300-метрово знаме понасят в Стара Загора за Трети март

В градския транспорт ще звучат патриотични песни
26 фев 2024 12:39, Петър Бойчев
82
300-метрово знаме понасят в Стара Загора за Трети март
Снимка БГНЕС

Националният празник на България – 3 март ще бъде отбелязан в Стара Загора отново с паметното шествие "За Свободата… Да развеем българското знаме!“. В 10.15 часа, по повод 146 години от Освобождението, пред паметниците, посветени на 3 март, ще бъдат поставени венци и цветя в знак на признателност.

Ритуалът за издигане на Националното знаме на Република България ще започне в 10:30 часа на площада пред Община Стара Загора. Паметното шествие с 300-метровия трибагреник ще тръгне в 11.00 часа и ще пристигне в 11.45 часа на Мемориалния комплекс "Бранителите на Стара Загора“. Там е предвидена и специална музикална програма.

Разнообразни и тази година ще бъдат съпътстващите празника събития - Регионалният исторически музей ще работи с вход свободен, а изложби ще украсят стените на експозиционните зали в Стара Загора. Училища и детски градини отново ще подготвят свои събития, с които да отбележат Националния празник, а в автобусите и тролейбусите на градския транспорт ще звучат патриотични песни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
Вяра преди 2 месеца
Знамето е хубава инициатива, но иначе нещата в този град са много зле. Цялото ми семейство се махна оттам . Общината е пълна селяния, много претенции никаква връзка с хората. Пътищата са много зле в цялата област, особено тези към селата и ТВ Кулата. Няма работа за образованите хора само наши и ваши. Години наред гледах как запада този град жалко
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Малий, ПП-ДБ ще получат либерален гърч.
67
1
 
4
 
! Отговори
1984 преди 2 месеца
Очаквам либералните отпадъци да ореват света. Ако беше на укрофашистите или знамето на обратните щяха да възхваляват какви сме.. жалка и страшна картинка на олигоФРЕДНЧЕТА...
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимно 66-като съществуването ти
65
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
какъв гол и жалък патриотизъм ... кич ...
64
0
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 66 преди 2 месеца
Да ти кажа ли къде можеш да ме хванеш?
63
0
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 66 преди 2 месеца
Щом това те успокоява. Продължавай да живееш покрит с фекалии и злоба.
62
0
 
1
 
! Отговори
До mery преди 2 месеца
Аз съм тук, работя тук и си гледам децата тук .Работя като доброволец в център за социално слаби хора. През зимата се занимавам с кампания за набиране на средства за отопление на социално слаби семейства. В свободното си време посещавам музеи и театри.Достатъчно съм наяс с духовното.Познавам и хора, които ми обясняваха как пилона на Рожен бил нещо велико за България .Работат им е да карат тир а в свободното си време само пият и ядат.Определено мисля, че съм много по-полезна за българия от тези п
61
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До До Анонимен 62Къде живвеш по-добре бе Центче, по цял ден видиш тук за да си изкарваш надницата. Живей си в своя розов свят в който си нещо и някой докато драскаш пасквили под всяка статия тук. ПоредниятМекокитков зле платен *** на джендърПосолството хахахах Като си карал 2 год и 3 месеца служба на колко години си бе младеж хахахах Лъжи, лъжи, лъжи точко като Идолите ти Урсула, ЗеленскиБайХIй! Може да лъжеш, но рано или късно те хващат! Айде баста, пашол на Хххх
60
2
 
1
 
! Отговори
mery преди 2 месеца
До СтефИма смисъл да се влагат пари в духовните неща а не само в материалните. На шествието на този 300 метров трибагреник върви половината Стара Загора, основно млади хора с децата си. Когато вървиш на тази дата, до това знаме се чувстваш горд българин, че си останал да живееш в България, макар и трудно а не си отпрашил към Терминал 1 или 2.
59
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 62 преди 2 месеца
''Слава на България а Киев да гори!'' И какво са ти направили украинците? Боже какво тъжно съществуване имаш.Хубавото , е че до 50 ще си умрял от инфаркт. Пий сега едно хапченце да успокоиш нервичките.
58
3
 
2
 
! Отговори
До Анонимен преди 2 месеца
Живея поне 1000 пъти по-добре отколкото по време на соца. За съжаление ти никога няма да го разбереш от жалката си колиба.... образование, образование... няма как да ме разбереш.
57
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До АмериканоРобаА ти по-добре ли живееш когато НС го поругаха с лайнянитеЦветове на КиевскатаХунта? С написа, съшият с който бяха поругавани Българските паметници в Одеса и Оссрайна? Толкова си жалък в праволинейната си робия към Господарите си - съвременен *** и ПопКръстьо! Слава на България а Киев да гори!
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 61 - ПКМ - извинявам се!
55
1
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 58 преди 2 месеца
Това, че нямаш самостоятелно функциониращ мозък и изчакваш команда за да знаеш кого и защо подкрепяш не означава, че с всички ни е така. Гарантирам ти, че съм по-образован, по-добре платен и живея многократно по-добре от теб. Без да крада , без да лъжа и без да лижа нечий з.дник.Ти продължавай да се навеждаш към тези според, които кирилицата идва от Македония и от трибуната на парламента им ни се подиграват открито мнооого преди войната.Продължавай да бъдеш ниско наведен и зле образован роб.
54
2
 
6
 
! Отговори
До Коки преди 2 месеца
И каквоооо, започна ли да живееш по-добре с 300 метровото знаме? Започна ли света да те уважава повече? Кажи бе Арлекино.
53
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Съпричастност към кого? А знаме на Сомалия, Нигерия, Палестина, Судан...там не се ли водиха по-кървави войни..Или ние сме съпричастни само към тези, към които ГОСПОДАРИТЕ ни кажат! АмериканоРоби! Марш да лижитеМиете *** в ЕВропата - да ви бият и евват новоинтегрираните!
52
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До АнонименЛогиката наАтлаттикПитека е по-добре БТР на Осссрайна отколкото в България а тоява, че нашите политици не ги изкараха да помагат при наводнения питай тях! А за мекокитковците, които си мислят, че БТР не може да се качи в плаанината или писта, просто няма да говоря! Те в казарма не са били!Да се въоражаваме ..зашото даряваме. Като дадохме милиарди преди 4 години къде са хварчилата? А страйкарите? Сега по-въоражени ли сме? Че ние дори снаряди и патрони нямаме заради Тагаренко!
51
5
 
5
 
! Отговори
До Анонимен преди 2 месеца
Тежък и необразован роб на Русия.
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Партия 3 март - да, ама сега се търси Знаменосеца дето ще го понесе в ръце набучено на Пилона от Рожен! Допускат се кандидати най малко 3 метра високи и тежащи не по малко от 350 килограма.