Джип се разцепи на две, двама загинали в катастрофа в Пловдив

Тежкият инцидент е станал тази нощ
13 май 2024 07:00, Александър Попов
207
Джип се разцепи на две, двама загинали в катастрофа в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа с двама загинали младежи е станала тази нощ в Пловдив. Инцидентът е станал около 3:30 часа на бул. "Руски", в близост до кръстовището с бул. "Шести септември", съобщи Нова тв.

По първоначална информация джип, който идвал от Централна гара, навлязъл във велоалеята между двете ленти и се блъснал  последователно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две. Предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.

На място е загинал 21-годишният водач и пътничка до него на 20 години. С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.

До приключването му е спряно движението и в двете посоки по бул. „Руски”, в отсечката между ул. „Преслав” и бул.  „6-ти септември”. По случая е образувано досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още по темата: Пловдивкатастрофа
Още от Снимка на деня
Времето днес: Облачно и дъждовно
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
2
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 1 седмица
Вместо да ни тормозят нас със глоби, че на 50км/ч ограничение насред полето карам с 70, да вземе министъра да организира проверка с данъчните на бившия *** и майка му как със заплата 1500лв се купува джип за 150000лв. Как са им данъчните декларации? Каква е тази фирма, която дава джипове на служителка от КАТ? Защо?
139
0
 
11
 
! Отговори
Реалността преди 1 седмица
Министъра зове за повишаване на глобите и нито дума , че майката на момчето е от пътна полиция. Проблемните шофьори винаги излизат с чадър от полицията, а мъмрят обикновенния гражданин . Семерджиев с чадър, мнутрите с чадър, диларите, и това момче, а мъмрят всички българи колко са ни ниски глобите и трябва още глоби и контрол. А тези дето контрола не ги лови вършат 99% от катастрофите не обикновенния българин дето сутрин отива на работа и го глобяват за щяло и нещяло, а дилъра с 200 минава бясно
138
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Такива не ги съжелявам защото са безотговорни същества.Ами ако имаше някой там какво щеше да стане. Градско с 200 ами евала. Тоя въобще знаели че ограничението е 50 70кмРодителите защо дават на *** на 20 години да кара такъв джип
137
0
 
7
 
! Отговори
Вторник преди 1 седмица
Дано се оправят дръвчетата, те са белите дробове на града.
136
1
 
1
 
! Отговори
Симо преди 1 седмица
Коли на две се разцепват редовно.Виж,ако се бе сцепила на три,тогава щеше да е новина.За загиналите...какво да ви кажа,сличва се.Случва се дори и на невинни пешеходци.Така че ...няма какво друго..
135
0
 
3
 
! Отговори
Сашо от Варна преди 1 седмица
Бързали са за групов "празник"
134
0
 
5
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 1 седмица
Да сложат джипа на постамент ( където си поискат ) за пример и назидание
133
0
 
4
 
! Отговори
Генерал Колев преди 1 седмица
Отнентите коли в София щели да ги "съхраняват" в сметището до Факултета. Година докато чакаш тетста колата гние и става неиизползваема без ремонт за хиляди ами и ще е сред ромско сметище. Тест на запад се прави само на неадекватни щофьори и не се взема под внимание, а само за индикация дали след него лицето да се води до лаборатория и резултата излиза на другия ден и чак тогава лицето се води предстъпник . Тук ти слагат клеймо Престъпник -наркоман за година още на полеви некалибриран тест.
132
0
 
7
 
! Отговори
Промяната преди 1 седмица
Сега заради този "недосигаем" ще вдигат глоби и ще намалят точки , също както заради другия галеник на полицайките Семерджиев подлагат на тестване рутинно всеки водач с тестове дет имат отклонение-допустима грешка 9 % според производителя и още тлкова поради липса на редовна калибрация. Долу горе 20% е грешката ,която те прави престъпник и ти отнемат колата за година, докато чакаш резултати от кръвен тест. Да не говорим , че служител на лабораторията пиян избяга от катастрофа преди месец.
131
0
 
4
 
! Отговори
българин преди 1 седмица
колата е със застрахователна стойност 139 000 лв, води се фирма със собственик *** от гр. Левски.
130
0
 
1
 
! Отговори
Мен преди 1 седмица
Тоя ги е "оправил" като Боко Тиквунский - с 200 !
129
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Няма начин шофьорчето и компанията да са били трезви а не излязли от някоя дискотека или бар. С неговите много провинения до фаталният край майката страшно много му е помогнала няма що. Като го знаеш че е луда глава и има нарушения или му вземи колата или го вкарай в правият път . Тези на задната седалка едва ли биха устискали и те от допира си с прерязани дървета.Дори да оцелеят сигурно биха биха били трупове за цял живот щото не казаха на водача да не кара с 200.
128
0
 
12
 
! Отговори
Бау-бау преди 1 седмица
Крадени от чужбина, с изгубени документи и иззети коли , пререгистрирани с човек в пътна полиция. Сладка схемичка, чудесна пералня.
127
2
 
16
 
! Отговори
Сед бът тру преди 1 седмица
Синчето на служителката на пътна полиция се чуствало недосегаемо за колегите и . Карало с двеста в града. И сега заради това ще вдигат глобите и намалят точките на целия обикноен народ. На хилядите, които си вадят хляба с шофиране и отнасят глоби на хилядите хранилки ( места с ъбсурдни знаци и ограничения-капани и използвани за редовни глоби) и ще остават без препитание. Мир на праха на жертвите карали с 200 , съболезнования за близките ...
126
0
 
8
 
! Отговори
опетков преди 1 седмица
До не мога да повярвам Т.н. "обикновен българин" е главният виновник за случващото се в държавата. Кой корумпира, кой не спазва закона? "обикновеният българин". После законите ни били виновни, имало вратички. Акъл няма, акъл.
125
3
 
11
 
! Отговори
Даааа преди 1 седмица
По принцип видиш ли кола с номер "май-на"-бегай бързо,по-настрани от тях!
124
0
 
15
 
! Отговори
Неанонимен преди 1 седмица
Бъдете сигурни, че това не е първия път в който вдига подобна скорост в града.
123
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И на 10км. да ограничат скоростта градско и 20 извън, пак ще има хора да карат с 200. Явно проблема не е в ограниченията, а в контрола и прилагането на закона. Но когато знаеш, че можеш да се разминеш със 100-200-1000лв. или да ползваш "жокер" , говорим за корупция и липса на законност. Семерджиев и той с 200,а какво се оказа, че схемата е работила дълги години и срещу едни пари получаваш едно спокойствие .
122
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кога се чувстваш над закона по една или друга причина е така.
121
0
 
11
 
! Отговори
? ? ? преди 1 седмица
Крайно време е да слагате снимки на телата на жертвите на място- има и по-сташно от това, ама може да стресне доста бързаци. СТИГА С ТАЗИ ''ПРЕДПАЗЮНОСТ''!!!