Къмпинг "Градина" вече работи и очаква силен летен сезон

Подходящо е за семейства с деца
8 май 2024 16:04, Анисия Иванова
15

През последните години любителите на почивките на къмпинг все повече се увеличават заради близостта до природата и морето. Един от най-старите къмпинги по нашето Черноморие - "Градина", отвори още на 1 май, а очакванията са за силен сезон.

Любителите на модерното къмпингуване предпочетоха къмпинг "Градина" още за почивните дни около Великденските празници.

"Сезонът започна доста силно тази година. Имахме доста запитвания покрай празниците. Доста хора дойдоха тук, предпочитат да са близо до морето и до природата. Подходящо е също за семейства с малки дечица, защото има пространство - има къде да бягат, да играят", каза рецепционистът в Къмпинг "Градина" Кристина Шурелова.

"На 1 май официално открихме новия сезон, като най-нетърпеливи бяха собствениците на каравани", посочи управителят на къмпинг "Градина" Елена Пинелова.

Джема и семейството ѝ предпочитат романтиката на къмпинг туризма.

"Ако ти харесва природата, почиваш тук, ако не - стоиш между бетона", коментира Джема Грозданова.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от Страната
Мъж загина при пожар заради незагасена цигара
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Този Който преди 1 седмица
На Градина миналата година даваха нещо като къщичка-мезонет за 600лв на вечер и за да го наемеш искаха минимум 10 нощувки. Елементарното сравнение, което си правя е да пусна търсачка за същия период и същите пари, примерно в Гърция. Един хотел ми хвана окото: Мираджио Термал спа, на първия ръкав на Халкидики. Не че нещо, ама " Нерде Ямбол, нерде Стамбул" е работата.
12
2
 
0
 
! Отговори
до 11 преди 1 седмица
И римските бани с минерална вода по цяла България са ги измислили пак турците, нали? Траките с минералните извори пак от турците са гледали? Иначе за турската баня си прав, но тя е наследена от... римляните. Но пак са били светлинни години преди Европа, в която Изабела 1-ва Испанска е била горда, че се е къпала 2 цели пъти в живота си - на причастието си и на сватбата си. Което обяснява защо онези европейци са боледували от чума. Не си спомням нещо във Варна да е имало чумна епидемия?! Някога?
11
4
 
3
 
! Отговори
някой преди 1 седмица
От цялата тази простотия не се разбра едно - турците са научили българите да се къпят по време на турското робство. Не ги понасям, но не трябва да се фалшифицира истината. А иначе турците никога няма да се социализират в Германия. И аз не ходя в България на почивка, но всеки влак си има пътници.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Айде стига с тия турци! Разбрахме... Баси.. Какво си се разбеснял? Турци, та турци. И? Някой да не те е опънал, че те е яд? Какво имат общо турците с къмпинг "Градина"?!? Нещо ходят там ли? Какво?
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Веднъж един турчин в Дортмунд заби шамар на жена си, дето момичето остави на 9,90 евро сметка 10 цента бакшиш, момичето беше русо, турчинът и изши шамар голям, тя се разплака а той вика Аллах, аллах
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българи, мрънкачи, нали
7
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
По добре украинците, отколкото българи. По хора са, а и от тях се правят лесни пари
6
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Шашлика в Турция и дюнерите са от кочове и дърти овце също, абе трагедия, не знам какво им се кефи Ганяяяя на храната, в Гърция, Италия достъа по-качествено , там заради Исо и другите ЕС стандарти и да искаш не можеш да слагаш лой от умрели животни като в Турция
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ядеш овнешко и стари крави в Турция , мазни, отделно слагат в баклавата,баниците и навсякъде лой от умрели животни, умрели не заклани, един познат ходив Истанбул в една фабрика където точат лой и след това в баклвите, сладките и навсякъде слагат
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
бях в Турция на море з 4 човека с децата 3 500 лв за една седмица, в Анталия, не съм доволна, цената не отговаря на качеството, кърпите бяха изпрани, но захабени, и цените в Турция са 2-3 пъти отгоре отколкото беше преди 1-2 години
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НЕ ХОДЕТЕ В ТУРЦИЯ , ТРОВЯТ ВИ, ИДЕТЕ В ГЪРЦИЯ, БГ, ИСПАНИЯ, ИТАЛИЯ, НЕ И В ТУРЦУЯ, ТОТАЛНИ ЛИЦЕМЕРИ СА ТУРЦИТЕ
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
и на снимката безгрижни урки с деца , сигур те плащат луксозните бунгала по 600лв на ден . Лани в Несебър ние българите по 200лв на ден на човек ,а в хотела пълно укри на Безплатен олинклузив вече 3 -та година - Отвратително Бе !
1
3
 
3
 
! Отговори
Силният преди 1 седмица
Батка ли трябва да е, щангист или борец ? Колко да е силен?