"Възраждане" пак на протест, блокира ГКПП "Гюешево"

Костадинов призова българите да излязат
11 фев 2024 10:31, Александър Попов
211
"Възраждане" пак на протест, блокира ГКПП "Гюешево"
Снимка: БГНЕС

Симпатизанти на "Възраждане" продължават с протестите и днес блокираха ГКПП "Гюешево".

"Вчера МВР предупреди Възраждане да не протестира. Не за първи път пишем история, и в това отношение отново сме първи. За първи път полицията директно и открито заплашва българския народ. Е, ние сме свободни човеци от свободен народ и нямаме намерение да изпълняваме нарежданията на чуждата агентура, ръководеща МВР. Нещо повече, призоваваме МВР да спазва законите и конституцията на страната и да изпълнява нарежданията на българските граждани.

Днес протестите на Възраждане продължават в цялата страна. Призоваваме всеки един свободен българин също да излезе и да протестира - без значение дали с нас или без нас! Родината ни е убивана бавно и методично! Има ли нужда да изброявам? Чужди граждани се подготвят легално и законно да управляват България, земята ни вече над 50% не е българска собственост, енергетиката ни е почти унищожена и вече втори месец вносяме ток от чужбина, армията ни продължава да се топи, отказаха ни референдум за запазване на лева и подготвят унищожаване на спестяванията и доходите на българите, за поредна година намаляхме с почти 100 000 души, водят война срещу българската култура и история, приготвят страната ни за огромен бежански лагер след влизането ни в Шенген.... Списъкът може да бъде продължен до безкрай.

Когато правото се изроди в безправие, съпротивата е задължителна. Българи, ядосайте се, разгневете се, изправете се срещу беззаконието, корупцията и престъпността в управлението! Време е да се борим за бъдещето си, ако искаме да имаме бъдеще като народ и държава!", написа Костадин Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Подкрепям напълно Възраждане, цялото семейство ще гласуваме сега за тях на избори, 5 души сме.Ще опитаме да дойдем и на тези протести.Успех!
156
7
 
18
 
! Отговори
Мда преди 3 месеца
Казах ли ви вчера?!?! Григор би руснака в Марсилия вчера и копейката веднага на протест! Как така български спортист ще победи руски?! По стара традиция винаги трябва да даваме мача!
155
3
 
18
 
! Отговори
BG мужици преди 3 месеца
На протеста, а и след него тия ЗАСЛУЖЕНО ще получат една голяма-голяма краставица в геврека !!!
154
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
скрийте се , ясно стана на хората , че нищо няма да направите , важното за *** е да им вървят заплатките в парламента и да не носят никаква отговорност, видяха , че ще изпадат под 4 % и тези театри са да прилъжат поредните риби
153
6
 
23
 
! Отговори
Аман от Z ръбове ! преди 3 месеца
Копейкин и котилото му да се дигат и да ходят в любимата си Русия! Само там има място за такива кукурилници. В Сибир, далече от всякаква цивилизацията..... Писна ми от гнусни, досадни и глупави мужишки социопати !!!!
152
8
 
7
 
! Отговори
СС, преди 3 месеца
Излизане,. от. НАТО,. и, Е,С,. най,скоро,време,. тия,. сатанисти,***,. всячески,искат,. Българите,. да,. забравят, Всичко,,РУСКО,. и,БЪЛГАРСКО,, номерат,. няма,да мине,.
151
8
 
32
 
! Отговори
НЕбългарите преди 3 месеца
Възраждане и Копейкин - поредното сборище , което прилъгва ниско интелигентни , вечно недоволни необразовани хора, на които все някой друг им е виновен. Перфектните индивиди за прокарване на имперските руски интереси.
150
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Еврозоната е *** така или иначе... Въпрос на малко време.
149
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 148Е ти ли си учения бе ,където на вързано куче хляб не можеш да дадеш или си мислиш ,че всички са балъци като теб
148
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До БългаринЗабавил си да споменеш паметника на американските летци избили в София над 4500 жени и деца!
147
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 137 : Именно, драги :) Не касае всички българи, само неуките аутсайдери, дето следват Възраждане.
146
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Протестите са безсмислени. ЕС няма да съществува много скоро. На никой няма да липсва. А ние ще запазим българския лев.
145
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 138 Не бе нагъл тролей си дето пише евтини лозунги
144
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 140 Е кой вдигна цените на горивата и от там всички,а кой на тока или българите трябват да плащат заради украинските простотии
143
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 142Ами те и Швеция,Дания, Полша и Чехия и още други не са приели еврото пък не са се спрели да не ходят щото са си в ЕС
142
17
 
13
 
! Отговори
До Българин преди 3 месеца
А нещо за паметника на американските летци ,избивали българско мирно население какво ще кажеш!? Защо не си зададеш това въпросче или на раменете си имаш телевизор вместо глава.
141
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Крещя, викат блокират...., а накрая отиват в ЕС ДА РАБОТАТ, ПОЧИВАТ, ОБУЧАВАТ, РАЗХОЖДАТ- ФАКТИ- НСИ- ЗА 2023 В ЕС Е ОСЪЩЕСТВЕН НАД 4 600 000 ПОСЕЩЕНИЯ НА БЪЛГАРИ А В ТАКА МЕЧТАНАТА ОТ ВЪЗБУДЕНИТЕ ФАШИСТКА РАША ЕДВА ОКОЛО 1300 ПЪТУВАНИЯ- ЗАЩО МИЛИ ПУТЕНОФИЛИ- КРЕЩИТЕ КОЛКО ХУБАВО ТАМ А ХОДИТЕ В ЕС....
140
14
 
9
 
! Отговори
Христо преди 3 месеца
Всичкото хубаво ,ако не бяха патерици на ГЕРБ.
139
6
 
15
 
! Отговори
Хайдутин преди 3 месеца
До Анонимен 135 ***, вдигат ти цените разни селяни, като тебе, за ди си купят поредният майбах,а не украйна!
138
6
 
24
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
Често се чудя какъв народ сме....издигаме паметник на умрели войници натровени от алкохол на окупационна армия в Бургас, нашите национални светини са винаги по малки от паметниците на тази армия Пловдив,София и навсякъде в България, предпочитаме да мълчи,когато посланик на Русия публично ни обижда и гласуваме за партия, която иска да настани съветско уиски режим в нашата родина. Като винаги се сравняваме с Европа,а облизваме азиатските режими.