Абсолютно безумие: Деца висят от 100 метра на изоставен кран

Община Пловдив търси собственика, докато трагедията е на косъм
16 апр 2024 19:30, Петър Бойчев
91
Абсолютно безумие: Деца висят от 100 метра на изоставен кран
Снимка Фейсбук

Деца почти всеки ден се катерят по строителен кран в изоставен комплекс в район "Западен", трагедията е на косъм, информират жители на района във фейсбук.

Пост в социалната мрежа на групата "Забелязано в Прослав", предизвика силна тревога у пловдивчани.

"Отново деца, качили се на крана на изоставения комплекс "Слънчогледи", и това е почти всеки ден. От 112 и РПУ изобщо не се трогват. Мисля, че е крайно време да се вземат някакви мерки за този комплекс преди да стане инцидент.", гласи постът на гражданин, алармирал за опасността от инцидент.

"Абсолютно безумие, което явно се толерира щом не се взимат мерки! Колкото и да се подава информация, отговор и решение, което да гарантира безопасността на гражданите и най -вече на децата - липсват!"

"Има ли власт в тая държава!"

"Трябва ли да чакаме някое дете да се пребие, за да се вземат мерки?"

В коментарите по-долу се вижда отговорът и на "Район Западен - Община Пловдив":

"Търсим реалния собственик и ще сезираме отговорните институции.", гласи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от Страната
След зимата: Сигнали в Helpbook за непочистени клони и опасни дървета
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
ГРОБИЩАТА преди 1 седмица
СА ПЪЛНИ С МАКСИМАЛИСТИ-ЕДИН ЯЛ МНОГО,ДРУГ КАРАЛ БЪРЗО,ДРУГ ПИЛ МНОГО И Т.Н
74
1
 
0
 
! Отговори
Джо преди 1 седмица
Никой не трябва да ги пази. Това е естествен подбор.
73
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Питащ Изоставени строителни машини нямат място по градовете.
72
3
 
9
 
! Отговори
Питащ преди 1 седмица
Защо някой друг трябва да е виновен??? Родителите са тези, които трябва да контролират децата си и да носят отговорност! Най-вероятно става въпрос за частна собственост, която по закон е неприкосновена и собственикът преценява дали да строи, с какво темпо и какви съоръжения да ползва. Аз ли не съм нормален, в друг свят ли съм се родил или какво става?
71
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Първо тези от общината да премахнат крана, а после като намерят собственика и да го осъдят да си плати разходите по премахването на крана.
70
7
 
2
 
! Отговори
Костяя Педерасткин преди 1 седмица
Пловдив му кажи и не го обиждай повече....
69
3
 
2
 
! Отговори
Надя преди 1 седмица
До 77 А бе ти що не си ебешмайката pros tan с Prost аз ite.На такива като те бе децата им висят по крановете ,рушат всичко и са лъжци и мошеници.Аре марш негоднико
68
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Преди 15 години така наречените млади и умни се редяха на опашка да гласуват за една мутра, за която още тогава се знаеше, че е силно навътре в организираната престъпност. Сега вият, че децата им висяли от крановете и питат има ли държава. Ми няма, като бяхте толкова прости да нагласите престъпниците във властта сега си ебетемайката, заслужили сте си мизерията.
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
То се вижда кой mpoли ....
66
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ромите се движат на групички и тормозят белите хора на средна възраст особено ако са сами по магазините и няма кой да ги защити. Няма добрина и живот за хората.
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
69 твоите поръчители са измислили име за всяка профанска проява и я възхваляват. Ти се опитваш да тролиш за да скриеш или омаловажиш че профанските прояви са точно твоят идеал и манталитет.Даже самото ти тролстване от тоя вид са му дали име cringe. Тоест да отвращаваш с поведението си е голяма заслуга и си някакъв епичен ***. А всъщност е най ниското нещо. Ти и не можеш вече да бъдеш друго, на това си свикнал и това ти е капацитета.
64
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пълна романизация на България по принцип.
63
1
 
10
 
! Отговори
ВИС 2 преди 1 седмица
В мутренска държава всичко може да се случва.Дивотия и простотия ни заобикаля от всякъде.
62
0
 
9
 
! Отговори
Полицай преди 1 седмица
Ни ми са занимаа
61
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Арогантни злобни деца ме тормозеха в голям западен супермаркет без причина подстрекавани от некаква жена. Нарочно правеха суматоха. Постановка....
60
4
 
20
 
! Отговори
Атмаджа преди 1 седмица
Родителите трябва да възпитават децата си от най-ранна възраст да не се поддават на чужди влияния,да не участват в предизвикателства и да внимават с кого общуват.Докато не са се научили ясно да разграничават доброто от злото и истината от лъжата,следва да бъдат следени с кого и за какво си пишат,какви интереси имат и т.н.Родителите следва да възпитават децата си на добродетели,да им поставят реалистични цели,да ги стимулират да спортуват и да създават контакти с отбрани деца.
59
4
 
1
 
! Отговори
Набор на Иван преди 1 седмица
Иване,късал си гащички на сън..айде посмали малко.В ония години,ако си ги правил въобще тия измишльотини,таткото на момичето щеше да те намери и да ти смачка главата.После,милиция,педагогическа,Бойчиновци и т.н.Да не говорим че,най-добре тия неща да не ги оповестяваш,а просто да се радваш че,си минал метър..
58
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Безмозъчни деца на безмозъчни родители. Това се вижда тук!
57
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
62 като гледам и сам си пишеш и отговаряш. Измислена историйка и после назидаваш. Само че си напълно неспособен да обмислиш даже прохождането си, камо ли да си катерил небостъргачите които ги написа десет пъти тук или да видиш как човек се учи. Ти не се учиш, а злобееш и простееш. Да измрели, еволюция било, да не занимавали тоз и оня и подобни. Нищо свързано с реалността, нито едно предложение за подобряване на нещо. Простеене и простеене.
56
2
 
9
 
! Отговори
Христо преди 1 седмица
Имаше едно лекарство по време на социализма,викаха му бой.Една добра доза да няма нужда от втора.И не само по хлапетиите, ами и родителите им трябва да си получат порциона.