Няма отклонения във въздуха над Ямбол след пожара в автоморга

Огънят е избухнал в частен склад с коли на изхода на града
Обновена: 31 дек 2023 20:46 | 31 дек 2023 18:42, Елка Василева
4
Няма отклонения във въздуха над Ямбол след пожара в автоморга
Снимка: архив, БГНЕС

Към момента няма регистрирани отклонения в качеството на въздуха над Ямбол след възникналия днес пожар в частен склад с автомобили за скрап. Това съобщи областният управител на Ямбол Биляна Кавалджиева.

Още по темата
Данните от мобилната автоматична станция на Изпълнителната агенция по околна среда, разположена до сградата на Община Ямбол в централната градска част, не показват превишаване по нито един показател, посочи тя.

Пожарът пламна в автоморга на изхода на града, в района на бившето „Държавно автомобилно предприятие“ (ДАП). Образува се сериозно задимяване над един от големите ямболски квартали - "Хале". Същото депо за стари автомобили горя и през април 2022 година.

„Няма нищо обезпокоително, има мобилен екип на Регионалната инспекция по околна среда и води от Стара Загора, който замерва. Официална и нарочна проверка ще направят в първия работен ден“, каза още областният управител на Ямбол.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Тихомир преди 3 месеца
Бач Динко пак си пали гумите. Не че областната управителка ще му тресне глоба или нещо от този род. Все пак ДПС-туу му пази гърба.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да разбираме ли, че лошите новини навсякъде в нета са защото е Света Неделя или, че е Новогодишната нощ, или и двете вкупом и трябва лошите новини да са двойни или на квадрат. А в понеделник всичко ще е розово за да е продуктивен работния ден и седмица.
1
1
 
5
 
! Отговори
Ббб преди 3 месеца
Динку?