещо разследва чакат още няколко часа да дойде и прокурора- някъв чичко с наднормено тегло, смърдяящ на бъчва, и той да се разходи по жп линията....
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Kaто си решил да се самоубиваш върви се хвърли от покрива на някоя висока сграда, а не да тежиш на съвестта на машиниста.
2
9
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 месеца
НИКОЙ НЕ СЕДИ В 4 ЧАСА ПРЕЗ НОЩТА НА ЖП-ЛИНИЯТА! ИЛИ Е БИЛ ПИЯН ИЛИ Е ИСКАЛ ДА СЛОЖИ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ СЛЕД КАТО РЕЖИМА НА ФАЛШИВИТЕ ПУТИНУВЦИ КАЧИХА ЦЕНАТА НА ГАЗТА И В МОМЕНТА Е НА ДВОЙНА ЦЕНА И СЪСИПАХА МНОГО ОТ БЪЛГАРИТЕ!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дано да е ония, дето биеше хората, като спасиха сестра му, на гарата в Ямбол преди няколко месеца, че си заслужава .. Ако не е - Тъжно и съболезнования за роднините. Биг да го прости.