Меги Дерм напусна Survivor

Меги Дерм си тръгна щастлива и доволна от преживените емоции.
18 окт 2007 15:17,
24
Меги Дерм напусна Survivor
Атрактивна, но не достатъчно силна в състезанията, Меги стана осмата изгонена от Survivor. Снимка: survivor.btv.bg

Меги Дерм си тръгна от Survivor Експедиция Робинзон щастлива и доволна от преживените емоции. Изгонването й се очакваше отдавна заради слабото й представяне в състезанията.

На племенния съвет Меги призна, че таи платонична любов към варненеца, а отношенията си с него определи като "истинско приятелство". На раздяла с Барбадос тя прегърна Таня, Антон Агонцев и, разбира се, Георги Кръстев.

По повод на отношенията си с Кръстев, тя разказа на съотборниците си, че досега не е намирала щастие в любовта, но никога не е губила надеждата да намери мъжа на живота си.

Въпреки че 33-годишната бизнесдама от самото начало споделяше, че се притеснява от десетилетната разлика помежду им, сега заяви, че много иска да се запознае с майка му, за да я похвали за възпитанието, което е дала на сина си, и да почерпи от нея положителен опит.

Кръстев на свой ред й посвети стихотворение с куп комплименти и хвалебствия по неин адрес.

На племенния съвет Биляна, набедена от останалите за интригант №1 и най-младата в Барбадос, се отърва на косъм от изгонване.

Преди да се съберат в пещерата, осмината бяха попълнили анкета за взаимоотношенията в племето. Оказа се, че въпросите кой е най-работливият в Барбадос, кой обединява племето и без кого не може то имат един отговор - Антон Агонцев.

Сашо пък бе посочен от съотборниците си като най-подходящия да разпределя храната в синия лагер.

Междувременно в Тортуга си почиваха и се развличаха с разговори за любов... и още нещо. Жените любопитстваха колко ли представителки на нежния пол са минали през леглото на Жоро Костадинов и той назова число над 200.

„Аз професионално секс не правя“, категоричен бе също така стриптийзьорът и философски заключи: "В този забързан свят любовта минава на заден план."

В следващия епизод двете племена ще се изправят пред екстремно преживяване, а на дуел са призовани най-мускулестите мъже в Барбадос и Тортуга: Станислав и Жоро Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
spored men nemoga da kaja koi 6te pobedi v tozi Survivor no malko predi da po4ne bqh 4ul ot nqkade 4e Djina Stoeva 6tqla da spe4eli i 4estno da vi kaja moje i da e vqrno
2
0
 
0
 
! Отговори
Gosho Sexa преди 16 години
Бих я избондрил...
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тоя Сървайвър е апотеоз на силикона и зоба...