Театрали предпочетоха Джеймс Кордън пред Кевин Спейси и Филип Сиймур

Британският актьор получи наградата"Драма деск"
4 юни 2012 17:24, Петя Славова
0
Театрали предпочетоха Джеймс Кордън пред Кевин Спейси и Филип Сиймур
Снимка: Reuters

Британецът Джеймс Кордън се пребори с конкуренти като холивудските звезди Кевин Спейси и Филип Сиймур Хофман за театралната награда "Драма деск" за най-добър актьор, предаде БТА.

Кордън бе удостоен с отличието за ролята си в бродуейската постановка "Един мъж, двама шефове", която спечели общо три награди.

"Аз съм само един от 12-те актьори в постановката. Без останалите нищо нямаше да се получи. Да бъда с тях на една сценае истинска радост за мен", сподели Джеймс Кордън, след като прие отличието си.

Романтичната история "Веднъж" получи четири награди "Драма деск", в това число и за най-добър мюзикъл. Постановката е с най-много номинации за театралните "Оскар"-и - отличията "Тони", които ще бъдат раздадени на 10 юни. Церемонията по раздаването на призовете "Драма деск" се състоя в Манхатън. Водещи на шоуто бяха Брук Шийлдс и Брайън Д'Арси Джеймс.

Наградите "Драма деск" се връчват от 1949 г. от едноименнатаорганизация, обединяваща театрални специалисти, критици и журналисти от Ню Йорк, и се присъждат за продукции на и извън Бродуей.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари